reggaenerator
Feb 17 2009, 21:28
Witam. Prosba jest taka - gdyby ktos mogl zrobic patcha z samymi transferami przeprowadzonymi w zimowym okienku transferowym ? bez zadnych zbednych dodatkow np. butow, twarzy itp.. chodzi TYLKO O TRANSFERY. Przegladalem wiele stron i nie moglem ow patcha znalezc. Jesli ktos posiada link do takiego dodatku prosze o wklejenie w ten temat.
Z gory dziekuje wszsystkim za pomoc.
Pozdrawiam- Reggaenerator!
TomasBB
Feb 18 2009, 11:33
jeszcze w tym miesiącu wyjdzie nowy GA Patch 3.0, w nim bedzie wszystko...
http://www.gamingaccess.com/VideoGames/Pro...2009/news/17683
No tak ale koledze nie o to chodziło, On się pyta o samego OFa. Bez dodatków!!! Sam szukałem ,od października szukam, ale wszyscy wydają tylko patche, a szkoda... Do PES 6 było dużo fajnych Ofów.
Graczyk
Feb 24 2009, 22:18
Moge wam wrzucic OF z ekstraklasa patch bo są wszystkie aktualne składy itp. tylko ze bedziecie mieli pozamieniane i zle koszulki np. polskich, niemieckich, holenderskich i francuskich drużyn
No właśnie nie o to chodzi :-( Kiedyś ludzie robili same Ofy bez jakiś dziwnych zmian twarzyczek, koszulek, reklam itp. ewentualnie kitsaver się dorzucało. Kawał dobrej roboty robił E_9 przy PES 6... szkoda zę teraz ani jednego zwykłego poprawionego OFa nie ma, z poprawnymi nazwami, statsami i transferami....
Graczyk
Feb 24 2009, 23:50
Sory za off topic ale czemu nie chcecie wgrac calego patcha? jest wiecej druzyn, orginalne koszulki,duzo twarzy?
Z tego co pamiętam to jak czasem wgrywało się same offy to drużyn było normalnie tyle samo, często również dodawane itp.
1. jakbym miał patrzeć na całą otoczkę a nie grywalność to pewnie sięgnąłbym po Fife, a dla mnie właśnie grywalność jest najistotniejsza, oraz to by grać prawdziwymi zawodnikami,a więc i to żeby ich statystyki były odpowiednie do ich prawdziwych umiejętności.
2. Grając kto ma czasu oglądać czy jakiś tam znaczek na koszulce jest czy nie.
3. Nie mówiąc już o tym że jakieś tam reklamy w tle są pozmieniane.
4. Przerywniki są ciągle te same więc twarzy też nie ma po co oglądać.
5. Łatwa instalacja.
6. Nie ma problemów typu, wywala mi do windy, murawa jest czarna, czupryny zawodnikom się psują itp
7. Ofy można wymieniać bezproblemowo, a nawet podmieniać co zajmuje chwile, więc mając ofa tylko z OE mogę łatwo podmienić na Ofa bez OE. Nie pamiętam jakim cudem ale w PES 6 zmieniając tylko OFy zmieniały się ligi, loga...
no i pare innych jeszcze mniej ważnych powodów.
Pewnie jak nie znajde Ofa, to i tak zainstaluje jakiś patch :-P
Mac516
Feb 25 2009, 00:11
konami wydało plik z aktualnymi transwerami wrzucasz tylko pliczek cvof.img do katalogu download ukrytego w document and setting. ja tam zrobilem i mam aktualne transfery ale nie umiem sie uporac z poprawnoscia nazw zespolów i ich logami. Jak ktos wrzucał i ma poprawne loga i nazwy niech napisze jak to zrobil
kropago
Jun 15 2009, 18:29
Zgadzam sie z Rand'em to prawda w PES6 zwsze byly nowe off'y a w PES'ie2009 same patche
Mam ten sam problem bo terz szukam off'a
PES6 jest najlepszym pesem ! PES2009 lepszy w jakosci ale reszta do bani!
pietja
Jun 17 2009, 02:18
http://pes2008editing.blogspot.com/search/...9%20Optionfilesedit: niech was nie zmyli nazwa, to jest do 2009. no dobra, trzeba isc spac bo pozno troche
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.