Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [szukam] Najlepszego Patcha Do Pes 09
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Rusek_ZGR
Witam...

Chodzi mi o patcha bardziej europejskiego chodzi o to, żeby miał dobrego Of'a itp.
szwaczu
Moim zdanie to Gaming Access Community Patch
Rusek_ZGR
W sumie to masz rację, Tomaj gram na Epatchu i będę grał dalej smile.gif
zomek
GamingAccess Community Patch
HarryBoy
Zdecydowanie GA Community Patch. Zmienia dosłownie wszystko i jest wielce europejski.
Rusek_ZGR
Macie na myśli tego patcha?
Patch
HarryBoy
Tak tylko że 2.5 to ostatni update. Najlepiej jak ściągniesz wszystkie części ze strony gamingaccess'a.
Rusek_ZGR
Wiem wink.gif. Dzięki.
bartek1946
a czy gra ktoś może w patcha ligi portugalskiej??,bo ja mam problem,przy wejsciu do gry wyskakuje mi not found cos tam i nie ma nazw drużyn i składów,jeśli ktoś wie i mógłby pomóc to byłbym bardzo wdzięczny:)
Rusek_ZGR
CYTAT(HarryBoy @ Feb 5 2009, 22:22) *
Tak tylko że 2.5 to ostatni update. Najlepiej jak ściągniesz wszystkie części ze strony gamingaccess'a.

To znaczy, że pierw muszę ściągnąć
Gamingaccess Community Patch Complete Version
Gamingaccess Community Patch 2.4
Gamingaccess Community Patch 2.5
Gamingaccess Community Patch 2.6
Tak to ma wyglądać?
adamzidane
Czy jak juz wejdziesz do gry, znaczy sie do jakiegos meczu to kolory sa inne a zawodnicy biegajaa inaczej niz w oryginale? bo raz tez sciagnalem jakiegos tam pacza (nie pamiętam juz jakiego, zainstalowalem i w grze kolory np barcelony byly takie jaskraawe, zawodnicy tak troche dziwnie biegali (inaczej niz w oryginale) czekam na odp pozdr
CYTAT(zomek @ Feb 5 2009, 23:25) *
tomaj
CYTAT(bartek1946 @ Feb 5 2009, 23:01) *
a czy gra ktoś może w patcha ligi portugalskiej??,bo ja mam problem,przy wejsciu do gry wyskakuje mi not found cos tam i nie ma nazw drużyn i składów,jeśli ktoś wie i mógłby pomóc to byłbym bardzo wdzięczny:)

Pewnie chodzi o to, że OF jest pod patcha KONAMI 1.2, a Ty masz 1.0 lub 1.1.
Rusek_ZGR
CYTAT(zomek @ Feb 5 2009, 23:25) *

A przyśpiewki są w tym patchu?;>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.