W studiu są:
Świeżo zatrudniony Włodek Szaranowicz wraz ze swoim wiernym kompanem - Darkiem Szpakowskim. A gośćmi są Trener Jacek Gmoch i jego kolega po fachu - Leo Benhakker.
W(łodzimierz) Sz(aranowicz): Witam serdecznie. W studiu powstałej specjalnie na tę okoliczność telewizji N-Sport Halowa Liga Mistrzów, są Jacek Gmoch i Leo Benhakker. Serdecznie witamy.
D(ariusz) Sz(pakowski): Ja również panów witam.
J(acek) G(moch): Witam, hehe
L(eo) B(enhakker): Ja również.
W.Sz: Pierwsze pytanie do pana Leo. A więc, jak pan sądzi. Czy Halowy Puchar Klubowy odniesie sukces ?
L.B: Myślę, że tak.
D.Sz: Dlaczego ?
J.G: For money, hehehe
W.Sz: Pan Jacek jak zwykle dowcipny. W takim razie kto faworytem ?
J.G: Ja myślę, że silną drużynę zbudowała Barcelona, ale Real czy Milan będą silne. Wiadomo, angielskie Chelsea, Arsenal czy Menczezder, znaczy Menczester, ee, no ten *śmiech hehe* Czerwone Diabły dadzą radę.
L.B: Ja myślę, że potęgą światową jest Real. W końcu doszedł do skutku transfer Krysi z Gazo..eee Cristiano Ronaldo.
D.Sz: A co w piłkarskim świecie mówi się o decyzji FIFY ?
J.G: W piłkarskim świecie mówi się, że...
L.B: *ewidentnie przerywa wypowiedź Gmocha* mówi się, że to wszystko przez srelsi. Znaczy Chelsea. Podobno Ambramovic kupił mecz finału turnieju Łobanoskiego. Przypomnę wygrali wtedy z Gwatemalą 2:0 po dyskusyjnym karnym.
J.G: Ty to się Leoś znasz *wybucha głośnym śmiechem*.
L.B: A idź pan w ch...
D.Sz: *przerywa wypowiedź Leo Łączymy się z Paryżem gdzie za kilka chwil odbędzie się losowanie grup.
Next odcinek - już jutro
Nowości: Rozlosowanie grup ; pierwsze mecze ; gazetka
Nowości: Rozlosowanie grup ; pierwsze mecze ; gazetka