Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pesem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
potter
Otoz, edytowalem dzis mojego pesa, robilem transfery, wszedlem na zmiane numerow i nagle wywalilo mnie do windy. Wszedlem jeszcze raz, i znow to samo. Wiec sciagnalem edytor z GA i tam to zmienilem, nastepnie chcialem wlaczyc moja lige Portsmouth, niestety przy wejsciu na mecz znow wywalilo mnie do windy. Myslalem ok, zagram towarzyski, i tez to samo, trening tez , BAL tez , koniec, nic nie dalo zrobic. Odinstalowalem gre i patcha GA 2,6. Zainstalowalem na nowo i dalej to samo !! Nawet na czystej bo patcha juz nie wgrywalem, co robic teraz ? Nigdy mi sie nie zdarzaly takie wyrzutki do windy, a teraz nie moge se zagrac nawet.
Pomozcie, poradzcie cos !
messjash
Zainstaluj patch 1.1 od konami. On naprawia błąd wywalania do windy. Ale jak Ci się już sejwy uszkodziły to będziesz musiał zacząć grać od nowa.
potter
A masz jakiegos linka ? Bo wpisuje na GA Konami patch i nie wyskakuje nic

EDIT:
Znalazlem sciagnalem i zainstalowalem Konami patch 1.1 oraz 1.2 i nic to nie dalo ;/;/ ;/ , co tera ?
messjash
A tera to już nie wiem. Może system postaw od nowa, chyba że Ci sprzęt pada. Może ten OF którego edytowałeś jest już spieprzony. Wrzuć jakiegoś nowego i sprawdź.
potter
Inny OF tez nic nie dal
Chyba zostal format, choc watpie ze on cos da. Sprawdze tego PESa na innym kompie jeszcze. pisac jak ktos ma pomysly
messjash
W takim razie jednak system albo sprzęt. Jaki masz zasilacz i grafę bo jeśli nie system to na ten zestaw stawiam ?
potter
Powiem tak: FM mi tez padl, bo jest czarny obraz i to w ten sam czas co PES
Chyba mam jakiegos wirusa albo cos, trza bedzei format walnac
Dzięki messjash za t ze jako jedyny z 123243534 userow sie starales pomoc tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.