Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs Na Bramke Ekstraklasy
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
JustMe1987
Ankieta skierowana jest do graczy posiadających patcha Ekstraklasa v5.
Jest inicjatywa zorganizowania konkursu i od waszego zainteresowania zalezy czy tak tez sie stanie.

Pierwszy szkic zasad:

I.Userzy w terminie od 04.02.2009 do 14.02.2009 nadsylaja swoje zgloszenia w postaci 2 save'ow na pw do organizatorow.
II. Bramka musi byc zdobyta na czempionie zawodnikiem ekstraklasy badz pierwszej ligi.
III. Powyzsze punkty regulaminu nie ulegna zmianie. Reszta szczegolow jest do uzgodnienia.

Konkurs zostanie zorganizowany wowczas jezeli liczba chetnych bedzie znaczna: >20

Zachecam do glosowania i dzielenia sie konstruktywnymi sugestiami na temat konkursu cool.gif
lukasz44
No wreszcie , czekałem na taki konkurs bardzo długo, mam nadzieję że to zachęci też innych do tworzenia takich konkursów bo to świetna sprawa, brawa dla ciebie JustMe,
p.s- a kto wygra to....????
JustMe1987
Na chwile obecna: bedzie miale wielka satysfakcje tongue.gif Tak serio to jest pewna koncepcja ale o tym napisze jezeli bedzie w ogole mowa o konkursie bo narazie dla 2 osob to nie ma co sie napinac tongue.gif
frodo998
Zdecydowanie jestem ZA:)
psiks
tez jestem za
paweł90
A ile bramek bedzie mozna zglosic? Jedna czy wiecej?
JustMe1987
Dwie naturalnie. Latwiej wtedy cos wybrac. Co do faktu ze ludzie wysylaja zawsze te same bramki na konkurs to tym razem tak nie bedzie. W regulaminie znajdzie sie punkt w ktorym bedzie mowa ze bramki konkursowe to tylko takie ktore zostaly zdobyte po premierze Ev5.
Pompey
przynajmniej postaram się ;p
a nagrody.... ;p
JustMe1987
Glosowanie trwa do konca weekendu. Nagroda? Bedzie smile.gif Nie spamowac pytaniami o nia.
artysta germanista
jestem za. Musze zacząć grac na czempionie biggrin.gif postrzelam i coś wyśle
lukasz44
Czyli naprzykład gola którego strzeliłem w listopadzie nie będę mógł dać ???
artysta germanista
CYTAT(lukasz44 @ Jan 30 2009, 14:49) *

gole po premierze EP v.5 z tego co ja zrozumiałem
mietek_
Jestem za.
Paw3l3k92
A moge strzelic bramkę np Torresem którego mam w Śląsku??
lukasz44
Ej a nie można by było goli strzelonych na np. oe. v4.0 ???? Przemyślcie to bo byłoby więcej chętnych ,pozdro
empek
Jestem Za!!!
2pac
Oczywiście, że ZA, takie konkursy tylko usprawniają życie na forum smile.gif Szkoda tylko, że musi być z OE v5
karwocha
mam takie małe pytanie: czy mogę strzelić gola np. grająć w tryb "losowo wybrany mecz" i trafi mi się pilkarz obecnie grający w Ekstraklasie lub grając w ML?
frodo998
Myślę, że tak. Ja grywam sobie klubami ekstraklasy (głównie Lechem) mecze towarzyskie z silniejszymi zespołami, wtedy można liczyć na ładne bramki;) Najważniejsze jest chyba to, żeby była to bramka zawodnika ligi polskiej.
JustMe1987
CYTAT(lukasz44 @ Jan 30 2009, 14:49) *

Uzgodnione zostalo ze bramki moga byc takze z oe v 4 zeby bylo ciekawiej.

CYTAT(Paw3l3k92 @ Feb 1 2009, 14:39) *
A moge strzelic bramkę np Torresem którego mam w Śląsku??

Wylacznie graczami ekstraklasy ktorych macie w bazie na dzien dobry (moga byc w innych zespolach- np transfery w ml)

CYTAT(karwocha @ Feb 2 2009, 14:44) *
mam takie małe pytanie: czy mogę strzelić gola np. grająć w tryb "losowo wybrany mecz" i trafi mi się pilkarz obecnie grający w Ekstraklasie lub grając w ML?

Jasne (tylko zeby nie bylo to 10 galacticos i jeden strzelec z oe/e). Naturalnie nie jest to zadna przeszkoda nawet jesli kariera trwa juz ktorys sezon z rzedu.

Jakies jeszcze pytania, sugestie itp?

Glosowanie trwa do jutra do 24.

EDIT:

Bedzie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.