Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LIGA MANAGER 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Graczyk
Witam. Pomysłem moim jest liga w pesa2009 jako managerzy. Mecze bede robil u siebie na kompie i opisywal przebieg spotkania itp.

Najważniejsze pytania

-kto sie pisze,
-Gramy silnymi drużnynami typu (chelsea, barca i manu) czy może ekstraklasa?

Prosze pisac propozycje (jesli bedzie wystarczajaco duzo ludzi zaloze forum itp. zrobie wszystko i zaczniemy grac.)
zomek
ooo widze że ktoś chce założyć już coś takiego co ja zakładałem tongue.gif , a ty chyba brałeś nawet udział w mojej lidze , Werderem?
Graczyk
Tak, pisałem do ciebie czy chcesz mi pomóc ale juz nie odpisales na tamtej stronce. Jeśli bys chcial wziasc udizal, lub pomoc mi to napisz.
kristof26
CYTAT(Graczyk @ Feb 28 2009, 01:05) *
Witam. Pomysłem moim jest liga w pesa2009 jako managerzy. Mecze bede robil u siebie na kompie i opisywal przebieg spotkania itp.

Najważniejsze pytania

-kto sie pisze,
-Gramy silnymi drużnynami typu (chelsea, barca i manu) czy może ekstraklasa?

Prosze pisac propozycje (jesli bedzie wystarczajaco duzo ludzi zaloze forum itp. zrobie wszystko i zaczniemy grac.)

Ja jestem chetny ale musisz dokladnie opisac co ijak:D
Graczyk
bedzie 16 druzyn, albo ekstraklasa albo silne druzyny, wy ustawiacie sklady, dajecei mi a ja u siebie tymi skladami rozgrywam mecz. potem opisuje wszystko i robie tabele, liste strzelców. Macie troche siana na transfery, wycenie zawodnikow jak w pesie i bedziecie mogli kupowac wystawiac na liste transwerowa swoich zawodnikow.
cinoslaw
Ja się piszę xD na to tongue.gif daj znać na gg 9021892 co i jak xD
kristof26
CYTAT(Graczyk @ Feb 28 2009, 16:46) *
bedzie 16 druzyn, albo ekstraklasa albo silne druzyny, wy ustawiacie sklady, dajecei mi a ja u siebie tymi skladami rozgrywam mecz. potem opisuje wszystko i robie tabele, liste strzelców. Macie troche siana na transfery, wycenie zawodnikow jak w pesie i bedziecie mogli kupowac wystawiac na liste transwerowa swoich zawodnikow.

No ale jak bedziesz te mecze rozgrywal?Jakis program czy jak?
Graczyk
w pesie w trybie menadżerskim, nie bede po zadnej ze stron tylko bede ogladal jak komputer gra. Pisac juz kto jaką druzyną chce grac
Offsik
manchester smile.gif
Graczyk
http://www.ligapes2009.fora.pl ZAPRASZAM DO REJESTRACJI stronka bedzie gotowa niedlugo (tam napiszczie kto kim gra)
cinoslaw
nie lepiej grać OE ??
Graczyk
No wy zdecydujcie, dla mnie to obojętnie tylko niektórzy mogą marudzić że grają np. (bez obrazy) piast gliwice i beda przegrywac z lechem lub wisla a tak to przynajmniej bedzie dosyc rowny poziom, wy decydujcie i zapisujcie sie na http://www.ligapes2009.fora.pl
Graczyk
mamy juz 3 dalej zapisujcie sie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.