Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cheaterzy-lista
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
NeV
Pewnie nie tylko mnie pewnie przeszkadzają cheaterzy w multiplayerze, spotkałem 2 rodzaje pierwszy z nich to tradycyjny speed-hack i inny polegający na tym ze gdy taki cheater przegrywa to zaczynają być takie lagi ze nasi zawodnicy nie są w stanie piłki dotknąć. Lista ta mam nadzieje pomoże oszczędzić każdemu trochę nerwów i prosiłbym Was o pomoc. Niestety nie notowałem nickow, ale przed chwila grałem z cheaterem o nicku "Winner". I ten pojedynek skłonił mnie do napisania tego topic’u.

PODSUMOWANIE
Winner
Promaster
euphidra
Lex-24-Pershing
Markelinho
Moreno
Thomis
TOmasz CEb
cnico.06
juvinator
raidkill
typer 10
Mrfairplay
BUZZE-JUNIOR
Torakik
darko11221
Mam pytanie czy to ten użytkownik o, którym pisałeś
NeV
tak na 100%, nie tylko ja pisalem w tamtejszym shoutboxie cheater... a i jeszcze 1 mam promaster o ile dobrze pamietam. Boze jakie nicki sobie wymyslaja... A moglbys mi powiedziec jak dodaje sie na czarna liste? bo wiem tylko jak dodawac znajomych.
Winner
Bardzo sie ciesze, ze zostalem zauwazony w grze online.
Od pierwszgo dnia ukazania sie PES2009 pisalem na forum, ze rozgrywka online jest zdupiona.
Podawalem screeny, zamieszczalem filmiki na youtube itp. Wiekszosc wypowiadala sie w samych superlatywach o grze obwiniajac moje lacze oraz nieumiejetnosc gry:)
Od dwoch dni specjalnie gram, zeby wygrac.
Nie oszukuje, bo w jaki sposob? Przeciez nie ma w tej grze hackow, niesmiertelnosci, kodow dodajacych +4 gole.
Caly myk polega na serwerach, ktore udostepnia Konami. A ze maja takie serwery jakie maja...
Wezmy taka Fife, w ktora mozna grac normalnie. Widac, ze jak sie chce to da rade.
Moja gra jest protestem przeciwko Konami. Wydalem 120 pln i zadam umozliwienia normalnej gry online.
Sam sle do nich maile informujac, ze sa lagi, zrywane polaczenia, niemozliwosc zalogowania, ale zlewaja mnie cieplym moczem.
Moze jednak teraz cos z tym zrobia, poniewaz mam zamiar wszystkich ogrywac.
Zbanowac mnie nie zbanuja, bo gram zgodnie z regulaminem.

Jak ktos chce sie przekonac jak wyglada taka gra to zapraszam.

edit:
zaktualizowane dane.
Zaznaczam,ze gram pod tym nickiem od wczoraj.
NeV
twoje lacze wyglada tak... gdy przegrywasz obciarzasz je albo inny jakis wymyslny sposob efekt jest taki ze przeciwnik ma lagi ze nie wie co sie dzieje wszyscy sie teleportuja nie mowiac o przejeciu pilki . Nie jestem jedyna ofiarą twojego oszystwa, od wczoraj w pesowym shoutboxie widziałem kilka razy texty "Winner is cheater" od innych graczy. Ten temat ma poprostu uchronic innych przed takimi jak ty. Powiedziałes "Moja gra jest protestem przeciwko Konami. " wd mnie to jest sposob na zdobywanie rankingu, nawet jesli to na twoim protescie cierpia gracze a nie KONAMI.
Winner
Z ta ofiara to nie przesadzaj, bo to tylko gra smile.gif
A ranking... hmm, to nie jest poker, w ktorym mozna wygrac pieniadze.
Jezeli sadzicie, ze oszukuje i wiecie jak to przeciez mozecie zastosowac taka sama metode.
Niestety, taka metoda nie istnieje.
W dalszym ciagu twierdze, ze gra online jest zepsuta! I udowadniam wszystkim niedowiarkom, ze tak jest.
Gram w WoWa, LOTRO, CoD, FIFE i w zadnej z tych gier nie ma takich olbrzymich problemow jak w PES2009.
Konami poszlo po najmniejszej linii oporu: kupiles wiec daj nam teraz spokoj.
Specjalnie zaplacilem za mozliwosc gry online, ale takiej mozliwosci nie mam.

avo22
euphidra
Lex-24-Pershing
Markelinho
Moreno
Thomis
TOmasz CEb
cnico.06
juvinator
raidkill
typer 10
Mrfairplay

a co do promastera to nie wiem czy oszust ja z nim raz gralem ale tylko towarzysko smile.gif
darko11221
CYTAT(Winner @ Feb 22 2009, 13:57) *
Z ta ofiara to nie przesadzaj, bo to tylko gra smile.gif
A ranking... hmm, to nie jest poker, w ktorym mozna wygrac pieniadze.
Jezeli sadzicie, ze oszukuje i wiecie jak to przeciez mozecie zastosowac taka sama metode.
Niestety, taka metoda nie istnieje.
W dalszym ciagu twierdze, ze gra online jest zepsuta! I udowadniam wszystkim niedowiarkom, ze tak jest.
Gram w WoWa, LOTRO, CoD, FIFE i w zadnej z tych gier nie ma takich olbrzymich problemow jak w PES2009.
Konami poszlo po najmniejszej linii oporu: kupiles wiec daj nam teraz spokoj.
Specjalnie zaplacilem za mozliwosc gry online, ale takiej mozliwosci nie mam.

To, że gra Online jest zjebana wiedzą wszyscy tylko dlaczego masz im ten efekt wyostrzać w tak nieuczciwy sposób.
dominior87
Witam!

Uwaga na osobnika BUZZE-JUNIOR

oszukaniec jak nie wiem co... Odradzam gre z nim. Czlowiek nic sie nie odzywa, probowalem do niego zagadac jakimi zespolami gramy a on nic... czekal do ostatniech chwili wyboru druzyny no i wybral sobie Meksyk ja wybralem wczesniej Milan napisalem mu sorry ze taki zespol (w sumie lepszy) ale nic nie odp. Jak zaczelismy grac to byla jedna wielka masakra, cielo... teleportacje... i jeszcze bramki padaly nie wiadomo skad... Jakims cudem udalo mi sie strzelic mu bramki i doprowadzilem do dogrywki. W dogryce strzelil mi 2 kolejne i po chwili sie rozlaczyl, na moje szczescie ze nie przegralem;] hehe Ale ostrzegam przed tym typkiem:

BUZZE-JUNIOR

Pozdrawiam normalnie grajacych:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.