Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Patch!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Jablonka10
Szukam ludzi do robienia patcha do PESA 2009. Kto chętny do robienia patcha niech piszę w tym temacie. Patch będzie zawierał:

- Ligi: angielska, hiszpańska, francuska, włoska, niemiecka
- Wszystkie drużyny Ligi Mistrzów i Pucharu UEFA
- Polskie zespoły( Wisła, Legia, Lech)
- Dużo dodatków graficznych
- Nowe menu
- Nową muzykę
- Nowe stadiony
- Nowe tablice wyników
- Przyśpiewki
- Komentarz Borek i Kołtoń lub Szpakowski i Szaranowicz

To tak z grubsza
Becky
Z tego co tu wymieniłeś wynika zero pomysłu . Wszystko to ożesz znaleźć w pierwszym lepszym patchu. Tu potrzeba pomysłu. A konkurencja spora.
achmed
zrób sam komentarz z borkiem i kołtoniem tongue.gif jedyne co mi sie spodobalo ;p
kristof26
CYTAT(Jablonka10 @ Mar 8 2009, 22:45) *
Szukam ludzi do robienia patcha do PESA 2009. Kto chętny do robienia patcha niech piszę w tym temacie. Patch będzie zawierał:

- Ligi: angielska, hiszpańska, francuska, włoska, niemiecka
- Wszystkie drużyny Ligi Mistrzów i Pucharu UEFA
- Polskie zespoły( Wisła, Legia, Lech)
- Dużo dodatków graficznych
- Nowe menu
- Nową muzykę
- Nowe stadiony
- Nowe tablice wyników
- Przyśpiewki
- Komentarz Borek i Kołtoń lub Szpakowski i Szaranowicz

To tak z grubsza

tak ci wyjdzie ten patch jak liga pesa.buhahaha tongue.gif
Jablonka10
To nie moja wina że nie stawialiście się na mecze
skotar(L)
zrob tylko komentarz Borek i Kołtoń, a patcha se odpusc smile.gif
Credt
Ja nawet koment bym sobie odpuścił, bo znowu będzie nam dane usłyszeć drętwotę "Matiego i Romana" z PESa 6. Wielka szkoda, że tak ich splamiono w grze, bo w realu są wyśmienitą komentatorską parą - lepszą moim zdaniem niż Szpak & Szaran.
Jablonka10
Koment już się robi
skotar(L)
ze w realu sa lepsi to kazdy chyba wie smile.gif

CYTAT(Credt @ Mar 10 2009, 17:16) *
Ja nawet koment bym sobie odpuścił, bo znowu będzie nam dane usłyszeć drętwotę "Matiego i Romana" z PESa 6. Wielka szkoda, że tak ich splamiono w grze, bo w realu są wyśmienitą komentatorską parą - lepszą moim zdaniem niż Szpak & Szaran.
achmed
wiadomo że w realu są lepsi (moim zdaniem najlepsi) ale wiadomo że przecież ciekawostek jakiś nie beda mowic podaczas meczów w pesie tylko np: coż za okazja . I tak wole ich niż szpaka tongue.gif
Jablonka10
Jak ma ktoś pesa 6 i chce pomóc przy robieniu komentarza to niech napiszę mi na pw
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.