Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przyspiewki do patcha z liga polska !
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
boberto
gram w patcha z liga polska i jestem ogolnie zadowolony ale brakuje mi przyspiewek polskich kiboliii chcialbym wgrac sobie przyspiewki takie jak:
"sedzia to pala..." "jebac sedziego i cala...." czy tez "PZPN PZPN JEBAC JEBAC PZPN". czy moze mi ktos powiedziec jak mam przerobic plik mp3 z ta przyspiewka zeby go wgrac do gry? i mozecie mie podac jakie nazwy plikow odpowiadaja za przyspiewki w pes4?

z gory dzieki za odpowiedzi.....

PROSZE O NIE US
BartekRym
A ja bym chcial przyspiewki lechii... lalala lalala podzielimz rowno gdanska lechia 3 punkty arka gdznia gowno... ??? (Lechia z malej, Arka z malej, na Traugutta bylem raz i zostalem net-hoolsem)
Andzi
O ile sie nie myle trzba zrobic tak:
1.Musisz swoja przysiewke(zapewne w formacie mp3) zmienic na format wav(do tego trzeba ci program do takich rzeczy)
2. Jak bedziesz miał ta przyspiewke w formacie waw, urauchamiasz dkz studio, dajesz tools, nastepnie dajesz adx-wav conversion. Przy type zaznaczasz wav-->adx i dajesz browes i dajesz swoj plik
Nciskasz ok i juz masz swoja przyspiewke w formacie jakiim mozna podmieniac pliki.
3. Teraz wystarczy podmienic pliki i zwiekszyc rozmiar pliku i masz juz

PS. Chyba dobrze napisałem :wink:
boberto
a za jakie pliki w grze mam to podmienic? tak zeby na kazdym meczu byly te przyspiewki

ps jaki program potrzebny jest do przerobki z mp3 na wav????
StraY
jak dla mnie "sędzia kalosz" wink.gif w grze byłby super bajerem tongue.gif WARTO ZROBI
boberto
ja moge zrobic te przyspiewki tylko podajcie mi nazwy plikow odpowiedzialnych za wswzystkie przyspiewki w grze i program do przerobki z mp3 na wav. :wink:

chlopaki znalazlem program do teze przerobki nazywa sie on ENKODER_0.81_BETA wlasnie mam zamiar wgrac wlasne przyspiewki widze ze ta gra mi sie coraz bardziej podoba laugh.gif
korzen
Po co piszecie ...przecierz wiadomo ze nikt wam niepomoże wgrać przyspiewek obrażający dany klub.
Oj BartekRym .....największy rzeźnik tego forum jest za Arka.......
qazwsx
Lista przyśpiewek w temacie

http://www.board.issonline.pl/viewtopic.php?t=656
tylko SP_0108 to przyśpiewki Barcy a nie Osasuny

tu jest co masz zrobic
http://www.board.issonline.pl/viewtopic.ph...%B6piew%2A#7189
boberto
ale skad wziasc te przyspiewki na sedziego... bo sam ich nie nagramohmy.gif)sobie przeciez bo jeden glos to do banii jest .....juz mam kilka przyspiewek bez nazw klubow zeby byly dobre na wszystkie mecze . mam rowniez jak kibice wyklaskuja w jakis rytm :wink:
Regz
a jak myslisz ze nie sdzukalem w googlach.... nie wiece moze skad mozna sciagnac adxtools bo nie moge znalesc nigdzie linka prosze podajcie mi jesli macie sad.gif

Tu masz wszystkie narzędzia jakich możesz potrzebować:
:arrow:ADX TOOLS i inne
boberto
chlopaki pomozcie mi prosze. mam juz pliki przerobiona na wav i nie moge znalesc adxtools nigdzie zeby przerobic ja na .adx
Prosze podajcie m,i linka dzialajacego do tego programu : ADXTOOLS

JESZCZE RAZ PROSZE O POMOC

Z GORY DZIEKI
robinho
beberto jak chcesz to moge ci wyslac tego adxtools bo ja go mam niewiem skad ale mam wiec jak chcesz zapodaj maila i ci wysle
pozdro :wink:
Andzi
W dkz studio tez da sie przerobic na adx :wink:
Regz
chlopaki pomozcie mi prosze. mam juz pliki przerobiona na wav i nie moge znalesc adxtools nigdzie zeby przerobic ja na .adx  
Prosze podajcie m,i linka dzialajacego do tego programu : ADXTOOLS

JESZCZE RAZ PROSZE O POMOC

Z GORY DZIEKI

Czy TY ślepy jesteś czy co :?: :evil:
Przeczytaj ten post między swoimi dwoma to może coś znajdziesz :!:
boberto
sam jestes slepy juz to sobie sciagnalem i dzieki za pomoc.....

tylko mam maly problem nie wiem jak tym czyms przerobic na adx jak biore przerabiam to nie ma glosu wcale na tym pliku...

moze umie sie tym ktos obslugiwac i przerobi mi pare przyspiewek???????????????

ps andzi mozesz mi powiedziec jak w dkz mam to zrobic ... :wink: podaj mi jakas instrukcje dzialania tongue.gif
Andzi
Jak masz juz przyspiewki w formacie wav wlacz sobie dkz studio, klikasz na zakładke tools i masz tam adx-wav conversion. Otwiera ci sie nowe okno. Przy opcji type zaznaczasz wav-->adx. Klikasz brosew i dajesz tam ta przyspiewke w formacie wav. I juz masz.

PS. Jesli nie masz programu do przerabiania z mp3 na wav pobierz sobie Easy CD-DA Extractor 7.
T-Mac
ktos posiada dobrej jakosci przyspiewki zbiorowe cos w stylu
Jeszcze jeden
My chcemy gola
tylko zeby nie byl wymawiany jakis klub w niej
qazwsx
boberto nieuruchamiaj adxtoola tyko przeciagnij na niego plik waw i plik adx pojawi ci sie w Mòj komputer>document and seeting>nazwauzytkownika
boberto
dzieki chlopaki ja juz mam wgrane przyspiewki lecha poniewaz to ni wlasnie gram w lidze polskiej gra sie super slyszac tych kibicow. :wink:

a moderatora prosze o nie dospisywanie do mich postow zadnych glupot bo bylem na wielu meczach :evil:
kemot
"na wielu meczach" co ewidentnie widac w twoich STRASZNIE KUMATYCH postach...
CRIS_89
ja to bym mile widzial okrzyki w stylu : sedzia gdzie masz oczy--- cos takiego bez wyzwisk itd. 8)

jest nas trzech ARKA CRACOVIA I LECH :twisted:
rangiz
W razie czego mam w mp3 "jeszcze jeden","zawsze i wszedzie..." i pare innych neutralnych.Reszta to spiewki Lecha smile.gif
dzenda_dzenda
dobra by była przyśpiewka jak kibice na chwilę cichną a nagle jeden krzyczy : tararararara...TWOJA STARA!! laugh.gif :wink:
Tuszas
Siema. Mam pytanie.
Z jakiej strony można ściągnąć patch z Ligą Polską?

Licze na odpowiedź,
pozdro
Tomak
:shock: :shock: www.issonline.pl ... a myślałeś , że skąd :?: ;D
_DEVIL_
Tuszas.....jestes wielki...ze nie wiesz z jakiej strony.www.PES4ligapolska.pl
tam napewno bedzie jak nie to www.radiomaryja.pl
pozdro
zycze milego podrozowania po tym forum!!!!!
jano
PANOWIE WY CHCECIE SOBIE ZROBI
Czarny
Kto ma jakies fajne przyspiewki( zrobione juz w odpowiednim formacie) wrzuccie je na RapidShare i zapodajcie tu linki... Pliz chlopaki :wink:
Smagi
Chce podmienić pliki audio odpowiadające za krzyk komentatora po zdobyciu bramki. Mam parę takich plików z fajnym okrzykiem komentatorów w formacie mp3. Jakie to są pliki w grze które zamierzam podmienić. Jeśli ktoś się na tym zna i mógłby się pobawić,to mogę mu udostępnić swoje mp3.
Myślę że taki głośny krzyk komentatora napewno dodałby smaczku grze po strzeleniu bramki...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.