Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 5
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Rozgrywka sieciowa: Archiwum > PES2009 > Turnieje > Menago PES2009 Cup
Bakel

W tej fazie rozgrywek będzie obowiązywał Lag Detektor ISSOnline.

LagDetectorIO

Plik mecz.me powstanie w katalogu gdzie pobrano plik. Proponuję główny katalog PES. Po zakończeniu rejestrowania proszę zmienić nazwę pliku na:

mecz[nr meczu][nick].me

przykład:

1. xxx - yyy
2. zzz - qqq
3. bakel - siano: dla tego meczu powinny zostać zamieszczone 2 pliki: mecz3bakel.me oraz mecz3siano.me
4. rrr - ttt

W razie skarg rywala na lagi prosił będę o zamieszczenie tutaj plików z LD.

Termin rozegrania fazy grupowej mija 31 marca (wtorek) o 22.00.

roszword8777005
Lukaszeq6966404
jackmil 10759146
Rasow4047410

Rasow
roszword - Rasow 2:7

Rasow - roszword 3:1

roszword
potwierdzam
Lukaszeq
Rozegram wszystkie mecze w poniedziałek... wyjechałem we wtorek i niestety nie mam dojścia do pesa. Na graczy będę czekał przez prawie cały dzień.
roszword
roszword vs jackmill 7-1
jackmill vs roszword 1-1
jackmil
potwierdzam wyniki

roszword
roszword vs lukaszeq 2-1
lukaszeq vs roszword 3-1
Lukaszeq
Roszword 2:1 Lukaszeq
Lukaszeq 3:1 Roszword

Potwierdzam smile.gif
Lukaszeq
Jackmil 0:0 Lukaszeq
Lukaszeq 3:0 Jackmil
jackmil
potwierdzam wyniki
Rasow
Rasow vs Lukaszeq 5:1

niestety przed drugim meczem, Lukaszeq powiedzial, ze nie moze juz grac i potrzebuje 20-30 minut. A ja i tak jestem mocno w plecy z czasem, dlatego prosze o dodatkowy dzien na rozegranie.

Pozdrawiam.
Lukaszeq
Potwierdzam

Postaramy się rozegrać mecz wieczorem, jednak nie wiem czy nie będzie żadnego wyjścia na mecz mojej strony. Co do 20-30 minut byłem po prostu umówiony.
Bakel
Panowie, 9 dni to jest zdecydowanie wystarczająca ilość czasu na rozegranie 6 meczów.
Jeżeli nie będzie wyników do 15 to zostaną wprowadzone walkowery bezpunktowe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.