Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra We Dwójke
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Niedźwiedź12
Otóż mam taki problem. Kupiłem sobie dwa dni temu pad do pc. Zainstalowałem potrzebne sterowniki. Włączam PES 6 i wchodzę na mecz towarzyski. Wybieram swoją drużynę i przełączam klawiaturę na mnie. Wybieram drugą drużynę jaką chce kolega i co się dzieje? pad działa jak klawiatura dry.gif tylko jedną drużyną da się grać a można nią grać na padzie i klawie mellow.gif proszę o odpowiedź jak ustawić żeby ja z kolegą graliśmy przeciwko sobie on na padzie ja na klawie . Z góry dzięki rolleyes.gif
lukasz44
Wchodzisz w settings w folderze Konami , i w player 2 ustawiasz pada (taki napis Device ), konfigurujesz przyciski jak chcesz zapisujesz i powinno być wszystko ok, pozdro mam nadzieję że pomogłem, elo

p.s - player 1 zostawiasz pusty , ustawiasz w player 2 pamiętaj
Niedźwiedź12
thx wszystko teraz dobrze działa. tongue.gif jeszcze raz dzięki biggrin.gif
Niedźwiedź12
jeszcze jedna sprawa do ciebie jak pobiore jakis patch to zeby dobrze dziala to gdzie go rozpakowac itp.?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.