Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie odnośnie ML i patchy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
hatemachine
Witam,

Jakiś czas temu rozpocząłem tryb master league i obecnie jestem na 8 sezonie.Ostatnio jednak postanowiłem wgrać sobie patch 1.3v od konami (głównie ze względu na update statystyk Gourcuff'a).Zastanawiam się teraz czy te update wpłynie na mój save ML (czy statystyki francuza zaczną z czasem wzrastać), czy po prostu trzeba rozpocząć nowe ML...??
Druga sprawa która mnie zastanawia - czy istnieje jakiś sposób na edycję ML (szkoda trochę 8 sezonów a chciałbym dla zabawy włączyć klasycznych zawodników lub zwiększyć częstotliwość transferów;p gdy zaczynałem ML nie myślałem o tym)

Z góry thx za wszelką pomoc:)
messjash
Żeby odczuć aktualizację składów i statystyk musisz niestety zacząć od nowa ML. Co do drugiej sprawy to sprawdź w ustawieniach w ML na koniec sezonu, być może da radę coś z tych rzeczy zmienić, nie pamiętam już dokładnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.