Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Szybkoscia w grze...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
robinho37
wlaczam gre wszystko jest ok ale gdy wlacze mecz to nie dosyc ze kurcze ciagle jakny tak przerywa... znaczy wyglada tak jakby niewiem gral w okienku a za chwile znowu na pelnym tak skacze niewiem czemu ale to jest nic w porownaniu do tego ze gdy gram mecz to zawodnicy biegaja szybko za szybko ale to tez nic biggrin.gif ale gdy oddaje strzal to nie dosyc zeby trafic musze doslownie rysnac guzik i czasami jest pelny pasek i pilka leci jak szalona xDDDDD ogolnie gra jest przyspieszona niewiem czemu ale wczesniej byla dobra jak gralem po przeinstalowani utak sie stalo... pomoze ktos sprzet mam dobry 4 giga ramu itd
rozaldinho
po prostu masz za mocnego kompa:P i ci szybko wszystko śmiga:D
prześlij mi swoje czesci od komputera a ja tobie dam takie, ze pes bedzie hulał jak trzba:D

a tak na poważnie to dziwna sytuacja.... wiem ze w pes6 byla opcja zwiekszenia szybkosci w grze, ale tu!! lol
proponuję wgrać cracka innego jeśli uzywasz "oryginalnej" wersji gry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.