potter
Feb 11 2009, 20:34
Otoz, edytowalem dzis mojego pesa, robilem transfery, wszedlem na zmiane numerow i nagle wywalilo mnie do windy. Wszedlem jeszcze raz, i znow to samo. Wiec sciagnalem edytor z GA i tam to zmienilem, nastepnie chcialem wlaczyc moja lige Portsmouth, niestety przy wejsciu na mecz znow wywalilo mnie do windy. Myslalem ok, zagram towarzyski, i tez to samo, trening tez , BAL tez , koniec, nic nie dalo zrobic. Odinstalowalem gre i patcha GA 2,6. Zainstalowalem na nowo i dalej to samo !! Nawet na czystej bo patcha juz nie wgrywalem, co robic teraz ? Nigdy mi sie nie zdarzaly takie wyrzutki do windy, a teraz nie moge se zagrac nawet.
Pomozcie, poradzcie cos !
messjash
Feb 12 2009, 11:19
Zainstaluj patch 1.1 od konami. On naprawia błąd wywalania do windy. Ale jak Ci się już sejwy uszkodziły to będziesz musiał zacząć grać od nowa.
potter
Feb 12 2009, 12:21
A masz jakiegos linka ? Bo wpisuje na GA Konami patch i nie wyskakuje nic
EDIT:
Znalazlem sciagnalem i zainstalowalem Konami patch 1.1 oraz 1.2 i nic to nie dalo ;/;/ ;/ , co tera ?
messjash
Feb 12 2009, 21:28
A tera to już nie wiem. Może system postaw od nowa, chyba że Ci sprzęt pada. Może ten OF którego edytowałeś jest już spieprzony. Wrzuć jakiegoś nowego i sprawdź.
potter
Feb 12 2009, 22:50
Inny OF tez nic nie dal
Chyba zostal format, choc watpie ze on cos da. Sprawdze tego PESa na innym kompie jeszcze. pisac jak ktos ma pomysly
messjash
Feb 13 2009, 16:13
W takim razie jednak system albo sprzęt. Jaki masz zasilacz i grafę bo jeśli nie system to na ten zestaw stawiam ?
potter
Feb 14 2009, 23:20
Powiem tak: FM mi tez padl, bo jest czarny obraz i to w ten sam czas co PES
Chyba mam jakiegos wirusa albo cos, trza bedzei format walnac
Dzięki messjash za t ze jako jedyny z 123243534 userow sie starales pomoc