Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalacja KONAMI PATCHy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Niedzwiedz21
Witam ! Mam problem takiej natury, iż przy próbie instalacji którejkolwiek z wersji updatu Konami, pojawia mi się komunikat następującej treści:

" Poprawka nie może zostać zainstalowana przez usługę Instalatora Windows, ponieważ uaktualniony program nie został odnaleziony lub poprawka dotyczy innej wersji uaktualnianego programu (...) "

Chcę grać online i kompletnie nie mam pojęcia, co teraz zrobić. Proszę o radę i z góry wielkie dzięki smile.gif
Piter123
Gra oryginalna?
Niedzwiedz21
Tak, problem tkwi jakoś w tym, że nie mam gry w liście zainstalowanych programów i chyba stąd instalator nie widzi jej i nie ma na co zainstalować łatek.. Co zrobić ?
messjash
CYTAT(Niedzwiedz21 @ Mar 25 2009, 09:09) *
Tak, problem tkwi jakoś w tym, że nie mam gry w liście zainstalowanych programów i chyba stąd instalator nie widzi jej i nie ma na co zainstalować łatek.. Co zrobić ?

Taki to kłopot przeinstalować grę ?
Niedzwiedz21
No to chyba logiczne, że przeinstalowywałem grę wielokrotnie i to nie pomogło..
lowrider
a usunąłeś klucze rejestru i Option File z moich dokumentów ;>
Niedzwiedz21
Nie i tak, tzn OF tak, a kluczy nie ma, nie ma gry w rejestrze i w tym cały problem..
messjash
No to widocznie jakieś syfy masz. Jak przeinstalowanie gry nie pomaga to chyba tylko przeinstalowanie systemu pomoże bo takiej opcji jeszcze nei spokałem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.