Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES6 komentarz Szpakowski i Szaranowicz 100%
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Mani3k
PES6 komentarz Szpakowski i Szaranowicz 100% by Mani3k
(podziękowania dla T-Mac'a za pomoc przy tworzeniu komentarza)

UPDATE zawiera:
- aktualizację 100% komentarza Szpakowski i Szaranowicz do Pro Evolution Soccer 6
- kilkanaście nowych nazwisk, które były dotąd wymawiane przez Mateusza Borka (w późniejszym czasie dodawane będą kolejne)
- nowe kwestie wymawiania nazwisk dla graczy specjalnych (aktualizacja jw.)

Download (sendspace)

Download (filefront)

Wszelkie uwagi oraz wyłapane błędy proszę umieszczać w tym temacie... rolleyes.gif
Jamnik
Mani3k ja mam pytanie o pilota: komentarz jest pod EP ?
Mani3k
CYTAT(Jamnik @ Mar 15 2009, 14:50) *
Mani3k ja mam pytanie: komentarz jest pod EP ?

Tak można śmiało wgrywać, nie bedzie kolidował z OE gdyż bazowalem na komentarzu od Hojraka, a w OE jest ten sam... wink.gif
Pozdrawiam
Tolox11
Great idea with commentaries, one doubt can this be apply to the patch Ekstraklasa 5.0 ? (last version with the update wiosna 2009) 

Salu2 / pozdro

Jamnik
Jeszcze jedno pytanko mam : jak to wgrać w miare szybko, tam jest kilkaset plików ;D ?

BTW: jakie ciekawsze zmiany zrobiliście ?
Kubbas
Dobra robota Manik, też się w to bawiłem dopóki T-Mac nie powiedział mi, że już kończycie taką poprawkę. Jak możesz to zarzuć na filefront bo z rapida są ograniczenia 10 ściągnięć. Te nazwiska, które podmieniłeś są na deafultowych slotach? Czyli pasują pod każdego OF'a, czy nie?

pzdr ; )
Tomas
Link nie działa, można prosić o poprawę?
Mani3k
Tomas - uploaduję na filefront.
Jamnik - otwierasz p_sound w DKZ, następnie EDIT -> Import all files -> wskazujesz folder z plikami, następnie gdy się zaimportują dajesz File -> Save as i zapisujesz nowy p_sound.
Kubbas - tak, nazwiska sa wrzucone za defaultowe sloty, będą pasować pod każdego OF'a.

Pozdrawiam smile.gif
Kubbas
Świetnie, dzięki Manik, świetna robota, teraz można by jeszcze pomyśleć o tych wyciszonych kwestiach przez Hojraka oraz tych niepasujących. No i oczywiście powiększać bazę nazwisk ; )

Jak potrzebujesz pomocy to wal na pw ; )
T-Mac
ode mnie up na sendspace

http://www.sendspace.com/file/ug66dd
Tomas
CYTAT(Mani3k @ Mar 15 2009, 17:32) *
Tomas - uploaduję na filefront.
...
Pozdrawiam smile.gif

Dzięki wielkie, już pobrane! smile.gif
RauL276
Wgrałem patcha i grając mecz Liverpool'em i nazwisko "Riera" wypowiadał Borek.
Taki mały błąd wink.gif
kksm
Zamiast yaya toure jakiś carreire jest.
Mani3k
CYTAT(RauL276 @ Mar 16 2009, 16:47) *
Wgrałem patcha i grając mecz Liverpool'em i nazwisko "Riera" wypowiadał Borek.
Taki mały błąd wink.gif

100% komentarza dotyczy kwestii wymawianych przez Szpakowskiego i Szaranowicza, nazwisk nie jestem w stanie wszystkich zamienić na Szpakowskie gdyz FIFA 2009 nie posiada wszystkich nazwisk PES'owskich...

CYTAT(kksm @ Mar 16 2009, 19:06) *

Ciekawe bo akurat Yaya Toure nie aktualizowałem, po drugie on nie ma defaultowego slota w grze, najwidoczniej masz w EDIT Mode przypisanego w swoim OF komentarz Carreire dla Yaya Toure...
Pozdr
RauL276
Wiadomo, u mnie duzop razy mówi za nie któych graczy "Masłowski" biggrin.gif

A ja mam jeszcze małe pytanko, ponieważ przed wgraniem plików mój p_sound miał 392MB, po wgraniu ma 399MB, a folder z plikami ma 42mb, czy coś jest nie tak??
Mani3k
Wszystko w jak najlepszym porządku, p_sound waży ile powinien ważyć.
To, że macie jakieś błędy w nazwiskach zwiazane jest tylko i wyłącznie z ustawieniami w optionfile, prosze nie wmawiać mi choroby.
Powtarzam: Aktualizacja dotyczy kwestii wypowiadanych przez Szpakowskiego i Szaranowicza oraz zaktualizowane zostały defaultowe nazwiska KONAMI.
Niewczas
Nazwisko "Marcelo" wymawia Borek. Jak na razie większych błędów nie zauważyłem, jak coś dam znać. tongue.gif
Gram na podstawowym of.

Dobra robota, szczególnie podoba mi się: "Van der Vaart ma sporo inwencji". biggrin.gif
Kamilbialego
Komentarz dobry tylko czemu oni w każdym meczu powtarzają coś o wielBŁĄDACH tongue.gif Szkoda że komentator nie mówi nazwiska Frankowskiego. W Fifie mówił chyba zawsze od kiedy jest polski komentarz...
Mani3k
CYTAT(krycha623 @ Mar 16 2009, 20:04) *
Nazwisko "Marcelo" wymawia Borek.

Marcelo nie może wymawiać Borek gdyż Marcelo nie ma w defaultowej bazie danych i swojego komentarza nazwiska takze nie posiada w p_sound, nie wiem skąd to wziąłeś.

CYTAT(Kamilbialego @ Mar 16 2009, 20:14) *
Szkoda że komentator nie mówi nazwiska Frankowskiego. W Fifie mówił chyba zawsze od kiedy jest polski komentarz...

Nazwiska sa zamieniane tylko tym graczom co posiadają swój defaultowy SLOT, ludzie graja na roznych patchach i roznych OF, wiec doszedlem do wniosku ze bede bazowal tylko na danych KONAMI, aby nic sie nikomu nie namieszalo.
Pozdrawiam
kksm
No ja używam Ofa od updatu wiosna 2009 z Extraklasy patcha i nic w nim nie robiłem, a wiele nazwisk jest mylonych.
Mani3k
CYTAT(kksm @ Mar 17 2009, 10:58) *
No ja używam Ofa od updatu wiosna 2009 z Extraklasy patcha i nic w nim nie robiłem, a wiele nazwisk jest mylonych.

To podaj mi te nazwiska, które po wgraniu mojego uaktualnienia niby Ci się pomieszały, pośmiejemy się razem... rolleyes.gif
frodo998
Zamiast Saganowski w komentarzu jest Yaya Toure (w edit mode Sagana) nazwisko w komentarzu - Deisler
Gaucho
wiec tak jak zagrałem mecz wszystko lux tylko szpaku z szaranem komentują...problem pojawia się po wznowieniu drugiej polowy wtedy pojawia się borek ... nie wiem czy to tylko chodzi o komentarz zawodników czy o całość... u mnie tak jest>>>> (Borek wyrównali po dogrywce...)
frodo998
CYTAT(kksm @ Mar 16 2009, 19:06) *

Zmień w edit mode --> nazwisko w komentarzu na Deisler (wtedy będzię Yaya Toure)

Mam pytanie do twórców gdzie w takim razie jest Saganowski?? W poprzedniej wersji komentarza w EPatchu v.5 było wszystko w porządku...
T-Mac
CYTAT(frodo998 @ Mar 24 2009, 13:16) *
Zmień w edit mode --> nazwisko w komentarzu na Deisler (wtedy będzię Yaya Toure)

Mam pytanie do twórców gdzie w takim razie jest Saganowski?? W poprzedniej wersji komentarza w EPatchu v.5 było wszystko w porządku...

w du.. smile.gif
luz ludzie wraz z kolejnym updatem wyjdzie komentarz 100% + ponad 500 nowych nazwisk wymawianych przez Szpakowskiego
__SaNd1__
CYTAT(T-Mac @ Mar 24 2009, 15:03) *
w du.. smile.gif
luz ludzie wraz z kolejnym updatem wyjdzie komentarz 100% + ponad 500 nowych nazwisk wymawianych przez Szpakowskiego

T - Mac Updeitem EP V 5 ? Inaczej panowie komentarz swietny wink.gif Pozdrowienia smile.gif
BlixA
jak to sie wgrywa? :x nie ogarniam tego smile.gif
marecki371de
ja jestem w tym całkiem ciemny czy ktoś może mi wytłumaczyc krok po kroku jak to wgrać najlepiej jakieś zdjęcia czy tutorial

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.