Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WIELKI PROBLEM I PROSBA
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
piro7
Zwracam sie z uprzejma prosba do TMac'ka, chcialbym aby wytlumaczyl mi moj problem(a przy okazji problem innych). Chodzi mi mianowicie o to, ze: 1Sciagnalem sobie patcha z www.issonline.pl / newsy, wszystkie party juz sie biore do wypakowywania i.................... :evil: wszystko ladnie, pieknie do mometu wypakowywania partu 7. Prosza mnie abym dostarczyl part 7(robie to) laduje sie az tu na koncuuuuuu............... :!: C:DownloadPes4_Liga_Polska.part7.rar.BladCRC w PES4-Liga Polskadate_text.afs. Plik jest uszkodzony. Do folderu PES-Liga Polska wypakowuje mi sie pilki, programy, readme i dat: w dat nie mam e_text ->najwazniejszej rzeczy :cry: prosze o pomoc (sciagalem juz part7 3x.
Radarek
Zeczywiscie... sprawdzilem przed chwila i rowniez ja mam ten blad. Albo ktorys z plikow zostal uszkodzony podczas przesylania, albo przeslali juz uszkodzony plik. Wrzuccie na filefronta dobre pliki smile.gif.
Tylko ze niekoniecznie musi to byc part7 uszkodzony, choc tak zapewne jest. Sprawdzcie jego rozmiar, u mnie mam: 87 144 275 bajtow [porownujcie bajty a nie kilobajty a juz tymbardziej megabajty :!: ]
T-Mac
wczoraj juz wrzucilem 7 czesc na file front jeszcze nie otrzymalem linka
myslalem ze juz rano bedzie a tu zonk trza czekac ;/
tymczasem sciagnij sobie 7 czesc stad
serwer limitowany ale chyba kazdy ma klapki na oczach i zapomnial o nim bo sciganac mozna nawet teraz
http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...=PES%204/Gutted
techob
dolaczam sie do prosby ja tez sciagalem 7 czesc kilka razy i ciagle to samo sad.gif sad.gif sad.gif prosze zrobcie cos bo oszaleje
techob
uff thx T-Mac jestes bogiem ;D ;D ;D ;D
Regz
Jeśli po ściągnięciu tego pliku dalej będziecie mieć problem, to zròbcie taką rzecz: zmieńcie nazwe tego pliku (part07) żeby była taka jak chce tego program rozpakowujący. Innymi słowy usuńcie "[1]" z nazwy tego pliku. U mnie takie coś pomogło
piro7
Qrcze Regz nic nie pomoglo, mialem w karzdym parcie jakos pomieszane np. w parcie2 mialem dostemp od PES4_ Liga_Polska(Tak pisalo) wszystko poprawilem ale nic z tego sciagam part7 od T-Mac'ka. Mam nadzieje ze on dziala. :evil: :wink:

PS. Jeszcze jedno moglby ktos dac screny z tymi pileczkami co sa w Patchu PES4-LIGA Polska?? :?: :arrow:
piro7
PS. Jeszcze jedno moglby ktos dac screny z tymi pileczkami co sa w Patchu PES4-LIGA Polska??

Sorry juz wiem jakie (orginalne) czyli orginalne, tzn., ze to sa pilki konami, czyli te z serduszkami, roteiro, itp.!! :wink:

POZDRO.
piro7
Dzieki T-Mac'k, plik chodzi tongue.gif Jeszcze raz Dzieki i Pozdro 8)
piro7
Mam pytanie, ktore trapi pewnie duzo osob: dlaczego np.jak wlanczam ML to tlo jest takie tak jak zrobilo KONAMI tzn. takie beznadziejne!!! Jezeli tak jest w PATCH LIGA POLSKA to prosilbym o jakies obrazki (tla) zamiast tych beeeeeeeeeeeeeeeeznadziejnych obzarkow!!! :evil: :twisted:
korzen
sorki za offtopic....Pirlo7 ....popraw twòj podpis bo to mEnchester wyglada smiesznie
Tomak
sorki za offtopic....Pirlo7 ....popraw twòj podpis bo to mEnchester wyglada smiesznie

To było po pierwsze , a po drugie , naucz sie edytować posty bo syf robisz na forum ...

Pozdro
Krzysiek--17
hmmmm...
ja mam podobny problem ale mi wyskakuje ze jest potrzebny PES4__Liga_Polska[1].part01.rar.2 a nigdzie czegos takiego nie ma.
mam tylko PES4__Liga_Polska[1].part01.rar.1.
wiecia skad to pobrac ??
onix_the_chosen
Zauwazylem ze wlasnie pojawiaja sie takie problemy z tym Part 7. Ja sciagalem z filefronta ale to jak odrazu sie pokazal PATCH na filefroncie i sciagnelo sie wszystko i nie bylo bledu. A teraz widze ze jakas kaszanka sie zrobila ....... :?
Krzysiek--17
jezeli ktos mial taki problem jak ja to wystarczy wybrac w przegladaj part2. ale i tak w part 7 jest blad. wiecie moze czy jest mozliwosc sciagniecia pliku e_text.afs bo wlasnie w nim mam blad ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.