Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3DAnalyzer Problem :(
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
PiNko
Witam smile.gif
Zaistalowalem sobie ostatnio patcha esktraklasy v5 mam slaba karte graficzna (GeForce 4MX 420), procesor AMD Sempron 2500, 1,75 GHz, 512 Ram, no i odpalam sobie przez 3DAnalyzera z ustawieniami : i nie mam obrazka w menu glownym mam same te napisy na dole sad.gif a znowu jak pomieszam ustawienia to orazem mam ale znowu jak wchodze w mecz to mnie wywala odrazu sad.gif pomoze mi ktos tak to ustawic zebym mial ten obrazek i zebym gral sobie normalnie ? prosze o szybka pomoc sad.gif
El Polacco
CYTAT(PiNko @ Mar 12 2009, 10:41) *
Witam smile.gif
Zaistalowalem sobie ostatnio patcha esktraklasy v5 mam slaba karte graficzna (GeForce 4MX 420), procesor AMD Sempron 2500, 1,75 GHz, 512 Ram, no i odpalam sobie przez 3DAnalyzera z ustawieniami : i nie mam obrazka w menu glownym mam same te napisy na dole sad.gif a znowu jak pomieszam ustawienia to orazem mam ale znowu jak wchodze w mecz to mnie wywala odrazu sad.gif pomoze mi ktos tak to ustawic zebym mial ten obrazek i zebym gral sobie normalnie ? prosze o szybka pomoc sad.gif

Spróbuj nie fajkować opcji "emulate HW TnL caps"
PiNko
nic nie pomoglo sad.gif dalej nie ma obrazu w menu glownym sad.gif
El Polacco
CYTAT(PiNko @ Mar 12 2009, 17:48) *
nic nie pomoglo sad.gif dalej nie ma obrazu w menu glownym sad.gif

Na forum jest oddzielny temat poświęcony 3D. tam sa różne wersje ustawień, poszukaj a na pewno znajdziesz optymalne ustawienie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.