Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Epatch propozycja
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
cinoslaw
Pisałem z Tomaj'em na gg i zaproponowałem mu propozycję by zrobił drużynę najlepszych piłkarzy EKSTRAKLASY...

On napisał że nie ... i że nikt o prucz mnie by tego niechciał ... przekonajmy go że się myli ....
cinoslaw
piszcie nawet jak się nie podoba xD
brtek00
Moim zdaniem beznadziejny pomysl poniewaz jak by sie gralo master lige to bysmy mieli np 2 takich samych pilkarzy Gargula albo Robert Lewandowski co by strasznie pogorszylo gre smile.gif tyle odemnie i mam nadzieje ze nie bedzie takiego czegos w Ekstraklasa patchu
Graczyk
średni pomysł :/ jak chcesz zrób sobie taką druzyne np. zamiast jakies 1 ligowej z OE ale do patcha sie to nie nadaje smile.gif
tomaj
CYTAT(cinoslaw @ Mar 1 2009, 21:28) *
Pisałem z Tomaj'em na gg i zaproponowałem mu propozycję by zrobił drużynę najlepszych piłkarzy EKSTRAKLASY...

On napisał że nie ... i że nikt o prucz mnie by tego niechciał ... przekonajmy go że się myli ....

Nie napisałem Tobie "że nikt o prucz mnie by tego niechciał". Napisałeż, że Ty jesteś pierwszą osobą, która to zaproponowała.
Widzę, że ta twoja propozycja nie nie tylko mnie nie zaciekawiła.
cinoslaw
ale da się żeby nie było klonów w ML xD Tomaj umie bo pisał na forum tongue.gif
Offsik
głupi pomysl smile.gif sory ale jak ktos chce sobie zrobic swoją druzyne niech robi smile.gif ale od razu do patcha dawac??;> ja sobie nieraz z kumplem robie swoje druzyny najlepszych zawodników i gramy sobie we dwóch, lepiej jak w patchu sa oiryginalne druzyny smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.