Mam dwa pytani: 1.czy winning eleven 8 to to samo co pes 4?????tyle że w wersji dla amerykanòw????
2.zainstalowałem winning eleven 8 ściągnąłem sobie patcha TheWolfF2005EvolutionPatchWE8IPC i wszystko było by pięknie gdyby nie to że nie ma odgłosòw gry tzn. muzyka,kibice to wszystko jest ale nie słychać sędziòw ani,piłkarzy,uderzania piłki etc. :cry: :cry: :cry: :cry:
w menu wszystko jest podgłośnione na maksa
aaaa i może zna ktoś patcha ktòry poprawia gre bramkarzy bo coś kiepskawi są :wink:
to chhyba jest spowodowane tym iz jezeli sciagales ta gre to glosow nie bedzie bo sciagane gry nie maja wlasnie wszystkich funkcji ja gdy sciagalem fife raz nie mialem komentatorow a innym razem pilki
Niemożliwe! W Wolfie 2005 do WE8I jest wszystko! Wszystkie odgłosy... Coś musiałeś spier... zepsuć! :twisted:
Wkurza mnie ze ludzie pisza takie nazwy tematow :x staraj sie nastepnym razem dobrac taka nazwe tematu zeby mniejwiecej kazdy wiedzial o co w nim chodzi ... :evil: a co do tego twojego problemu to faktycznie nie wgrales czegos, najlepiej prubuj na czysta gre wzucac patcha .. tyle
oki następnym razem bede pisał normalnie temat:)

a co do mojego problemu gre instalowałem z płyty i juz po zainstalowaniu nie było tych dźwiękòw :x :x :x
Wlacz glosniki,
sprawdz w opcach gry, ew. kup glosniki
lukasso
Apr 8 2005, 18:25
Czy w Winning Eleven 8 International jest trick Flip-Flap i czy jest poprawiona gra bramkarzy co do PES4
??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.