Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moj nowy secik :) w klimatach hard trance, hard nrg
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
Pio G
Jezeli ktos by chcial sobie posluchac mojego mixa w klimatach ciezkiego trancu to zapraszam :

o to playlista :
1) Hennes And Cold - Sound Of Rock (A.S.Y.S. Remix)
2) Teacher - Teacher (Extended mix)
3) Marco V - Godd (Original mix)
4) Transponder - Capsule
5) La Forge - Second Contact
6) Marc Dawn - Expander (Flutlicht Remix)
7) K90 - A.X.I.S - (Original mix)

Czas trwania seta : 34 minutki (prawie)
Jakość : 160 kbps
Rozmiar : 38,7 mb
Jak wiadomo skrot *.bin zamienic na *.mp3

linki : http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=2P5WN0DK...0V0SRBMYZ78CCJB

Zycze milego sluchania :wink:
Regz
Eeeee, jakoś w takich manieczkowych kliamatch nie gustuję :?
Co nie znaczy że to słaby secik smile.gif
lukasz0
hmmm nawet calkiem calkiem ten SECIK smile.gif
T-Mac
dj Pio G od tej strony cie nie znalem
za muzyka taka nie przepadam biggrin.gif
Jocker
Muza jest dobra ale...nie dla mnie :wink: p.4.all
Pio G
[quote]Eeeee, jakoś w takich manieczkowych kliamatch nie gustuję :?
Co nie znaczy że to słaby secik smile.gif[/quote]

Heh :shock: manieczki i moj set ? :shock: :shock: :shock: eeeee dobra pozostawie to w miare mozliwosci bez komentarza ale az mi sie cisnienie podskoczylo...tak dla twoje informacji manieczki to takie gowna jak L Project, Roccoo , Żygi X itp gowienka :? Dobrze ze przynajmniej napisales ze nie taki slaby ten set heh lol no jak na wixe to nie ? nie ? tongue.gif
Dzieki tez innym za za przesluchanie o ile sluchali tongue.gif
lukasz0
Heh :shock: manieczki i moj set ? :shock: :shock: :shock: eeeee dobra pozostawie to w miare mozliwosci bez komentarza ale az mi sie cisnienie podskoczylo...tak dla twoje informacji manieczki to takie gowna jak L Project, Roccoo , Żygi X itp gowienka :? Dobrze ze przynajmniej napisales ze nie taki slaby ten set heh lol no jak na wixe to nie ? nie ? tongue.gif
Dzieki tez innym za za przesluchanie o ile sluchali tongue.gif[/quote]

e ziomal... nie gadaj mi tu ze w EKWADORZE leci zla muzyczka!! bo w to to Ci nie uwierz... zobacz ile wiary zjerzdaza sie na "SUNRISE WITH EKWADO" tam to sa dopiero gwiazdy tak samo jak i w samych Maniczkach... hmm byc moze gadamy o zupelnie innych manieczkach( choc w ta watpie)
pozdro
Pio G
heh oki nie bede sie klocic bo nie o tym jest ten topic...dla mnie wyrazenie ze moj set brzmial manieczkowo mnie osobiscie obrazil (eh nie chce tutaj pisac powodow dla ktorych tak uwazam bo byla by dalsza dyskusja nie na temat)
Nie wazne czekam na dalsze opinie smile.gif
Regz
[quote]...dla mnie wyrazenie ze moj set brzmial manieczkowo mnie osobiscie obrazil [/quote]
Sorki, być może "manieczkowy" to było zbyt "mocne" słowo :wink: Po prostu zasugerowałem się 2 pierwszymi kawałkami, bo np.Marco V jest już całkiem git smile.gif POZDRO
Pio G
uff teraz juz lepiej pozdrawiam rowniez :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.