Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro-evo Connector 2009!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
djbarca18
Pro-Evo.pl Connector to program, który wspomaga grę w Pro Evolution Soccer 2009 a zawiera w sobie narzędzia do gry w w wyżej wymienioną grę.

TUTORIAL Jak grać za pomocą Pro-Evo.pl Connector 2009:

1. Z menu Pro-Evo Connectora klikamy w link do ściągnięcia Hamachi (chyba, że mamy już ten program).

2. Po instalacji hamachi, dołączeniu do sieci obydwu graczy zabieramy się do instalacji certyfikatu pes09. W tym celu z menu P-E Connectora wybieramy zakładkę "Install Certyficates". Otworzy się folder ze screenami jak wykonać dodawania certyfikatu, w tym też folderze znajdziemy certyfikat potrzebny do importu.

3. Po poprawnym dodaniu certyfikatu z menu P-E Connectora wybieramy "Run Connector", otwrzy się nam białe okienko z opcjami.

4. Ustawienia dla HOSTA (tego, który jest gospodarzem meczu):

1. W okienku wpisujemy: "1" i przyciskamy ENTER.
2. WPisujemy swoje IP z hamachi.
3. Włączamy grę.
4. Wchodzimy w network, akceptujemy licencje, logujemy się (GAME ID i GAME ID Password wpisujemy dowolne). Klikamy "login", po poprawnym zalogowaniu wchodzimy na lobby, z menu po lewej stronie wybieramy "Create a Match room", wciskamy ENTER, czekamy na przeciwnika.

5. 4. Ustawienia dla CLIENTA (tego, który jest gościem w meczu):

1. W okienku wpisujemy: "2" i przyciskamy ENTER.
2. Wpisujemy IP HOSTA z hamachi.
2. Wpisujemy swoje IP z hamachi.
3. Włączamy grę.
4. Wchodzimy w network, akceptujemy licencje, logujemy się (GAME ID i GAME ID Password wpisujemy dowolne). Klikamy "login", po poprawnym zalogowaniu wchodzimy na lobby, z menu po lewej stronie wybieramy "Search for a Match room", wybieramy "Friendly Match" wciskamy ENTER.

5. Gramy! smile.gif

W razie problemów: [email protected]
Download: http://pro-evo.pl/download.php?id=005007

Można również łączyć się Direct IP czyli bez hamachi smile.gif Problemy piszcie tutaj lub na maila.

UWAGA! Niektórym avast pokazuje, że w pliku jest wirus, nic bardziej mylnego!! Za kilka minut dodam screeny z gry i łączenia się.

Problemy możecie zgłaszać również w tym dziale: http://pro-evo.pl/forum/index.php?showforum=103
palacio
bardzo dobry program polecam
.:KUNA:.
boze... Jak patrze na twoj post to mi sie chce plakac... Nie mogles sobie odpuscic reklamy pro-evo.pl??? Jak na waszym forum jest tak fajnie to tam pisz takie posty.
djbarca18
PES2009 Pro-Evo Connector v1.1 by djbarca

Nopwa wersja connectora wink.gif W tej naprawilem problem z wirusem "Win32:Sality"!

Nowości w wersji:

- Linki do wszystkich patchy potrzebnych do gry online,
- Usuniety problem z wirusem: "Win32:Sality",
- Dodano PES Rankings,

Jeśli masz Vistę, uruchom connectora jako administrator!

DOWNLOAD: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=36981
NeoNH
ej bo ja nie mam tego certyfikatu w folderze zeby go dodac:D
czy moze ktos podelsac certyfikat sam

edit: certyfikat znalazlem ale teraz juz wszystko robie zgodzie z instrukcja i podczas logowania w grze wyskakuje ze error bo cos tam
RA-V
u mnie nie dziala punkt 4 biggrin.gif 4. Wchodzimy w network, akceptujemy licencje, logujemy się (GAME ID i GAME ID Password wpisujemy dowolne... i tu sie zatrzymuje biggrin.gif spadam na Forum Serwisu Pro-Evo.pl > Pro-Evo.pl Connector 2009 > Problemy moze mi pomoga:D
DZIEKI ZA ZA INSTRUKCJE
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.