Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jaki patch wybrać ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Bor3wicz
Witam. Dwa dni temu kupiłem Pes`a i zacząłem w niego grać, wcześniej grałem w FIFE i w sumie do tej pory nie wiem czemu to robiłem ? Wszystko jest swietne ale oczywiście wkurza brak licencji niektórych zespołów, wiem że wyszło mase patchy które to zmieniają, jednakże chciał ym wiedzieć jaki patch według was jest najlepszy i zasługuje na zainteresowanie ? z góry dzięki za pomoc.
KemoT86
Jeżeli lubisz grać polskimi zespołami i poczuć klimat stadionów to gorąco polecam Ekstraklasa Patch 2009 Final Version , które do końca miesiąca wyjdzie w wersji finalnej. Drugim i ostatnim patchem godnym polecenia moim skromnym zdaniem jest Gamingaccess Community Patch , który jest na bardzo wysokim poziomie. Dodam też , że możesz mieć zainstalowane te dwa patche naraz!!! i cieszyć sie jednym i drugim , oczywiście pod warunkiem , że będziesz czytał uważnie jak wszystko instalować! Pozdrawiam
Bor3wicz
CYTAT(KemoT86 @ Mar 17 2009, 09:54) *
Jeżeli lubisz grać polskimi zespołami i poczuć klimat stadionów to gorąco polecam Ekstraklasa Patch 2009 Final Version , które do końca miesiąca wyjdzie w wersji finalnej. Drugim i ostatnim patchem godnym polecenia moim skromnym zdaniem jest Gamingaccess Community Patch , który jest na bardzo wysokim poziomie. Dodam też , że możesz mieć zainstalowane te dwa patche naraz!!! i cieszyć sie jednym i drugim , oczywiście pod warunkiem , że będziesz czytał uważnie jak wszystko instalować! Pozdrawiam

Wielkie dzięki świetne jest patch Gamingaccess Community mam jeszcze takie pytanie jak zainstalować te patche żeby razem działały ? jest na forum jakś porada, czy po prostu normalnie na ten patch zainstalowac patch ligi polskiej ?
KemoT86
Wszystko instalujesz normalnie jak masz napisane w EP. Radziłbym poczekać , aż wyjdzie wersja Finalna , nie będziesz musiał 2x ściągać. Aha oba te patche co podałem mają duży plus bo jak masz już je zainstalowane , to masz osobno folder sejwami i osobno PLIKI którymi włączasz grę. Pozdrawiam!
rozaldinho
pobierz: Afera Korupcyjna Patch do ściągnięcia tutaj: http://www.pzpn.pl/ dział download

to jest taki dodatek do Ekstraklasa patcha. Pliki rozpakuj w folderze IMG z kitservera...
poprawka zawiera: nowe areny - m. in. ProkuraturaWeWrocławiu Stadium,
barziej realistyczne decyzje sędziów, i niestety kilku piłkarzy ma zmienioną twarz i ma czarną plamkę zamiast głowy - Piotr Reiss oraz paru innych.

A w Master League innowacją jest możliwość kupienia meczy:)

wg mnie lepszego patcha nie ma!!

Śmiać się czy płakać? +20%//Orange_91
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.