Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poziom Master Ligi
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
zomek
Tak jak w temacie smile.gif czym róźni się np Normal od innego, chodzi mi nie o gre tylko o poziom master ligi
Assassin
CYTAT(zomek @ Jan 22 2009, 22:13) *
Tak jak w temacie smile.gif czym róźni się np Normal od innego, chodzi mi nie o gre tylko o poziom master ligi

z tego co zauwazylem, to zawodnicy na poziomie TP z meczu na mecz sie bardziej mecza, natomiast na Amateur prawie nigdy nie sa zmeczeni "sezonem". Wydaje mi sie tez, ze forma (te strzaleczki) czesciej jest lepsza na Amateur. Co do transferow to nie jestem pewien.
cypress.amaru
im wyzszy poziom tym jest po prostu trudniej smile.gif
przeciwnicy ida z toba leb w leb...
nie mozna sobie pozwalac na wpadki

a jesli chodzi o transfery to ciezko kogokolwiek kupic...
teraz gram borrussia i w drugim okienku transferowym naprawde ciezko bylo kogokolwiek wyrwac
ledwo ledwo Jelenia kupilem + dwoch dobrze zapowiadajacych sie skrzydlowych i 2 17-latkow z newcome
messjash
CYTAT(Assassin @ Jan 23 2009, 13:22) *
Czytaj koles ze zrozumieniem. Jemu nie chodzi o poziom meczu tylko o poziom Master Ligi.

Więc sam czytaj ze zrozumieniem koleś bo on ma rację. Chodziło mu o to że przeciwnicy dobrze grają ale nie przeciwko tobie tylko innym. Tzn że jak ty wygrywasz to oni też, a jak ty przegrywasz to oni wygrywają i spadasz w tabeli. se uci se zrozumie.
Pelajs
A czy Master League Level wpływa także na grę naszych przeciwników?
messjash
CYTAT(Pelajs @ Feb 3 2009, 14:49) *
A czy Master League Level wpływa także na grę naszych przeciwników?

W bezpośrednim meczu nie wpływa. To odpowiada za kondycją Twoich zawodników, szybciej sie męczą podczas meczu. Jak grasz ligę angielską to taki man utd. może mieć po prostu więcej wygranyh meczów w sezonie niż na niższym poziomie ML Level.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.