fuscinate
Mar 5 2009, 16:04
Witam.
Problem jest taki. Miałem poprzednio zainstalowaną wersję 1,5Gb, ale wywaliłem bo kupiłem oryginała do sieci. Na piracie łączyło się jak trzeba i z oczywistych względów stawało na weryfikacji kodu. Jak na złość na oryginale wcale nie chce się łączyć pomimo dania w wyjątkach firewalla. Przy próbie wejścia w download wywala komunikat Could not connect to the PES 2009 server. Mam zainstalowane oryginalne patche do 1.3 beż żadnych przeróbek. Zainstalowałem je przed próbą połączenia się z serwerem, ale i odwrotnie też nie działa. Nie mam pojęcia o co chodzi. Wie ktoś, jaka może być przyczyna? Dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
messjash
Mar 5 2009, 18:41
A że tak zapytam zarejestrowałeś się, masz te wszystkie hasła, ID itp. ?
fuscinate
Mar 5 2009, 19:29
Nie rejestrowałem się. Z resztą i tak wyszło by na to samo, bo żeby wklepać dane w grze trzeba się najpierw połączyć.
messjash
Mar 6 2009, 09:43
Ale może żeby się połączyć to trzeba wcześniej mieć zarejestrowany klucz. Dawno się rejestrowałem i nie pamiętam jak to było ale spróbuj bo coś mi się wydaje że chyba jednak trzeba się zarejestrować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.