Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Który User Prowadzi/ł Najlepszego Bloga Na Forum?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Marsin
Coś odmiennego, coś co zapewne Was zaskoczy. Postanowiłem iść nieco inną ścieżką i stworzyć temat, o blogach tym razem ja zapytam, który blog na forum podoba Wam się najbardziej? Głosujemy w ankiecie, i swoje głosy uzasadniamy, głosy nieuzasadnione nie bierzmy pod uwagę.

Mój głos:
Leci on na karierkę gubby'ego! Miałem dylemat, ale tą karierę ostatecznie wybrałem i wiem, że dobrze zrobiłem. Gazetka, opisy i te ciekawostki. Miodzio tongue.gif .

TERAZ WY!
WKS
Mój głos oddaje Kennemu . Ma zasoba kilka bardzo dobrych pomysłów np(dawne mecze Lecha) i gazetka tez nie kulawa .Pozdro
Windziak
Ciekawy temat, sam miałem kiedyś zrobić taki plebiscyt. Decyzja jest ciężka. Oczywiście wyłączając swojego bloga
1) Champions League Marsina
2) Futsal Cup Lukasz44
3) Lech Poznań by Kenny

te 3 są najlepsze, ale nie zagłosuję na żadną w sondzie, bo każda ma coś świetnego w sobie wink.gif

Następne dałbym moje obydwie, a szczególnie tę pierwszą, głównie ze względu na opisy - bo mówiąc nieskromnie zdaję sobie sprawę, że mój język i styl są na dość wysokim poziomie tongue.gif
kaka90
Cze, niedawno znalazłem to forum i codziennie oglądam tutejsze karierki, a według mnie najlepsza obecnie jest tak lukasza44 czyli Futsal Cup , drugą jest według mnie nowa kariera windziaka a trzecia kennego czy jakoś tak ta z lechem , a i fajny pomysł z tym głosowaniem, cześć .
Kenny
O lol, bardzo mi miło, że moja karierka się podoba ;} Mam 3 ulubione :

1- Karierka pana Lukasza. Doskonały pomysł z Futsal Cup and fajna gazetka biggrin.gif
2- Karierka pana Marsina. Świetna oprawa graficzna.
3- Karierka pana WKS. Pokazał, że nawet nie umiejąc nic zrobić w Photoshopie można naprawde super karierę stworzyć.
Głosu nie oddam dlatego że nie mógłbym się zdecydować smile.gif Wszystkie karierki stoją na wysokim poziomie. Pozdrawiam smile.gif
lukasz44
Skoro wszyscy coś piszą to i ja napiszę tongue.gif tongue.gif

Ogólnie gdy pojawia się jakaś nowa karierka czy cuś bardzo chętnie zaglądam , ale mam też kilka ulubionych czyli : unsure.gif

- kariera Kennego biggrin.gif
- kariery Windziaka biggrin.gif
- LM Marsina biggrin.gif
- Ekstraklasa Wks&Rks biggrin.gif
- i kariera Bartka choć czegoś już nie pisze dry.gif

choć inne też są ciekawe, ale nie wszystkim udaje się w nich długo wytrwać tongue.gif
głosu oczywiście nie oddaję żeby nie było, dzięki za oddane na moją karierkę bardzo mi miło i oczywiście zachęcam do oglądania jej i komentowania, pozdro biggrin.gif
Kenny
Oh oczywiście o kimś zapomnialem. Otóż-
1- Kariera pana Windziaka. Świetna kariera pod kazdym wzgledem. Bez dwóch zdań.
2- Kariera pana Gubbyego. Świetna oprawa graficzna.
Pozdrawiam smile.gif
qwerte
Futsal Cup bramki z meczów + bardzo dobra gazetka.
Windziak
Wnosiłbym o przeredagowanie tej sondy i zrobienie jej jeszcze raz ale wzięcie pod uwagę tylko tych blogów, które się cały czas w jakiś sposób toczą, albo rzeczywiście były przez pewien czas na TOPIE.

Moje propozycje to:
1) Futsal Cup by Lukasz44
2) Champions League by Marsin
3) Lech Poznań by Kenny
4) Career by Windziak.
5) Career By Bartek-brt -- Real Sociedad San Sebastian
6) FIFA World Cup by Gubby.
7) Ekstraklasa by WKS&RKS

Bo w sondzie padają dziwne głosy i nie jest ona obiektywna.
Proszę o nierozdzielanie mojej kariery na dwie tongue.gif
Youbo
Futsal Cup by lukasz44 - bardzo dobra, bramki z meczów, dobra gazetka + dla niego.
Daro.
Zdecydowanie Karierka Łukasza44 - Futsal Cup by lukasz44.
shejdy1990
champions league by morsin tongue.gif ciekawa i ładnie prowadzona wink.gif
Piter123
1)Champions League by Marsin za oprawę graficzną i ładne prowadzenie bloga.
2)Futsal Cup by lukasz44 za to, że gra w 6 tongue.gif i za fajny pomysł z grą na hali.
3)Career by Windziak za ciekawe, wyczerpujące opisy.
JuveR
Głos na Champions League by Marsin. Myślę że głównie za świetną oprawę graficzną smile.gif PZdr
Pelajs
Champions League, bo ciekawie prowadzony i ładna oprawa graficzna.
perONE
Zdecydowanie CL by Marsin.
Grafika, grafika i jeszcze raz grafika.
Filippo123321
Regularnie czytam tylko dwa:

- Bloga Windziaka smile.gif (Ma w sobie to cos)
- Bloga Marsina (kapitalna oprawa graficzna)

Mam ogromny dylemat, ale glos oddaje na kariere Windziaka, nalezy mu sie wink.gif
Kubbas
closedeyes.gif Goofy, liga francuska
siano
A może by tak najlepszemu/najlepszym dać miejsce na głównej?

Ewentualnie możemy pieprznąć system blogowy dostosowany do potrzeb karierowiczów?smile.gif
Marsin
CYTAT(siano @ Feb 8 2009, 22:06) *
A może by tak najlepszemu/najlepszym dać miejsce na głównej?

Ewentualnie możemy pieprznąć system blogowy dostosowany do potrzeb karierowiczów? smile.gif

To ze stroną główny dość ciekawy pomysł, nawet bardzo.
Ale drugiego zdania nie rozumiem unsure.gif . O co chodzi z tym systemem ;D?

Pozdrawiam
siano
CYTAT(Marsin @ Feb 8 2009, 22:17) *
To ze stroną główny dość ciekawy pomysł, nawet bardzo.
Ale drugiego zdania nie rozumiem unsure.gif . O co chodzi z tym systemem ;D?

Pozdrawiam

O zrobienie osobnej stronki, np. blog.issonline.pl, gdzie kariery zamiast na forum, byłyby opisywane tam.
Marsin
Aha, no to przyznam szczerze, że pomysł ciekawy xP
Windziak
Inicjatywa fajna , naprawdę fajna smile.gif Ja sam myślę nad jakąś renowacją swojego bloga, chociaż nie bardzo mam na to czas, ale... konkurencja ucieka i nie śpi biggrin.gif

Czy na takiej podstronie o której mówisz Siano mogliby pisać wszyscy zainteresowani, czy tylko jedna osoba?smile.gif
Stuart17
Futsal Cup- fajny pomysl, bardzo dobre wykonanie, ciekawe opisy no i gazetka cool.gif jest duzo naprawde dobrych ale jedna trzeba wybrac sleep.gif
lukasz44
Bardzo fajny pomysł z tym włączeniem najlepszych blogów na głowną stronę, mogłoby być ciekawie, pozdro no i oczywiście zapraszam do mojej karierki pozdrooo .
reksio90_90
A ja zagłosowałem na karierkę lukasza44 czyli Futsal Cup 2009 , gdyż według mnie jest to najlepszy blog na tym forum , kolejne miejsce zajęła karierka Windziaka, a 3 Lech Poznań by Kenny , cześć //
jaro9
Trudny wybór biggrin.gif Ale zagłosowałem na CL Marsina.Według mnie to jedna z trzech najlepszych obok Kariery Windziaka i F.Cup łukasza44 biggrin.gif
Windziak
No i co z tą stronką specjalnie dla karierowiczów? biggrin.gif
MaTi10
Mój Głosik na Windziaka ; ) .
unikat
A mój na marsin'a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.