Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Gostek15
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
gostek15
Witam. Na codzień robie twarze do FIFY 09 ale w wolnej chwili skrobne coś do PESa.

Rafał Murawski

Jest to screen z OEdit. Nie wiem czy taki screen odzwierciedla to co jest w PESie ale PESa nie mam. Może jutro bede miał screen z gry. Oczy wkleiłem ze zdjęcia tongue.gif

BMP

norek
W oedicie wygląda to całkiem nieźle, jestem ciekawy jak pes to strawi. Czekam na screena z gry.
Foley
Bardzo fajny face, tak jak powiedział norek daj screena z gry.
gostek15

dzięki krzychu117 za screen

Bede go jeszcze poprawiał. Czekam na to żebyście zjechali tą twarz co jest w niej nie tak cool.gif
naczelnik5
Przxede wszystkim uszy za bardzo odstajace , do poprawy usta, tekstura moga by byc bardzej wyrazna , brakuje tej mordce tego "czegos", pracuj a moze cos z niej wycisniesz smile.gif
gostek15

thx krzychu
Becky
Bądź co bądź ...jak narazie najlepszy Murawski do Pes`a 9 unsure.gif Ale dopieść go jeszcze bardziej ; )
Foley
Teraz dopiero zauważyłem, czy ten screen jest zrobiony na wysokich detalach w grze? Jak tak to tekstura jest trochę słaba (brak odpowiedniej fotki?), w oedicie wygląda świetnie, ale to i tak jest niezła twarz.
gostek15
no fota mała była: http://bi.gazeta.pl/im/3/5255/z5255593N.jpg
Daro.
oO Gostek tutaj? No Muraś wygląda dość fajnie, ale jednak do FIFY robisz lepsze face'y. tongue.gif
Pozdro!
Kamiloxx
Fajny Murawski,widziałem też fejsy twoje do FIFY też fajne;) Powodzenia w robieniu fejsów!
gostek15
Marcelo
gostek15
Update

thx za screen krzychu
gostek15
Prawdopodobnie ostatni update
proevofan
gostek dasz bina murawskiego biggrin.gif ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.