Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3danalyze
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
kamil100
Jak grać pes 6 żeby piłki wszystkie chodziły przez 3DAnalyze.Proszę o dokładna odpowiedz.Mam kartę graficzną Geforce.
El Polacco
CYTAT(kamil100 @ Feb 4 2009, 21:10) *
Jak grać pes 6 żeby piłki wszystkie chodziły przez 3DAnalyze.Proszę o dokładna odpowiedz.Mam kartę graficzną Geforce.

Ustawienia 3D Analyzera znajdziesz na tym forum. Potem odpalasz całą grę przez ten program i powinno pomóc. U mnie pomaga, choć ja z piłkami problemu nie miałem ale mi cięło ogólnie, bo gram na laptopie. Oczywiście nie ma pewności że pomoże Ci na 100%, ale próbować trzeba
kamil100
A mógłbyś mi podać linka z tym opisem tego programu?
El Polacco
CYTAT(kamil100 @ Feb 5 2009, 15:04) *
A mógłbyś mi podać linka z tym opisem tego programu?

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13780 tu jest trochę i tu http://board.issonline.pl/index.php?showto...p;hl=3d+analyze
kamil100
A niewiesz jak zrobić tak żeby wszystkie piłki chodziły na Geforce?
El Polacco
CYTAT(kamil100 @ Feb 5 2009, 15:53) *
A niewiesz jak zrobić tak żeby wszystkie piłki chodziły na Geforce?

Spróbuj tak ustawić jak tam piszą. Ja mam bardzo słabą kartę i gram na laptopie ale wszystkie piłki mi chodzą dzięki 3DAnalyze. Jeśli nie pójdą to poszukaj dobrze, kiedyś widziałem tu na forum gdzieś dyskusję jak to zrobić, może ludzi Ci podpowiedzą
kamil100
To napisz mi jak ty to masz u siebie i jak mam to zrobić bo ustawiam tak jak na tym obrazku i dalej piłki nie chodzą.
El Polacco
CYTAT(kamil100 @ Feb 8 2009, 11:26) *
To napisz mi jak ty to masz u siebie i jak mam to zrobić bo ustawiam tak jak na tym obrazku i dalej piłki nie chodzą.

Ja mam ustawione dokładnie jak na tym obrazku i chodzi. Mama karte Radeona moze dlatego. Przeszukaj dobrze forum tu gdzie jest szerzej o tych piłkach na Geforce
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.