Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Który Pes Najtrudniejszy?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Bescon
W ktora czesc Pro Evolution Soccer gralo sie wam najtrudniej na najwyzszym poziomie, lacznie z poziomami z pes shopu i prosilbym o wymienienie w kolejnosci od najtrudniejszej czesci do najlatwiejszej. Wasze spostrzezenia beda podsumowane i wylonimy najtrudniejsza odslone PES-a dla prawdziwych wymiataczy.
emti16
Trudna sprawa , zależy od drużyny którą się gra. Mnie zawsze ciężko się gra zawodnikami typu Espinas,Miranda czy Huygens.
Ale dobra jakoś się postaram:

PES2 i 1 na równi.
PES3
PES5
PES6
PES 2008 i 2009 na równi.
PES4.

Ponieważ:
PES2 i 1 mialy niesamowitą trudność w Master League. Pamiętam jak dawno temu męczylem sie(w końcu kupilem shevchenko co mial 19 Speed;p i po problemie,nikt nie dogonil zawodnika z 19 w speedzie,chyba że mial też 19)

PES3: nowa gra na ps2 i już dosyć trudna.Ciężko mi bylo zdobyć gola.

PES5: praktycznie co druga wrzutka na Drogbę przez komputer kończyla się bramkątongue.gif i to mnie denerwowalo. Trudno bylo strzelić bramkarzowi.

PES6: moja ulubiona. Po prostu w tym miejscu ją ustawilem.

PES 2008 i 2009 : latwiejsze części niż szóstka jak dla mnie.

PES4: ponieważ nie bylo tam praktycznie fauli(raptem 5 na mecz) co powodowalo, że dużo goli strzelalem. Najlatwiejsza ze wszystkich części.

Aktualnie gram w PES6.Najlepsza część...
Slawo82
PES6 cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.