Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Transfery Problem!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
artmix
Mam problem gram Arsenalem na poziomie TP Master Lige.... i chce sobie kupic chyba po 2 sezonie gdzie moja druzyna ma klase S i tam tytuly... np Ronaldo , Rooneya , Teveza , Messiego Martinsa kogokolwiek noz Ku**a !! nie da sie ...nonstop blokuje niechca transfery wczym problem probowalem dawac maksymalne stawki wynagrodzen nic... macie jakies sposoby?
Tari
a pomysl w rzeczywistosci czy taki Rooney czy Ronaldo ot tak pojda sobie do Arsenalu...

nie da sie niektorych zawodnikow po prostu sciagnac i tyle wink.gif przywiazanie do barw klubowych czy jak inaczej to sobie tlumaczyc...biggrin.gif
krolu
wejdz w ML w Opions->General Settings i w Master League Level zmien na Very Easy ( na koncu sezonu). Piepszenie ze rooney czy inny nie przejdzie do jakiegos klubu, to jest gra wink.gif aha i jak zmienisz to zaraz i tak sie nie zgodza by przejsc, musisz poczekac az przyjdzie wiadomość ze przyszła notkaa o Zawodniku ze Scout listy i wtedy powinno sie udac.
Assassin
CYTAT(krolu @ Jan 25 2009, 20:47) *
wejdz w ML w Opions->General Settings i w Master League Level zmien na Very Easy ( na koncu sezonu). Piepszenie ze rooney czy inny nie przejdzie do jakiegos klubu, to jest gra wink.gif aha i jak zmienisz to zaraz i tak sie nie zgodza by przejsc, musisz poczekac az przyjdzie wiadomość ze przyszła notkaa o Zawodniku ze Scout listy i wtedy powinno sie udac.

No to moze w ogole graj sobie na Very Easy, a nie takie "gram na TP ale jak sie zaczyna okno transferowe to gram na VE". Jaki to ma sens?
mVp
Przede wszystkim musisz dużo więcej wyłożyć punktów niż są warte największe gwiazdy a jak nie daje rady to jeszcze więcej, od PES'a 2008 nie wystarczy dawać tyle ile są warci najlepsi. Poza tym ważny jest ranking klubowy i twoja gra w europejskich pucharach.
artmix
Problem nie polega moj na tym ze mi jest trudno.... bo na TP mam mistrzostwo ligi puchar anglii i lm zdobyta klasa S i wygrywam tylko... niechca zawodnicy przejsc niechce miec druzyny typu real ale poprostu jedna znana twarz z dobrymi umiejetnosciami bardzo sie przydaje... wierzcie mi ze daje na transfery sporo ...
mVp
CYTAT(artmix @ Jan 27 2009, 19:16) *
Problem nie polega moj na tym ze mi jest trudno.... bo na TP mam mistrzostwo ligi puchar anglii i lm zdobyta klasa S i wygrywam tylko... niechca zawodnicy przejsc niechce miec druzyny typu real ale poprostu jedna znana twarz z dobrymi umiejetnosciami bardzo sie przydaje... wierzcie mi ze daje na transfery sporo ...

A kontrakty ?? bo w tej części one też się liczą.
artmix
heheh sluchajcie ja nie jestem laikiem w pesa grzeje od Pes 3 na kompa jak cieszylem sie jak dziecko gdy zobaczylem Dudka w predatorach na bramce..
Wiec kontrakty i wszystko ustalalem nisko ale potem nawet i full i nic... poprostu nic ...z kazdym zawodnikiem jedynie ci slabsi mniej znani , chcialem waszych rad moze macie jakies sposoby tongue.gif dlatego napisalem
Assassin
CYTAT(artmix @ Jan 27 2009, 20:07) *
heheh sluchajcie ja nie jestem laikiem w pesa grzeje od Pes 3 na kompa jak cieszylem sie jak dziecko gdy zobaczylem Dudka w predatorach na bramce..
Wiec kontrakty i wszystko ustalalem nisko ale potem nawet i full i nic... poprostu nic ...z kazdym zawodnikiem jedynie ci slabsi mniej znani , chcialem waszych rad moze macie jakies sposoby tongue.gif dlatego napisalem

Raczej nie ma na to rad, jest bardzo ciezko sciagnac dobrego zawodnika. Wydaje sie to na poczatku realne, ale pozniej okazuje sie, ze to lekka przesada. Nie da sie nikogo dobrego kupic. No coz, tak juz to zrobili.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.