Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z pro-evo... ONLINE "The GAME ID or The GAME ID password is incorrect"
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Mat2112
Siema, słuchajcie mam takie problem.
Nie moge uruchomic pes Online ...
Mam Connectora 1.1 i sciagnietego patcha 1.20..
Hamachi tez elegancko chodzi.

Wybieram Run Connector
potem 1 jako host i daje IP hamachi... (Dodam ze w konsoli pojawia mi sie "System nie może odnaleźc okreslonej ścieżki"
Przedtem oczywiscie zainstalowalem certyfikat (powtarzalem ta czynnosc chyba z 10 razy i wszystko posprawdzalem... jest OK )

No i wreszcie "Start The ProEvolution"
Wchodze w neetwork i najpierw musze przewinoc kilkustronicowy regulamin KONAMI...
przechodze do logowania, wpisuje jakie login i jakiec haslo z cyfr i .... Pojawia mi sie komunikat "The GAME ID or The GAME ID password is incorrect" ...

o co chodzi ???????

Mam win XP i internet 2mb w UPC...

Pomóżcie sad.gif(
mcraczek
Witaj w klubie mam to samo na pes magazine launcher. Patch 1.20 jest, certfikaty sa i dupa blada :/

Mat2112
dokładnie tak jak Kolega powyżej pokazał... certyfikaty są, patch 1.20 tez, wszystko wg. nas jak należy... o co chodzi ??? sad.gif
Theo Lee
Mam identyczny błąd i uważam że to jest coś z tym komunikatem: "System nie może odnaleźć określonej ścieżki". Mnie również się on pojawia. Mam pewną koncepcję jak to rozwiązać ale mam pytanie do osób, którym pojawił się ten problem - jaką wersję windowsa macie? XP? Po drugie powiedzcie mi czy macie windowsa zainstalowanego na dysku c (tym domyślnym) i czy macie folder WINDOWS na tej partycji, a dokładniej proszę was o podanie ścieżki do sterowników windowsa. Powinno to wyglądać miej wiecej tak: C:\WINDOWS\system32\drivers. Macie dokładnie taki czy różni się czymś?
Proszę was o odpisanie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.