1/8 finału:
1 . kulfon3220 - rafiikii
2 . Givren12345 5-3 Badzi69
3 . kasperczak - lorddjs
4 . syka81 - Dzeju
5 . jepes - rosiaktotti
6 . tomek1 - goree
7 . jackmil - es_sabbi
8 . telomateo - Wrobelinho
Czas na rozegranie meczów mija w sobotę o godzinie 18.00.W tej fazie rozgrywek będzie obowiązywał
Lag Detektor ISSOnline.
Detekcja lagów nie jest jeszcze dopracowana w pełni, ale program z pewnością pozwoli mi na stwierdzenie, czy któryś z graczy umyślnie lagował.
LagDetectorIOPlik mecz.me powstanie w katalogu gdzie pobrano plik. Proponuję główny katalog PES. Po zakończeniu rejestrowania proszę zmienić nazwę pliku na:
mecz[nr meczu][nick].me
przykład:
1. xxx - yyy
2. zzz - qqq
3.
bakel -
siano: dla tego meczu powinny zostać zamieszczone 2 pliki:
mecz3bakel.me oraz
mecz3siano.me 4. rrr - ttt
W razie skarg rywala na lagi prosił będę o zamieszczenie tutaj plików z LD.
Badzi69
Mar 20 2009, 16:12
Givren12345 - Badzi69
I mecz: 0-1
II mecz: 5-3
III mecz: 3-5
Givren12345: 3 pkt
Badzi69: 6 pkt
Givren
Mar 20 2009, 16:19
No niestety nie moge potwierdzic tych wyników. Praktycznie tylko 1 mecz byl mozliwy do grania:) poźniej nieziemskie lagi!! w 3 spotkaniu biegalem obok piłki, fakt ze w pierwszej polowie bylo nawet dobrze ale z czasem pogorszalo sie, nie dalo sie grac. Pisałem z graczem Badzi69 on jednak stwierdzil ze mielismy rowne warunki gry.. nie wiem jak mozna równymi warunkami nazwać ten ostatni mecz, w którym trace 2 bramki po tym jak on przebiega poł boiska a ja nie moge nic zrobic. Mysle ze admin zdecyduje co zrobic z tym fantem.. powinen wygrac gracz z wiekszymi umiejetnosciami a nie mniejszymi lagami podczas gry
( oczywiscie nie twierdze ze powinienem wygrac.. ale te lagi to naprawde było cos bardzo wkurzającego)
Badzi69
Mar 20 2009, 16:24
CYTAT(Givren @ Mar 20 2009, 16:23)

No niestety nie moge potwierdzic tych wyników. Praktycznie tylko 1 mecz byl mozliwy do grania:) poźniej nieziemskie lagi!! w 3 spotkaniu biegalem obok piłki, fakt ze w pierwszej polowie bylo nawet dobrze ale z czasem pogorszalo sie, nie dalo sie grac. Pisałem z graczem Badzi69 on jednak stwierdzil ze mielismy rowne warunki gry.. nie wiem jak mozna równymi warunkami nazwać ten ostatni mecz, w którym trace 2 bramki po tym jak on przebiega poł boiska a ja nie moge nic zrobic
To moze opowiesz nam jak bylo w drugim meczu?
To jak byly lagi to jakim cudem strzeliles trzy bramki w trzecim meczu tuz po moich???
Givren
Mar 20 2009, 16:44
2 mecz był nawet ok.. chociaz teshh byly lagi.. i dobrze wiedziales ze tak uwazam bo pisałem ci tak na gg. W 3 meczu 2 pierwsze bram,ki wpadly na poczatku gdy warunki bylo dobre, a 3 z roznego co przy lagach nie ma wiekszego znaczenia.. uwazam ze 3 mecz był nieuczciwy gdyz byly ogromne lagi przez 3/4 meczu!! a z reszta mysle ze ten screan wszystko wyjaśni. Ja Anglia a przeciwnik argentyna. Złe polaczenie juz przy wyniku 1-1
http://img18.imageshack.us/img18/6227/beztytuufdn.jpg
Badzi69
Mar 20 2009, 16:57
CYTAT(Givren @ Mar 20 2009, 16:48)

2 mecz był nawet ok.. chociaz teshh byly lagi.. i dobrze wiedziales ze tak uwazam bo pisałem ci tak na gg. W 3 meczu 2 pierwsze bram,ki wpadly na poczatku gdy warunki bylo dobre, a 3 z roznego co przy lagach nie ma wiekszego znaczenia.. uwazam ze 3 mecz był nieuczciwy gdyz byly ogromne lagi przez 3/4 meczu!! a z reszta mysle ze ten screan wszystko wyjaśni. Ja Anglia a przeciwnik argentyna. Złe polaczenie juz przy wyniku 1-1
http://img18.imageshack.us/img18/6227/beztytuufdn.jpgto gramy jeszcze raz ten trzeci mecz ok?
Givren
Mar 20 2009, 16:57
Ok!! tak bd chyba najuczciwiej:))
tomek1 - goree
1 mecz 2-2
2 mecz 1-3
tomek1 1 pkt
goree 4 pkt
kulfon3220
Mar 20 2009, 17:22
1/8 finału:
1 . kulfon3220-piciu1946
1. Mecz Piciu 1-2 Kulfon
2. mecz Kulfon 5-3 Pasiu
Kulfon 6pkt
Paciu 0 pkt
piciu1946
Mar 20 2009, 17:29
kiedy zapisy do nastepnego turnieju eliminacyjnego??
poZdro dla obecnych...
prosze o szybka odpowiedz
Givren
Mar 20 2009, 18:27
Nie ma nastepnego turnieju eliminacyjnego!!
Givren
Mar 20 2009, 23:18
Małe przemeblowanie:D
Givren 0-1 Badzi69
Badzi69 3-5 Givren
Givren 5-3 Badzi69
Givren 6pktBadzi3pkt
Wystapily problemy w połączeniu w ostatnim meczu.Oto jeszcze raz scr:
http://img18.imageshack.us/img18/6227/beztytuufdn.jpgGracz zaproponowal abysmy rozegrali to spotkanie jeszcze raz.Rozegralismy to 3 spotkanie i wygralem je 4-2 ale gracz zlapał mnie ze ustawilem forme zawodnikow na Random

(oczywiscie zrobilem to nieświadomie)Gracz powolal sie na regulamin więc rozegraliśmy je jeszcze raz i znów wygralem, tym razem 5-3. Gracz sugerowal ze to wina łącza, lecz przed meczem umówiliśmy się ze w razie czego w przerwie(jakby byly lagi) powiadomimy sie o tym(Posiadam archiwóm rozwowy z gg)

Gracz podczas meczu nie miał
absolutnie zadnych pretensji

dopiero po przegranym spotkaniu wyciagnął swoje
bezpodstawne zarzuty!!!!

po czym zblokowal mój nr na gg takze nie moglem z nim tego wyjaśnic do końca

(Ja przynajmniej uważam ze tu nie ma już nic do wyjaśniania)
Przez całe spotkanie dwie lampki były żółte: oto
scr na potwierdzenie:
http://img7.imageshack.us/img7/1716/40742260.jpg
Wiem ze gracz Badzi cieszy sie na scenie PES'a
nienaganna opinia.. ale tutaj sie nie popisał!
lorddjs
Mar 21 2009, 17:13
witam mam taki problem mam zaktualizowanego pes-a do 1.3 i daje network wyskakuje mi bład an erro has occured co mam zrobic
prosze jeszcze o przdłużenie tarminu meczu do poniedziałku do 18 zadzwonie do dostwacy neta i porposze o odblokowanie portów jak nie zadziała to niewim co zrobić
kasperczak
Mar 21 2009, 17:18
3 . kasperczak - lorddjs
kolega nie może się zalogować i wejsc do loby , wyskakuje mu błąd, jeśli można proszę o przedłużenie terminu meczu do poniedzialku do 22,00 ( kolega napisał że bedzie sie starał uporać z tym problemem ) a jeśli nie da rady naprawić problemu to proszę o wo na moją korzyść .
rosiaktotti
Mar 21 2009, 17:23
5 . jepes - rosiaktotti
Kontaktowałem się z tym graczem przez GG lecz nie dał żadnej odpowiedźi.
lorddjs
Mar 21 2009, 17:34
więc jak miał ktoś taki problem prosze o pomoc
syka81
Mar 21 2009, 17:46
4 . syka81 - Dzeju
Kontaktowalem sie z nim wczoraj i dzisiaj ale nic nie odpisal wiec nie wiem czy chce to zagrac czy nie na potwierdzenie screny z GG:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a1f99b8e4bc33ab.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/23885fc2a78f0b23.htmlWiec adminowi rozgrywek zostawiam decyzje co do wpisania wo albo o przedluzenie ale nie wiem do kiedy poniewaz kolega sie nie odzywa.
Pozdro
Givren
Mar 21 2009, 18:24
CYTAT(lorddjs @ Mar 21 2009, 17:17)

witam mam taki problem mam zaktualizowanego pes-a do 1.3 i daje network wyskakuje mi bład an erro has occured co mam zrobic
prosze jeszcze o przdłużenie tarminu meczu do poniedziałku do 18 zadzwonie do dostwacy neta i porposze o odblokowanie portów jak nie zadziała to niewim co zrobić
Bląd ten jest spowodowany tym ze gracz kombinowal z
numerem ID. Wiem bo sam mialem taki sam problem. Trzeba skonsultowac sie z
KONAMI i poprosic o odblokowanie nowego ID. Oczywiscie trzeba okazac im zdjęcie książeczki z cd-key'em oraz rachunek/paragon jako dowod zakupienia gry. Ja rozwiązywalem ten problem ok tygodnia(mozliwe ze dluzej, nie pamietam dokladnie) dlatego nie widze sensu przedlużania tych eliminacji az o taki okres czasu.
POZDRO!!!
festwafl
Mar 22 2009, 21:07
5 . jepes - rosiaktotti
Kontaktowałem się z tym graczem przez GG lecz nie dał żadnej odpowiedźi.
czlowieku czemu klamiesz - w ogole sie do mnei nie odzywales!!!
rosiaktotti
Mar 22 2009, 21:12
rosiaktotti tak samo pisał na forum, ze brak ode mnie odzewu. Patrze archiwum w gg, a tu sam rosiak do mnie nawet sie nie odezwał, chłopak liczy chyba na łatwe walkowery
rosiaktotti
Mar 23 2009, 13:15
Screeny nie są dowodami ? ako poćwicz
jepes nie zgłosił braku możliwości kontaktu z rywalem, rosiaktotti to uczynił przed upływem wyznaczonego terminu, więc należy mu się walkower
tomek1
Mar 25 2009, 10:01
potwierdzam wynik meczu tomek1 - goree
I mecz - 2-2
II mecz 1-3
tomek1 - 1pkt
goree- 2 pkt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.