Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WHY!!!!!!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
amm44
Mam dwa pytani: 1.czy winning eleven 8 to to samo co pes 4?????tyle że w wersji dla amerykanòw????
2.zainstalowałem winning eleven 8 ściągnąłem sobie patcha TheWolfF2005EvolutionPatchWE8IPC i wszystko było by pięknie gdyby nie to że nie ma odgłosòw gry tzn. muzyka,kibice to wszystko jest ale nie słychać sędziòw ani,piłkarzy,uderzania piłki etc. :cry: :cry: :cry: :cry:
w menu wszystko jest podgłośnione na maksa

aaaa i może zna ktoś patcha ktòry poprawia gre bramkarzy bo coś kiepskawi są :wink:
Bulion
to chhyba jest spowodowane tym iz jezeli sciagales ta gre to glosow nie bedzie bo sciagane gry nie maja wlasnie wszystkich funkcji ja gdy sciagalem fife raz nie mialem komentatorow a innym razem pilki tongue.gif
j.osti
Niemożliwe! W Wolfie 2005 do WE8I jest wszystko! Wszystkie odgłosy... Coś musiałeś spier... zepsuć! :twisted:
Cj90
Wkurza mnie ze ludzie pisza takie nazwy tematow :x staraj sie nastepnym razem dobrac taka nazwe tematu zeby mniejwiecej kazdy wiedzial o co w nim chodzi ... :evil: a co do tego twojego problemu to faktycznie nie wgrales czegos, najlepiej prubuj na czysta gre wzucac patcha .. tyle
amm44
oki następnym razem bede pisał normalnie temat:)smile.gifsmile.gifa co do mojego problemu gre instalowałem z płyty i juz po zainstalowaniu nie było tych dźwiękòw :x :x :x
kemot
Wlacz glosniki, sprawdz w opcach gry, ew. kup glosniki wink.gif
lukasso
Czy w Winning Eleven 8 International jest trick Flip-Flap i czy jest poprawiona gra bramkarzy co do PES4
??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.