Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompletny Kitserver Ekstraklasa Patch 5.0 BALLS UPDATE
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
frodo998
KITSERVER - Download

Update Balls ----> http://www.speedyshare.com/433682403.html - poprawione nazwy (oryginalne), dodane kilkanaście, a może i więcej nowych smile.gif

Balls List ----> http://www.wklejto.pl/27841

Pełna lista stadionów

SaKu
a czy jest w planach update z tej pierwszej wersji ? bo tak ściągać wszystko od nowa to troche długawo i mija sie z celem
frodo998
CYTAT(SaKu @ Feb 23 2009, 21:49) *
a czy jest w planach update z tej pierwszej wersji ? bo tak ściągać wszystko od nowa to troche długawo i mija sie z celem
wrzuciłem ze względu na prośby o stadiony na torrenta, więc od razu upnąłem cały kitserver, bo samych stadionów jest ponad 350 szt.
SaKu
no tak tak ale czy w tym kitserverze jest coś poaktualizowane czy coś ?? bo napisałeś że aktualne na dzień 23.02.2009... czyli jakieś nowe twarze, stadiony itp są czy to ten stary kitserver w jednym kawałku ??
frodo998
CYTAT(SaKu @ Feb 23 2009, 22:51) *
no tak tak ale czy w tym kitserverze jest coś poaktualizowane czy coś ?? bo napisałeś że aktualne na dzień 23.02.2009... czyli jakieś nowe twarze, stadiony itp są czy to ten stary kitserver w jednym kawałku ??
sporo nowych stadionów(edit milera) kitsy, balls. Chodzi głównie o stadiony, ponieważ linki, które zamieściłem wygasły i miałem wiele próśb o ponowienie uploadu.
perONE
Mam pytanie. Stadiony to są z wszystkich krajów? (np. Cypr czy Uzbekistan) Pobierałes je z tego indexu by Orange?
Transfery ja sie przedstawiają? Z jakiej strony brales oficjalnie potwierdzona transfery?
juby15
Jak już jest .torrent to pomóżmy sobie i seedujmy, bo 100 kB/s to troszkę długo będzie się ściągać. wink.gif
frodo998
CYTAT(perONE @ Feb 24 2009, 08:03) *
Mam pytanie. Stadiony to są z wszystkich krajów? (np. Cypr czy Uzbekistan) Pobierałes je z tego indexu by Orange?
Transfery ja sie przedstawiają? Z jakiej strony brales oficjalnie potwierdzona transfery?
Tak, stadionów jest mnóstwo, pobierałem z głównie z gamingaccess i innych zagranicznych stron. Liczba stadionów - 364. A transfery? Raczej kitserver nie ma powiązania z transferami zbytnio:P Ale jeśli już o to pytasz, też sam sobie aktualizuję Of'a z transfery.info i oficjalnych stron klubowych. I tak czekam na "profesjonalną" aktualizację po zakończonym okienku:)
perONE
Aha, moje niedopatrzenie. Myslalem ze Of tez jest wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.