Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spolsczenie :)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mariusz123211
Zakładam ten temat aby poinformować was o nowym spolszczeniu jakie zostało wydane. Nie wszystko jest spolszczone, ale i tak to jakoś lepiej wygląda. Zostały spolszczone WYŁĄCZNIE napisy. Spolszczenie nie jest mojego autorstwa. Ściągnięty plik wrzucamy do folderu img.Spolszczenie
A to forum z którego pochodzi spolszczenie: Forum Tu możecie kierować swoje pytania związane z błedami itp. Miłego grania
kristof26
CYTAT(mariusz123211 @ Feb 24 2009, 08:35) *
Zakładam ten temat aby poinformować was o nowym spolszczeniu jakie zostało wydane. Nie wszystko jest spolszczone, ale i tak to jakoś lepiej wygląda. Zostały spolszczone WYŁĄCZNIE napisy. Spolszczenie nie jest mojego autorstwa. Ściągnięty plik wrzucamy do folderu img.Spolszczenie
A to forum z którego pochodzi spolszczenie: Forum Tu możecie kierować swoje pytania związane z błedami itp. Miłego grania

Cos lipne to spolszczenie bo jak uruchamiam gre to wyskakuje KOnami i wywala mnie do windy huh.gif jak komus to dziala niech napisze czy sie oplaca to robic:D
Becky
Nie spalszcza napisów "wszystkich" mi tylko pare rzeczy spolszczyło. m .in wczytywanie i zapisywanie itp. Jak na razie wersja beta , wiele nowego nie wniosła , poczekamy na wersje full. Dlatego na razie powstrzymuje się z oceną ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.