Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Koszulka Cristiano
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
koti17
mam pytanie !! jak zrobić żeby np. Cristiano Ronaldo wychodziła koszulka ze spodenek albo Robinho ?? bo ciągle jest włożona do środka ... to troche wieśniacko wyglada ... POMOCY z gory dzieki
1922lechpoznan1922
Dokładnie nie wiem jak to zrobić, ale jak edytowalem sobie zawodnikow w Edit Mode to w Kits Style coś tak ustawialem, że koszulka nie była już w porach tylko na zewnątrz. Nie wiem jak to zrobiłem ale pare razy się udało biggrin.gif
koti17
moze ktos inny wie wiecej x D?? :]
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(koti17 @ Mar 20 2009, 17:35) *
moze ktos inny wie wiecej x D?? :]

Ja na pewno wiem, że tego sie chyba nie da ustawić. Za to wiem, że na pewno trafisz na basha i inne. Jeszcze tak głupiego pytania nie widziałem. xD bosz hahahaha
koti17
glupiego ... wytlumacz mi co w tym jest glupie ?? to kolejne niedbalstwo o szczegóły przez KONAMI ... poziom tu jest powalający
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(koti17 @ Mar 20 2009, 18:20) *
glupiego ... wytlumacz mi co w tym jest glupie ?? to kolejne niedbalstwo o szczegóły przez KONAMI ... poziom tu jest powalający

Jaki? Najpierw jest oceniana grywalność... A fizyka w pes jest akurat na wysokim poziomie. A co do grafy... Nie jest czymś specjalnym, ale jest w porządku. To, że masz jakiś kompleks, bo koszulka jest w spodenkach to nie moja wina. Przeżuć się na fife, jak ci się nie podoba. smile.gif
koti17
gdzie napisałem ze to twoja wina ... ?? fife tez mam orginał ale na karcie HD tragicznie fifka wyglada ...

Jaki błąd ?? no dajmy na to tę koszulkę szczegół ale dla niektorych ważny...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.