Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES4 juz jest-jakie odczucia??
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
fan iwana
No wreszcie gierka sie pojawila( a dokladnie juz od tygodnia).Hmm...no wiec tak.Gra jest powalajaca ale nie zniwalajaca.....takie jesto moje pierwsze odczucie.W sumie to zauważyłem mało rożnic do WE8.CO prawda gra nie jest w krzakkach,szybciej chodzi......ale chyba tylko tyle tych ròżnic.Aha no sie nie muli.Ale nic innego niezostalo chyba poprawwione....a oprocz tego jak sie chcialo ja paczowac w we/pes graphic studio to pojawialy sie jakies dziwne pliki nie do odczytu a na apache bylo pokazane ze data ma tylko 250 Mb.Moze poprtostu ta wersja PES-a 4 (znaczy sie nie caly pes 4 tylko miejsce skad zostal zassany jest jakies nie tego).A co wy sadzicie o 4-ce??Dla mnie gra jest prawie taka sama i mnie nawet troche zawiodla. :? No ale kazdy ma inne gusta.Oczekiwał po niej ze bedzie o wiele lepsza od winninga .Moze wersja na PieCa bedzie zadowalajaca.....przekonamy sie dopiero po jakims czasie.....narazie trzeba czekac,czekac i jezcze raz czekac
CY.
mino
no nie, czyzbys gral na piracie ? :x
fan iwana
Nie no co ty wink.gif *na oryginalnym piracie..........
gringo
A czy fan iwana wygląda na takiego, co stac na orginał biggrin.gif A zresztą ja tam nie wiem...
fan iwana
Ehh..........ja nawet "czarnuli" nie mam ale to szczegòł.....Qrde....A grał ktoś wogòle z was w PES4??????
SteFun
ja juz se dzis pogralem bo wlasnie co mi niedawno sie sciagnela z neta!! biggrin.gif
endrju bros
Już kupiłem i już dużo meczy rozegrałem, i o ile sama rozgrywka jest (jak zawsze co roku) znowu jeszcze lepsza, to zawiodła mnie cała oprawa gry i inne elementy dodatkowe. Np: osobiście nigdy nie grałem z radarem i zawsze ustawiałem go na OFF, w PES 4 muszę pogodzić się z jego istnieniem na boisku. Albo dlaczego konami nie zrobi wreszcie piłki normalnych rozmiaròw? Przecież w poprzednich PESach, nie licząc PES 3 takowa była. Następna sprawa to ligi, przede wszystkim oficjalne. Dlaczego do cholery nie można w nich grać na dwòch? Czary goryczy dopełnia jeszcze błąd w zwykłej lidze podczas grania na dwòch graczy (patrz mòj temat wyżej).
Grzehoo
E tam, PES3 jest lepszy - czwòrka do mnie ni przemawia. Za duzo tu błędòw, a i rozgrywka stała się nudniejsza...
M4t3us2
PES 3 jest nie realistyczny - za mocne strzały, dziwne błędy bramkarzy. Nie mòwie, że w PES 4 zostało to wszystko wyeliminowane, ale jest już lepiej. Dlatego uważam że WE 8: Liveware Evolution jest najlepsze, chociaż o niebo za wolne. A między PES 4 a WE8:LE jest wielka ròżnica ph34r.gif
Crawler
Co wy ?? Odkopujecie stare tematy chyba żeby sobie posty nabić.Ostatni post z Listopada 2004 !!
Ps.Nie napisałem tego posta żeby sobie nabić jednego.
C.Ronaldo
Co zas guwno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
korzen
haha...niedość że nie wychowany to jeszcze nie potrafi dobrze napisac gòwno tongue.gif Widze że przybył nam kolejny mądry zakochany w C.R . Ojj...jeszcze stary temat odkopał... kemot nie odchodz!! smile.gif
Hulk Hogan
PES4 był najgorszy w historii, jakies sprane kolory, obowiazkowy radar i beznadziejne strzaly z dystansu(czytaj podania do bramkarzy):/
zborek
Fajna giereczke Pes4,ale moim zdaniem nieporownouje się do PES5,bo w 5 jest napewno więcej opcjii,grywalnosć oraz lepsza grafika moim zdaniem. biggrin.gif biggrin.gif
Jambo200
QUOTE(zborek @ Dec 30 2005, 16:48:05) [snapback]47149[/snapback]

Fajna giereczke Pes4,ale moim zdaniem nieporownouje się do PES5,bo w 5 jest napewno więcej opcjii,grywalnosć oraz lepsza grafika moim zdaniem. biggrin.gif biggrin.gif

lepsza grafika to napewno jest, ale niewielkie błędy też ma napewno blink.gif
Napisz czy gracze się poruszają swobodnie, czy lepiej podawają czy lepsze zwody robią??? unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.