Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Manchester United carrer by BartiMU
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
BartiMU
Z tej strony BartiMU, tytułem wstępu:
Niektórzy powiedzą że jestem noobem prowadząc taki zespół, to zapewniam z najlepszymi też nie wszystko się udaję  A poza tym będąc fanem Manchesteru United nie mogłem sobie odmówić gry ukochaną drużyną.
Zaczynam nietypowo bo od 1.ligi, czy będzie łatwo, zobaczymy. No więc zaczynamy.
================================================================================
==================

Manchester United
Czas meczu: 10 minut
Poziom trudności: Bardzo trudny (Top Player)
Poziom kariery: Normalny

================================================================================
===================

Stało się, bo kiedyś musiało, Sir Alex Ferguson opuszcza Manchester i przechodzi na emeryturę. Drużyna United zostaję póki co bez trenera, a David Gill desperacko rusza w poszukiwaniu szkoleniowca na kolejny sezon.

===================

Pewnego wieczoru dostaję telefon:

- Słucham
- Witam, z tej stroy David Gill dyrektor wykonawczy Manchesteru United.
Myślałem że zemdleję, „Red Devils” to klub moich marzeń a dzwoni do mnie jeden z jego przedstawicieli, ciekawe w jakiej sprawie?
- A witam, witam, co pana do mnie sprowadza.
- Bo widzi Pan dzwonię w sprawię posady trenerskiej zespołu.
- I że niby ja miałbym być następcą Sir Alexa Fergusona?
- Tak, właśnie dzwonię do Pana w tej sprawie, i chciałbym się zapytać czy byłby Pan w stanie przylecieć jutro do Manchesteru w samo południe?
- Oczywiście że tak.
- Dziękuję bardzo i do zobaczenia.
- Żegnam, do jutra.

Godzina 12.00 za zamkniętymi drzwiami toczy się rozmowa o posadę trenerską Manchesteru United zdobywców Mistrzostwa Anglii 3 sezony pod rząd, 2007,2008 i 2009 (mam taką nadzieję ). Po godzinie rozmów BartiMU zostaję ogłoszony oficjalnie trenerem jednego z najlepszych klubów świata. Kontrakt obowiązywał będzie 5 lat z możliwością przedłużenia, oraz sporą pensją. David Gill również podał listę sztabu szkoleniowego oraz zawodnikow których będę miał do wykorzystania.

Bramkarze:
1. Edwin Van der Sar, 5 ©
12. Ben Foster
29. Tomasz Kuszczak

Obrońcy:
2. Gary Neville ©
3. Patrice Evra
5. Rio Ferdinand, 3©
6. Weasley Brown
15. Nemanja Vidic
20. Fabio Da Silva
21. Rafael Da Silva
22. John O’Shea
23. Johnny Evans

Pomocnicy:
4. Owen Hargreaves
7. Cristiano Ronaldo
8. Luis Abreau de Olivieira Anderson
11. Ryan Giggs, 2©
13. Park Ji-Sung
16. Michael Carrick
17. Luis da Cunha Nani
18. Paul Scholes
24. Darren Fletcher
28. Darron Gibson
34. Rodrigo Possebon

Napastnicy:
9. Dimitar Berbatov
10. Wayne Rooney, 4©
19. Daniel Welbeck
32. Carlos Tevez

Do pierwszego meczu zostało zaledwie kilka dni, co w tym czasie wykombinuje BartiMU? Zobaczymy. Oto co powiedział BartiMU na pierwszej konferencji prasowej.

„ Powiedzmy sobie szczerze, z taką drużyną mierzę tylko w najwyższe cele, priorytetem będzie Liga Mistrzów i Barclays, mam nadzieję że do tego postaramy się jeszcze coś dołożyć. Chce aby ta drużyna grała jak pod wodzą Sir Alexa Fergusona, ładną i skuteczną piłkę, mam nadzieję że uda mi się osiągnąć z drużyną bardzo dobry poziom zrozumienia”

Oby się udało!

Oto kalendarz zespołu:

A oto skład ligi:

Manchester United

Chelsea Londyn
Aston Villa
Sunderland AFC
West Ham United
Middlesbrough
Fulham Londyn
Manchester City
Hull City
Tottenham Hotspur
Liverpool FC
Bolton Wanderers
Arsenal Londyn
Portsmouth
Stoke City
Everton

Tydzień 1

Zapowiedź meczu

VS

Już jutro Manchester United jedzie do Birmingham gdzie podejmować będzie miejscową Aston Ville faworytami będą gracze BartiegoMU lecz „The Villians” już nie raz pokazali pazur. Będzie to ciekawy mecz.

Wypowiedzi przedmeczowe:

BartiMU: „ Nie owijajmy w bawełnę, moim celem są 3 punkty na inauguracje i zrobię wszystko aby tego dokonać”

Martin O’Neill: „ Czeka nas bardzo trudny mecz ale mam nadzieję że doping kibiców będzie niósł moją drużynę”
lukasz44
Zapowiada się ciekawie, pamiętaj o jakiejś oprawie graficznej i dawaj dużo screenów, pozdrawiam i zapraszam do mnie, elo .
Pelajs
Zapowiada się nieźle biggrin.gif Życzę powodzenia i wytrwałości w prowadzeniu kariery.
wanted92
No fajnie , fajnie wink.gif Napewno będę często wpadał. Powodzenia w prowadzeniu karierki

pzdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.