Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zaktualizowane sklady?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
escobar
Jest patch co aktualizuje sklady takie jakie sa teraz w klubach bo jakso znalesc niemoge?
lowrider
zrób update gry do 1.30 i przez settings w grze ściągnij patcha by Konami
troy
A na pircie sie tak da??
lowrider
da się
mack
CYTAT(lowrider89 @ Mar 24 2009, 19:18) *
zrób update gry do 1.30 i przez settings w grze ściągnij patcha by Konami

Pierwszy raz slysze, ze w grze sie da aktualizowac.. mellow.gif Gdzie jest taka opcja?

Jesli juz mowa o skladacha, to szukam aktualnego (zimowe okienko) OF z druzyna Lecha Poznan?
troy
system setting->download to to?
x-treme
witam otoz daje w seting na dowland i komunikat not serwer itd nie moge go sciagnac czy ktos moze pomoc
brtek00
moze nie masz oryginala? bo z tego co wiem na piratach sie nie da tylko na oryginalach biggrin.gif
x-treme
da sie na piracie tylko niewiem czemu mi nie chce
mack
CYTAT(x-treme @ Mar 27 2009, 19:56) *
witam otoz daje w seting na dowland i komunikat not serwer itd nie moge go sciagnac czy ktos moze pomoc

A jaka masz wersje? Sciagales patcha 1.3?
x-treme
CYTAT(mack @ Mar 28 2009, 11:06) *
A jaka masz wersje? Sciagales patcha 1.3?

reinstal gry nawet robilem wgralem odrazu 1.2 nawet i 1.3 raz mi sie udalo jak zamiast spolszczenia to pomylilo mi sie i na niemiecki zamienilem ale probowalem tak i teraz nic niewiem oco kaman
2pac
Pobierz. Później ten plik cv0f.img wklejcie do C/Documents and Settings/All Users/Dane Aplikacji/KONAMI/ PES 2009/ download (tam ma być wklejony). Później włączcie grę i macie zaktualizowane składy z wersji 1.3

http://www.gamingaccess.com/VideoGames/Pro...2009/news/17831
mack
CYTAT(x-treme @ Mar 27 2009, 22:19) *
da sie na piracie tylko niewiem czemu mi nie chce

No nie da sie, bo musisz miec oficjalny patch czyli chyba 1.1 na poczatku, bez tego nie znajdziesz folderu, gdzie masz wrzucic 1.3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.