Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera By Marcinho1990
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
marcinho1990
Witam!!!
Bardzo mi się podobają kariery na tym forum więc postanowiłem zrobić swoją.
Zaczynam sezon 08/09 Tottenhamem w najsilniejszej lidze świata.

Premier League to piłkarskie rozgrywki ligowe na najwyższym szczeblu w Anglii. Jest ligą najczęściej oglądaną, FA Premier League została założona w 1992 przez kluby grające wówczas w The Football League. Dziś liczy sobie 20 zespołów. Podczas piętnastu rozegranych sezonów mistrzostwo wywalczyły tylko cztery drużyny: Manchester United, Arsenal Londyn, Blackburn Rovers i Chelsea F.C.. Spośród tej czwórki najbardziej utytułowany jest zespół z Manchesteru, który wywalczył tytuł dziesięć razy, w tym trzy razy z rzędu. Obecnym mistrzem Premiership są "Czerwone Diabły", które wygrały rozgrywki 2007/2008.

Sezon 08/09

Poziom trudności: Czempion
Długość meczu: 10min
Kontuzje: Tak
Wzrost zmęczenia: Tak

Kolejka 1

vs

Witam ze stadionu White Hart Lane na pierwsze spotkanie nowego sezonu pomiędzy Tottenham a Hull.Beniaminek z Hull to wielka niewiadoma a Tottenham Hotspur ma ambicje grania w europejskich pucharach.Więc zaczynamy.

Składy

3 min - Modric uderza obok słupka
7 min - Bentley z rzutu rożnego wprost do Keana i GOL dla piłkarzy z Londynu
41 min - Groźny strzał F.Campbella
46 min - Dwie zmiany w drużynie Tottenhamu
55 min - Pierwsza akcja Hull Manucho oddaje strzał zza szestnastki ale Gomes broni
67 min - Lennon z woleja ale obok bramki
78 min - Ofensywna akcja Corliki zakończona strzałem z 18 metrów
90 min - Koniec spotkania i wygrana Tottenhamu

Fotorelacja

Wyniki 1 kolejki

Tabela

Kenny
Narazie nie ma co komentować. Będzie gazetka i opis meczu? Zyczę Ci zebyś dotrwał do końca sezonu Pozdrawiam smile.gif
WKS
Na jakim poziomie grasz ? i +1 dla kennego gdzie opisy i gazetka by sie przydala
marcinho1990
Opis już gotowy ale gazetki niestety nie będzie
Marsin
Jeżeli masz zamiar opisywać tak każdy mecz to szacun biggrin.gif powiem Ci już na wstępie, że czytał bym Twój blog regularnie x]. Zapowiada się ciekawie ;p
marcinho1990
Kolejka 2

vs

Stadion

Druga kolejka tego jeszcze młodego sezonu i prezentujemy państwu spotkanie miedzy Sunderlandem a Tottenhamem.Obie drużyny wygrały swoje pierwsze mecze.Myślę że będzie to zacięty mecz i będzie można emocjonować się do ostatniej minuty.Tyle ode mnie zaczynamy.

Składy

4 min - Defoe oddaje strzał zza pola karnego
17 min - Defoe w słupek dobija Modric i ... GOL 1-0
23 min - Sam na sam Keane pokonje bezradnego Gordona
28 min - Lennon lewym skrzydłem dośrodkowanie i Keane bez problemu posyła piłkę do siatki
46 min - Zmiana w Tottenhamie Hutton za Bale
53 min - Defoe trafia po pięknej akcji swoją pierwszą bramkę w tym sezonie
67 min - Lennon przebija się przez obronę "Czarnych Kotów" i pokonuje celnym strzałem bramkarza
88 min - Ostatnia akcja meczu i GOL po rzucie rożnym dla gości.Modric strzelcem
90 min - Koniec jednostronnego meczu

Fotorelacja

Wyniki 2 kolejki

Tabela

marcinho1990
Kolejka 3

vs

Stadion

Zapraszam na kolejny mecz w Premier League między drużynami Bolton Wanderers a Tottenham Hotspur.Piłkarze z Londynu po dwóch zwycięstwach muszą zmierzyć się z słabo spisującym się narazie Boltonem.Tottenham jest lekko osłabiony bo będzie grał bez wspaniale grającego Modrica a po stronie gospodarzy zobaczymy w swoim debiucie reprezentanta Polski Euzebiusza Smolarka.To tyle na wstęp czas zacząć.

Składy

12 min - Rzut rożny dośrodkowanie Bentleya i F.Campbell głową wbija piłkę do siatki
27 min - Elmander oddaje strzał ale prosto w ręce Gomesa
32 min - M.Davies z rzutu wolnego groźnie dośrodkowuje ale obrona gości nie daje się przechytrzyć
50 min - Zacięta walka w środku pola
72 min - Indywidualna akcja F.Campbella zakończona ładnym lobem nad bramkarzem
82 min - 3-0 Dos Santos pokonuje bramkarza technicznym strzałem z 13 metrów
89 min - Rezerwowy D.Bent po dośrodkowaniu Chimbondy umieszcza piłkę szczupakiem w bramce

90 min - A.O'Brien po falu na F.Campbellu dostaje czerwoną kartkę
93 min - Koniec na Reebok Stadium i zasłużone zwycięstwo gości 4-0

Fotorelacja

Wyniki 3 kolejki

Tabela

marcinho1990
David Bentley pod lupą

Data i miejsce urodzenia 27 sierpnia 1984 Peterborough, Anglia
Pozycja pomocnik
Wzrost 175 cm
Masa ciała 68 kg
Obecny klub Tottenham Hotspur F.C.
Numer 5

Jest wychowankiem Arsenalu Londyn, którego barwy reprezentował do 2006 roku. W pierwszym zespole Kanonierów zdołał wystąpić tylko jeden raz. Był wypożyczany do Norwich City oraz Blackburn Rovers. W 2006 roku postanowił odejść z Arsenalu i powrócił do Blackburn, stając się podstawowym członkiem drużyny. W roku 2008 został piłkarzem Tottenhamu Hotspur
.
marcinho1990
Kolejka 4

vs

Stadion

Witam i zapraszam na mecz 4 kolejki Premier League między Tottenhamem a WBA.Druzyna gości w zeszłym tygodniu niespodziewanie uległa u siebie aż 0-3 piłkarzom z Blackburn Rovers.Tottenham Hotspur musi sobie w dzisiejszym meczu poradzić bez 4 podsatawowych piłkarzy m.in. King,Bale i W.Palacios.Dużo mówiono przed tym meczem o wschodzącej gwieździe West Bromwich I.Miller.Więc za chwilę zobaczymy co oba zespoły nam zaprezentują.Zaczynamy.

Składy

10 min - Carson broni strzał Bentleya z rzutu wolnego
28 min - Keane uderza piłkę z 11 metrów ale za wysoko
40 min - Składna akcja gospodarzy zakończona strzałem na bramkę
46 min - Zmiana w Tottenhamie Pavlyuchenko za Defoe
55 min - Keane zakręcił obrońcami w polu karnym i uderza piłkę w prawy dolny róg bramki
70 min - Goście zacznają coraz częściej atakowć bramkę Gomesa
78 min - I.Miller strzela głową bramkę po wrzutce Greeninga
86 min - Groźna akcja gości ale I.Miller pudłuje z 6 metrów
90 min - Strzał głową I.Millera w poprzeczkę i wybicie piłki przez obronę
90 min - Koniec tego ciekawego meczu.Mamy remis 1-1

Fotorelacja

Wyniki 4 kolejki

Tabela

shejdy1990
bardzo dobra kariera pracuj dalej;)
marcinho1990
Kolejka 5

vs

Stadion

Witam państwa na stadionie Anfield Road na mecz miedzy Liverpoolem FC a Tottenhamem Hotspur.Goście w tym sezonie grają na razie bardzo dobrze i zajmują 2 miejsce w tabeli.Gracze z Liverpool w ostatni meczu skompromitowali się przegrywając właśnie na tym stadionie z Boltonem.W wyjściowych jedenastkach jest jeden debiutant w tych rozrywkach a mianowicie Plessis.Czeka nas ciekawe spotkanie mam nadzieję wiele bramek.

Składy

3 min - Nic specjalnego się nie dzieje drużyny wyczekują błędów przeciwnika
11 min - Babel wychodzi sam na sam,strzela i GOL 1-0 dla gospodarzy
23 min - Dobra akcja Tottenhamu i bramka strzelona przez Defoe
30 min - Rzut wolny z 18 metrów Bale strzela ale fenomenalnie broni Reina
55 min - Lennon ciągnie lewą stroną mija dwóch obrońców podaje do Defoe i mamy 2-1 dla gości
63 min - Liverpool atakuje ale nie umie sie przebić przez gęstą obronę Tottenhamu
70 min - Zmiana w zespole Beniteza Kuyt wchodzi za Aurelio
91 min - koniec na Anfield i niespodziewana wygrana gości

Fotorelacja

Wyniki 5 kolejki

Tabela

Najlepsi strzelcy

unikat
Fajny blog czytam smile.gif
Pelajs
Bardzo fajna karierka biggrin.gif Byle tak dalej. Życzę powodzenia i wytrwałości w prowadzeniu bloga.
marcinho1990
Kolejka 6

vs

Stadion

Witam wszystkich na mecz 6 kolejki Premier League.Na Ewood Park zmierzą się Blackburn Rovers i Tottenham Hptspur.Spotkanie zapowiada sie niezwykle ciekawie.Patrząc na wyjściowe jedenastki to można spodziewać się szybkiego meczu i dużo akcji podbramkowych.Zobaczymy czy mecz spełni oczekiwania.Zaczynamy.

Składy

9 min - Rzut rożny wrzutka w pole karne i ...GOL.McCarthy strzela pierwszą bramkę spotkania
13 min - Blackburn na fali i mamy 2-0.Diouf pokonuje Gomesa strzałem zza szesnastki
23 min - Pavlyuchenko strzela swojego pierwszego gola dla Tottenhamu i mamy już tylko 1-2
25 min - Tottenham rusza do ataku
40 min - Modric oddaje strzał z 20 metrów który Robinson wybija przed siebie a Pavlyuchenko wykorzystuje to i jest remis
45 min - GOL do szatni.Goście nadrobili straty i dzięki bramce Pavlyuchenki prowadzą 3-2
49 min - Rzut rozny dla Tottenhamu.Bentley posyła piłkę w pole karne i Pavlyuchenko strzela swoją czwartą bramkę w tym meczu
73 min - Tottenham dalej przeważa ale nie umie tego zamienić na kolejne bramki
92 min - Koniec tego ciekawego spotkania.Tottenham odnosi kolejne zwycięstwo i ma już na koncie 16 punktów.

Fotorelacja

Wyniki 6 kolejki

Tabela

marcinho1990
Kolejka 7

vs

Stadion

Witam wszystkich i zapraszam na kolejny mecz Premier League.Po jednej stronie mamy wicelidera i zdecydowanego faworyta w tym meczu Tottenham Hotspur,a po drugiej jedenasty w tabeli Everton FC.Gospodarze są nadal bez porażki w tym sezonie.A więc czas zobaczyć czy to się zmieni.Zaczynamy.

Składy

23 min - Pierwsza dobra akcja gospodarzy.Keane dostaje piłkę od Dos Santosa i uderza nią w stronę bramki ale bramkarz broni bez problemu
32 min - Everton blisko zdobycia prowadzenia ale Yakubu nie pokonuje Gomesa z 7 metrów
44 min - Defoe ciągnie prawą flanką.dobiega do linii końcowej i wycofuje na 16 matr do Dos Santosa ale ten pudłuje
47 min -Cahill oddaje strzał z 18 metrów ale nie trafia w światło bramki
54 min - Lennon drybluje lewą stroną i wrzuca na Keanea lecz ten nie pokonuje Howarda
60 min - Jo mija Kinga i wbiega w pole karne.Wrzuca na niekrytego Yakubu i ten bez problemu pokonuje bramkarza
64 min - I już jest 1-1.Keane pokonuje Howarda głową po rzucie rożnym wykonanym przez Bentleya
81 min - Jo popisuje się indywidualną akcją ale nie trafia w bramkę z 17 metrów
92 min - Koniec meczu i mała niespodzianka na White Hart Lane

Fotorelacja

Wyniki 7 kolejki

Tabela

marcinho1990
Super talent - Frazier Campbell

Campbell urodził się w niewielkim miasteczku Huddersfield na północy Anglii. Mając ledwie 15 lat opuścił rodzinne strony i przeniósł się do akademii Manchesteru United.W pierwszej drużynie United zadebiutował w sezonie 2007/08,jednak szans na wygryzienie ze składu piłkarzy typu Wayne Rooney czy Carlos Tevez nie miał.Zatem klub zdecydował się wypożyczyć młodego Anglika do belgijskiego Royal Antwerp. W Belgii Campbell szybko stał się ulubieńcem kibiców. 21 bramek w 33 meczach zaowocowało nadaniem mu przydomka "Super Campbell".Po roku spędzonym na kontynencie, Manchester wypożyczył Fraizera do Hull City. Występujący wówczas w Championship zespół szybko okazał się za słaby dla obiecującego napastnika.Ostatniego dnia okienka transferowego sezonu 2008/09 władze United zdecydowały się jednak na wypożyczenie Anglika do londyńskiego Tottenhamu.Fraizer Campbell ma za sobą już występy w reprezentacji Anglii U21.

Frazier Campbell w akcji

Marsin
CYTAT
W pierwszej drużynie United zadebiutował już po 2 latach,ednak szans na wygryzienie ze składu piłkarzy typu Wayne Rooney i klub zdecydował się wypożyczyć młodego Anglika do belgijskiego Royal Antwerp.

tongue.gif
marcinho1990
Mały błąd ale już poprawiony biggrin.gif
marcinho1990
Kolejka 8

vs

Stadion

Witam kibiców i zapraszam na bardzo ciekawe spotkanie w Premier League.Aston Villa podejmuje u siebie Tottenham Hotspur.Oba zespoły stoją wysoko w tabeli.Gospodarze są na 3 pozycji,a goście na 2.Piłkarze z Villa Park zaprezentują nam swoją najsilniejszą jedenastkę,a Tottenham musi sobie bez poradzić bez kluczowych zawodników Lennona i Keane.A więc zobaczymy co będzie działo na murawie.Zaczynamy.

Składy

6 min - modric podaje do F.Campbella ten mija jednego obrońcę i oddaje strzał niestety niecelny
14 min - Defoe dostaje piłkę na 20 metrze,przebija się w pole karne,ale czujny Friedel odbiera mu piłkę
34 min - Pierwsza akcja gospodarzy i ...GOL.Carew dostaje świetne podanie od Barry i wykorzystuje je
38 min - Błyskawiczna odpowiedź Tottenhamu.Modric indywidualnym rajdem mija obrońców i posyła piłkę do bramki
49 min - Bramka dla gości i mamy 2-1.F.Campbell wychodzi na czystą pozycję i bez problemu pokonuje bramkarza
56 min - Modric oddaje groźny strzał z 25 metrów
75-85 min - Aston Villa cały czas atakuje bramkę Gomesa.Mimo świetnych okazji ostatecznie nie mogą pokonać bramkarza
94 min - Koniec.Tottenham utrzymuje wynik i wygrywa to spotkanie

Fotorelacja

Wyniki 8 kolejki

Tabela

marcinho1990
Kolejka 9

vs

Stadion

Witam.Dzisiaj w ramach 9 kolejki Premier League Tottenham podejmie na własnym stadionie ekipę Portsmouth.Jesr to spotkanie drużyn z górnej części tabeli.Sytuacje kadrowe obu zespołów są znakomite bo będą grać najmocniejszym składem.Więc czas zacząć.

Składy

19 min - Krancjar podaje piłkę do wolnego Gekasa,ale ten fatalnie pudłuje
37 min - Dobra akcja Tottenhamu zakończona strzałem w słupek przez Defoe
39 min - Po rzucie rożnym zamieszanie w polu karnym wykorzystuje Defoe i mamy 1-0
54 min - Kolejny dobry strzał Defoe,ale James na posterunku
69 min - Utaka sprawdza czujność Gomesa strzałem z 18 metrów
70-80 min - Otwarta gra obu zespołów i dużo akcji podbramkowych
84 min - Lennon popisuje się rajdem z lewej strony,ale kończy akcję niecelnym strzałem
92 min - Koniec.Tottenham znowu wygrywa i utrzymuje pozycję wicelidera

Fotorelacja

Wyniki 9 kolejki

Tabela

marcinho1990
Kolejka 10

Fotorelacja

Wyniki 10 kolejki

Tabela

Strzelcy

jaro9
Bardzo fajna gazetka wink.gif Pozdro i Powodzenia!Zapro do mnie tongue.gif
marcinho1990
Kolejka 11

Fotorelacja

Wyniki 11 kolejki

Tabela

marcinho1990
Kolejka 12

Fotorelacja

Wyniki 12 kolejki

Tabela

Proszę komentować i oceniać wink.gif
marcinho1990
Kolejka 13

Fotorelacja

Wyniki 13 kolejki

Tabela

Proszę komentować i oceniać wink.gif
lukasz44
Mi się tam podoba twoja karierka, gazetka dobra ,wszystko ładnie, i już . . .
p.s - według mnie screeny powinny być mniejsze ( po co wydłużać post ) używaj miniaturek z opcją powiększenia... zapraszam do mojej karierki również pozdrooo i wytrwałości życzę . . .

EDIT: odp. na twoje pytanie laugh.gif laugh.gif

Jeżeli masz konto na fotosiku to spoko, jeżeli nie to się zarejestruj ( według mnie fotosik najlepszy do screenów) , bierzesz dodaj zdjęcie , przeglądaj, wybierasz zdjęcie, zaznaczas fajkę obok zdjęcia w takim kwadraciku ( jeżeli wiele zdjęć to wszędzie), i gdy się wgra masz tam takie cuś : Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze): klikasz w poniższy link, kopiujesz na forum i już, pozdroooo tongue.gif tongue.gif
marcinho1990
Kolejka 14

Fotorelacja

Wyniki 14 kolejki

Tabela

marcinho1990
Kolejka 15

Fotorelacja

Wyniki 15 kolejki

Tabela

Crv+
CYTAT(lukasz44 @ Feb 24 2009, 15:58) *
Mi się tam podoba twoja karierka, gazetka dobra ,wszystko ładnie, i już . . .
p.s - według mnie screeny powinny być mniejsze ( po co wydłużać post ) używaj miniaturek z opcją powiększenia... zapraszam do mojej karierki również pozdrooo i wytrwałości życzę . . .

EDIT: odp. na twoje pytanie laugh.gif laugh.gif

Jeżeli masz konto na fotosiku to spoko, jeżeli nie to się zarejestruj ( według mnie fotosik najlepszy do screenów) , bierzesz dodaj zdjęcie , przeglądaj, wybierasz zdjęcie, zaznaczas fajkę obok zdjęcia w takim kwadraciku ( jeżeli wiele zdjęć to wszędzie), i gdy się wgra masz tam takie cuś : Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze): klikasz w poniższy link, kopiujesz na forum i już, pozdroooo tongue.gif tongue.gif

Oczywiście zgadzam się z Lukaszem Fotosik to jeden z najgorszych portali do umieszczania zdjęć prawie tak słaby jak Imageshock obecnie najlepszym portalem do wrzucania zdjęć i screnów jest tinypic.com dawniej najlepszym serwerem było mfoto ale niestety ten świetny portal upadł .
marcinho1990
Kolejka 16

Fotorelacja

Wyniki 16 kolejki

Tabela

marcinho1990
Kolejka 18

Fotorelacja

Wyniki 17 kolejki

Tabela

Pytanie:prowadzić karierę dalej czy nie?
komentować
Windziak
Prowadź, prowadź wink.gif Nie ma co rezygnować wink.gif U mnie też jest mało komentarzy ale się nie zrażam. Szkoda by było, żebyś nie skończył chociaż tego jednego sezonu ...
marcinho1990
Kolejka 18

Fotorelacja

Wyniki 18 kolejki

Tabela

marcinho1990
Kolejka 19

Fotorelacja

Wyniki 19 kolejki

Tabela

WKS
Tylko 0-7 ? ? ale jestes cienki ;( , zartuje biggrin.gif biggrin.gif wyniki jak z kosmosu tongue.gif spoko blog . Zajrzyj do mojej kariery . Nara
marcinho1990
Kolejka 20

Fotorelacja

Wyniki 20 kolejki

Tabela

Strzelcy

marcinho1990
Super snajper - Robbie Keane

Robert David Keane (ur. 8 lipca 1980) – irlandzki piłkarz występujący na pozycji napastnika. Obecnie jest zawodnikiem Tottenhamu.
Swoją profesjonalną karierę rozpoczynał w 1997 roku w Wolverhampton Wonderers, skąd dwa lata później przeniósł się do Coventry City. W 2000 roku został zawodnikiem włoskiego Interu Mediolan. Nie grał tam długo, bo już po kilku miesiącach powrócił do Anglii. Został w grudniu tego samego roku wypożyczony, a później sprzedany do Leeds United. Od 2002 do 2008 roku był piłkarzem Tottenhamu Hotspur. 28 lipca 2008 roku, podpisał on czteroletni kontrakt z Liverpoolem, do którego przyszedł za sumę ok. 20 mln €. Keane jest najskuteczniejszym strzelcem w historii reprezentacji Irlandii, w której zadebiutował w 1998 roku. Na swoim koncie ma 35 trafień. Podczas przedłużonego okienka transferowego w Anglii Keane powrócił na White Hart Lane za 12 milionów euro.
marcinho1990
Temat niestety do zamknięcia.
Brak czasu i motywacji do kontynuowania
shejdy1990
nie rób tego sad.gifsad.gif czesto tu zagladam choc nie komentuje ciekawie prowadzisz i ciekaw ejstem czy bys wygrał ty lige cz manchester tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.