Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie O Pogode :)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
sylwestr_L
Witam. Mam problem ze zmiana pogody w grze PES 2009 (ciągle pada deszcz). Pewnie wielu z was będzie sie śmialo, ale jak ktos wie jak zmienic prosze o odpowiedz. Z gory THX!!
Assassin
CYTAT(sylwestr_L @ Jan 31 2009, 22:36) *
Witam. Mam problem ze zmiana pogody w grze PES 2009 (ciągle pada deszcz). Pewnie wielu z was będzie sie śmialo, ale jak ktos wie jak zmienic prosze o odpowiedz. Z gory THX!!

Moglbys chociaz sprecyzowac o co Ci chodzi. Pada w zwyklym meczu, BaL, LM? Jak zwykly mecz to przy wyborze stadionu masz opcje pogody. Jak BaL/LM lub inny tryb ligi to chyba nic na to nie poradzisz, bo komputer sam generuje pogode.
sylwestr_L
CYTAT(Assassin @ Feb 1 2009, 07:59) *
Moglbys chociaz sprecyzowac o co Ci chodzi. Pada w zwyklym meczu, BaL, LM? Jak zwykly mecz to przy wyborze stadionu masz opcje pogody. Jak BaL/LM lub inny tryb ligi to chyba nic na to nie poradzisz, bo komputer sam generuje pogode.

Dzięki za odpowiedz, bardzo mi pomogles. (chodzilo mi o mecze towarzyskie)
falcon87pl
CYTAT(sylwestr_L @ Feb 1 2009, 13:09) *
Dzięki za odpowiedz, bardzo mi pomogles. (chodzilo mi o mecze towarzyskie)

Pewnie sciagnales jakiegos patcha i tam byla domyslnie ustawiona pogoda deszczowa. A zmienia sie ja tak aj kw poscie powyzej wink.gif
Kucik
Nie chce zakladac nowego tematu, wiec zapytam w tym watku. Moje pytanie jest zupelnie odwrotne do tego, ktore zadal autor, a mianowicie czy jest mozliwosc ustawienia pogody tak, aby w kazdym meczu byla taka sama? Chodzi mi oczywiscie o tryby ML lub BaL.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.