Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rejestr
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Archilus
Mam problem - mam 2 systemy
1 to XP - Pro Evo zainstalowane śmiga.
2 to Windows 7 beta.

i tu zaczynają się jaja, bo nie wiem jak dodać do rejestru Pro evo tak, aby mi nie krzyczał, że nie jest zainstalowane...
Zainstalować nie mogę gdyż płyta podczas instalacji nie może przekopiować cv06 (dodam iż płyta oryginalna, a dla niedowiarków mogę specjalnie zdjęcia zrobić...)
Cały czas pracuje na 7, dlatego trochę niewygodnie mi uruchamiać ponownie kompa tylko dla Pro evo...

Z góry dziękuję za pomoc.
Piter123
Ściągnij to, kliknij prawym na ikonkę, daj edytuj, zeedytuj ścieżkę, żeby była taka jak masz zainstalowaną grę, później zapisz, kliknij dwa razy jak wyskoczy okno daj TAK.
Archilus
sęk w tym, że już tak robiłem i nic (z xp imortowałem klucz i eksportowałem w 7) , nadal mi wrzeszczy, że jest nie zaintalowane ;/
Piter123
A jak wejdziesz w regedit, to tam masz HKEY_LOCAL_MACHINE-> SOFTWARE->KONAMI->PES2009 i tam co masz? Daj screena najlepiej.
Archilus
Wszystkie te informacje co w XP w rejestrze a w XP działa... ;/

Piter123
To nie mam pojęcia jak ci pomóc sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.