Zwracam sie z uprzejma prosba do TMac'ka, chcialbym aby wytlumaczyl mi moj problem(a przy okazji problem innych). Chodzi mi mianowicie o to, ze: 1Sciagnalem sobie patcha z www.issonline.pl / newsy, wszystkie party juz sie biore do wypakowywania i.................... :evil: wszystko ladnie, pieknie do mometu wypakowywania partu 7. Prosza mnie abym dostarczyl part 7(robie to) laduje sie az tu na koncuuuuuu............... :!: C:DownloadPes4_Liga_Polska.part7.rar.BladCRC w PES4-Liga Polskadate_text.afs. Plik jest uszkodzony. Do folderu PES-Liga Polska wypakowuje mi sie pilki, programy, readme i dat: w dat nie mam e_text ->najwazniejszej rzeczy :cry: prosze o pomoc (sciagalem juz part7 3x.
Radarek
Apr 7 2005, 06:36
Zeczywiscie... sprawdzilem przed chwila i rowniez ja mam ten blad. Albo ktorys z plikow zostal uszkodzony podczas przesylania, albo przeslali juz uszkodzony plik. Wrzuccie na filefronta dobre pliki

.
Tylko ze niekoniecznie musi to byc part7 uszkodzony, choc tak zapewne jest. Sprawdzcie jego rozmiar, u mnie mam: 87 144 275 bajtow [porownujcie bajty a nie kilobajty a juz tymbardziej megabajty :!: ]
wczoraj juz wrzucilem 7 czesc na file front jeszcze nie otrzymalem linka
myslalem ze juz rano bedzie a tu zonk trza czekac ;/
tymczasem sciagnij sobie 7 czesc stad
serwer limitowany ale chyba kazdy ma klapki na oczach i zapomnial o nim bo sciganac mozna nawet teraz
http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...=PES%204/Gutted
dolaczam sie do prosby ja tez sciagalem 7 czesc kilka razy i ciagle to samo

prosze zrobcie cos bo oszaleje
uff thx T-Mac jestes bogiem ;D ;D ;D ;D
Jeśli po ściągnięciu tego pliku dalej będziecie mieć problem, to zròbcie taką rzecz: zmieńcie nazwe tego pliku (part07) żeby była taka jak chce tego program rozpakowujący. Innymi słowy usuńcie "[1]" z nazwy tego pliku. U mnie takie coś pomogło
Qrcze Regz nic nie pomoglo, mialem w karzdym parcie jakos pomieszane np. w parcie2 mialem dostemp od PES4_ Liga_Polska(Tak pisalo) wszystko poprawilem ale nic z tego sciagam part7 od T-Mac'ka. Mam nadzieje ze on dziala. :evil: :wink:
PS. Jeszcze jedno moglby ktos dac screny z tymi pileczkami co sa w Patchu PES4-LIGA Polska?? :?: :arrow:
PS. Jeszcze jedno moglby ktos dac screny z tymi pileczkami co sa w Patchu PES4-LIGA Polska??
Sorry juz wiem jakie (orginalne) czyli orginalne, tzn., ze to sa pilki konami, czyli te z serduszkami, roteiro, itp.!! :wink:
POZDRO.
Dzieki T-Mac'k, plik chodzi

Jeszcze raz Dzieki i Pozdro 8)
Mam pytanie, ktore trapi pewnie duzo osob: dlaczego np.jak wlanczam ML to tlo jest takie tak jak zrobilo KONAMI tzn. takie beznadziejne!!! Jezeli tak jest w PATCH LIGA POLSKA to prosilbym o jakies obrazki (tla) zamiast tych beeeeeeeeeeeeeeeeznadziejnych obzarkow!!! :evil: :twisted:
sorki za offtopic....Pirlo7 ....popraw twòj podpis bo to mEnchester wyglada smiesznie
| QUOTE |
| sorki za offtopic....Pirlo7 ....popraw twòj podpis bo to mEnchester wyglada smiesznie |
To było po pierwsze , a po drugie , naucz sie edytować posty bo syf robisz na forum ...
Pozdro
Krzysiek--17
Apr 24 2005, 14:18
hmmmm...
ja mam podobny problem ale mi wyskakuje ze jest potrzebny PES4__Liga_Polska[1].part01.rar.2 a nigdzie czegos takiego nie ma.
mam tylko PES4__Liga_Polska[1].part01.rar.1.
wiecia skad to pobrac ??
onix_the_chosen
Apr 24 2005, 15:10
Zauwazylem ze wlasnie pojawiaja sie takie problemy z tym Part 7. Ja sciagalem z filefronta ale to jak odrazu sie pokazal PATCH na filefroncie i sciagnelo sie wszystko i nie bylo bledu. A teraz widze ze jakas kaszanka sie zrobila ....... :?
Krzysiek--17
Apr 24 2005, 16:54
jezeli ktos mial taki problem jak ja to wystarczy wybrac w przegladaj part2. ale i tak w part 7 jest blad. wiecie moze czy jest mozliwosc sciagniecia pliku e_text.afs bo wlasnie w nim mam blad ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.