Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kontuzja po uderzeniu piłka w głowe
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Damien21
Wybijałem piłke Rnaldinho i walnełem W głowe Deco, padł na murawe zaczoł sie zwijac i kontuzja na 2week:)
Tomak
Masz screena :?: laugh.gif
Soxx
Masz to na savie :?: Nagraj na Avi i wrzuć link na forum
Coolgun
jak dobrze pamietam to tez mialem w pesie kontuzje glowy ale w trojce. laugh.gif a moze mi sie sniło?? :wink: ;D
Tomak
jak dobrze pamietam to tez mialem w pesie kontuzje glowy ale w trojce. laugh.gif  a moze mi sie sniło?? :wink:  ;D

Raczej Ci się nie śniło, bo w gazetach inni ludzie pisali, że też im się to zdarzyło ... właśnie w PES 3 ;D
>Kornel<
No to bardzo ciekawe...chetnie zobaczylbym screena :] czekamy z niecierpliwoscia ! pozdro ! Wrzucajcie inne ciekawe rzeczy :]
kosa
wy tam gadacie o kontuzji glowy... zauwazcie ze ronaldinho i deco graja razem w zespole i to jest ciekawe
Coolgun
wy tam gadacie o kontuzji glowy... zauwazcie ze ronaldinho i deco graja razem w zespole i to jest ciekawe

Ale damienowi chodzilo chyba o to ze kopna pilke ronaldinhio i trafil ona w glowe Deco laugh.gif laugh.gif laugh.gif tak zrozumialem smile.gif
bits

może grał w ML Barceloną dla mnie to nie jest dziwne smile.gif
_kamil_

ekhm a w barcelonie to nie graja razem?
kosa
ja pierdole... myslenie nad postem to jest u was pierwszo rzędne... chodzi mi o to ze dziwne ze kolega z druzyny nabawiłł innemu koledze kontuzji
Coolgun
Damien jak dales tego posta to go jakos uzasadnij bo to raczej niemozliwe z ta kontuzja glowy... moze zrobiles jakiegos screena lub cos?
bits
ja pierdole... myslenie nad postem to jest u was pierwszo rzędne... chodzi mi o to ze dziwne ze kolega z druzyny nabawiłł innemu koledze kontuzji

ronaldiho bronił bramki smile.gif
choć to dziwne tongue.gif
BartekRym
Tez milem tka sytuacje. W ML jeden z obroncow zle wybil pilke i ta spadla mi prosto na noge Martinsa ktorz sie napalil i jebnal z calej sily prosto w glowe Robinho ktorz padl na morawe i zniesli go z boiska... absencja na 8 tzgodni. Nie moglem zrobic na avi bo pilka po rzkoszecie od glowz wzszla na aut a wtedy riplej sie zaczyna od wzrzutu z autu. To bzlo zajebiste...
Coolgun
moze mi sie to jednak nie sniło... ;D
Coolgun
może redaktorzy iss wypowiedza sie na ten temat? niektorzy maja duze doswiadczenie smile.gif
Exo3
Ja miałem podobny przypadek.
Koleś dostał w jaja :oops: laugh.gif i padł na murawe biggrin.gif
Edek
user posted image
to z PES3, a w PES4 widzałem ładnie zabandażowane obydwa kolana ;D
culles
Ale w sumie, jakby nie było, to w pliku poszczegòlnych strojòw nie ma bandaża głowy...
PS.Podobny temat już jest na forum.
Jocker
hehe fajny screen laugh.gif ten bandarz cos mi przypomina.... laugh.gif laugh.gif
bits
user posted image

fajny czepek smile.gif
Soxx
user posted image

Ja sie nie spotkałem z taka kontuzją i bandażem na głowie...ani na Pes3 ani na Pes4. Co do innych kontuzji to piłkarze maja obandażowane albo jedno kolano albo oba naraz.
qazwsx
Ja sie spodkałem w pes 3 z takim "czepkiem" ;D U mnie prze wszystkie sezony nosił na głowie ten bandarz Brdaric
Arkusz
Według mnie ten przypadek Damiena jest poprostu nie możliwy, ponieważ zazwyczaj pilkarz odnosi kontuzje po faulu (ktoś go kosi, ten pada na murawe i sie trzyma za noge...) a tutaj jakby miało być? Kopnął go piłką i faul i animacja kontuzji? Ludzie pomyślcie troche... Czy moze kopnął go piłką a ten leżal na boisku a piłkarze grali dalej? Damien ten żart Ci nie wyszedł...
StraY
brzmi nawet bardzo podejrzanie, ale to jest jednak PES... ta gra potrafi mocno zadziwić tongue.gif więc nie wykluczałbym tej kontuzji wink.gif KCET zrobiło tyle smaczkòw, że być może jeszcze jakieś z nich pozostały jeszcze nieodkryte tongue.gif
dzenda_dzenda
ej ludzie taka kontuzja JEST możliwa...przecież jak obrońca dostanie z pięści w dyńkę od bramkarza przy wypiąstkowywowywowywaniu smile.gif to jest normalne wstrzymanie akcji i przychodzi "ERKA" i obandażowywuje kolesia. Potem w opatrunku typu CODOFIX (oryginalna medyczna nazwa 8) )chodzi. Ale tego z piłką to nie wiem mi nigdy nie "ubolewał" zawodnik po dostaniu piłką... Tylko najwyżej się skulił(co jest absurdem jak Carlos dopie*doli gościowi z murka w łeb :? )
culles
Sugerujesz, że często(?) coś takiego ci się zdarza? Poprosimy filmik z frapsa.
Damien21
Sorki ze nie dałem screna ale piłka wyszła na za boisko i nie mogłem screnąćsad.gif Bede probował dalej kopac w swoich:)
Dino
ej ludzie taka kontuzja JEST możliwa...przecież jak obrońca dostanie z pięści w dyńkę od bramkarza przy wypiąstkowywowywowywaniu smile.gif to jest normalne wstrzymanie akcji i przychodzi \"ERKA\" i obandażowywuje kolesia. Potem w opatrunku typu CODOFIX (oryginalna medyczna nazwa 8) )chodzi. Ale tego z piłką to nie wiem mi nigdy nie \"ubolewał\" zawodnik po dostaniu piłką... Tylko najwyżej się skulił(co jest absurdem jak Carlos dopie*doli gościowi z murka w łeb :? )

Niekoniecznie sie skuli jak ja raz gralem z kumplem i on mial wolnego to trafil w kolesia z mojego teamu po czym koles padl na ziemie i odjechal kilka metrow do tylu po czym nic mu nie bylo,ale to nie mozliwe mozna by bylo umrzec od takiego strzalu. laugh.gif
Syriusz
hehe jak to czytalem to przypomniala mi sie akcja Van Nisterooya w ktorej trafil wracajacemu sie brakarzowi w du**;D a ten wpad do brami pilka znow trafila do mojego napastnika i strzelilem na pusta!! moge przeslac save jak ktos chce
>Kornel<
no to Syriusz czekamy na screeny albo filimik :] ciekawe ciekawe :] pozdro dla strzelajacych nie codzienne bramki biggrin.gif
Lucek Rojek
panowie to istna ściema włączcie sobie trening "czelendz" chyba i przechodzicie po koleji w opcji atak biega paru gości w takich czepkach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.