Jest LMA Manager na Pc?? Gralem kiedys w niego na Playu, byl zajebisty... 8)
Oj chyba nie ma... Przynajmniej nie spotkałem się z tym tytułem. Czarny, co ty tak posty sobie nabijasz??
Hmm poszukałem okazuje się, że jest na PC! Nawet ten najnowszy LMA Manager 2005
j.osti gdzie ja sobie posty nabijam??? :evil: niewazne ;D
podaj mi linka strony na ktorym go znalazles???
Nie wiesz czy mozna go gdzies sciagnac z sieci???
To byl naprawde zajebistyczny Manager,
najlepszy jakiego widzialem!!! ;D
Championship,TotalClub sie chowaja! 8)
Tez w niego grales???
Czekam na odpowiedz Pozdro
Znalazłem na stronie producenta
http://www.codemasters.co.uk/games/?gameid=1577
Nie grałem, jestem fanem CM, więc mam spore wymagania co do menadżeròw. Wydaje mi się,że wszystko można znaleźć w sieci. Szukaj! Może jakiś p2p? Ale ja polecam iść do sklepu
J.Osti edytuj posty (te wyżej) :wink:
jeżeli chodzi o Managery to u mnie gòruje LMA Manager
| QUOTE |
Znalazłem na stronie producenta http://www.codemasters.co.uk/games/?gameid=1577
Nie grałem, jestem fanem CM, więc mam spore wymagania co do menadżeròw. Wydaje mi się,że wszystko można znaleźć w sieci. Szukaj! Może jakiś p2p? Ale ja polecam iść do sklepu  |
Szukalem na torrentach i nic nie znalazlem :?
Jakbys Ty cosik jeszcze znalazl na temat tej gierki to napisz tutaj
Strona po angielsku ;D nie znam za bardzo ;D
Ale bylem pewny ze nie ma LMA na Pc...
Dzieki pozdro
I kto tu nabija posty co? ;D
Nie ma co szczerzyc kłòw, poszukajmy wspolnymi silami tej giery do sciagniecia a nie pozalujesz... Daje 3 dni a o Championshipie zapomnisz... ;D Mowie Ci naprawde warto... Zajebisty manager...
O wszelkich Newsach a juz napewno o Znalezieniu Giery do Sciagniecia informujemy tutaj... Chyba ze masz kase na orginal... ;D
8) pozdro, odezwij sie jeszcze 8)
Kurde nie szczerzę... Mòj post był inny. Moderator się wygłupia

A co do LMA, to jeśli naprawdę jest taki dobry, dlaczego wcześniej o nim nie słyszałem?? No i pewnie to konwersja z PS2, więc ma dużo mniej mozliwości niż chociażby FM2005. Samo ukazanie meczu nie jest najważniejsze...
| QUOTE |
| jeżeli chodzi o Managery to u mnie gòruje LMA Manager :lol: |
Wiesz skad sciagnac LMA Manager 2005 na PC??? Grasz na Playu??? Przeszukalem torenty i znalazlem tylko LMA 2005 na XBoxa :cry: Ale bym se pogral... Brakuje mi go odkad sprzedalem Playa...
| QUOTE |
Kurde nie szczerzę... Mòj post był inny. Moderator się wygłupia A co do LMA, to jeśli naprawdę jest taki dobry, dlaczego wcześniej o nim nie słyszałem?? No i pewnie to konwersja z PS2, więc ma dużo mniej mozliwości niż chociażby FM2005. Samo ukazanie meczu nie jest najważniejsze... |
Ma naprawde duzo opcji i jest bardziej przejrzysty...
mozna bardziej sie wczuc niz w champa, ma wieksza grywalnosc a to jest najwazniejsze, zmiany taktyki w wiekszej mierze wplywaja na los spotkan
dla mnie bezkonkurencyjny 8)
BartekRym
Apr 7 2005, 20:18
hmm tez bym se pogral w LMA wiec postanowilem wam pomoc szukac torrentow a wiec do dziela!!!
| QUOTE |
| hmm tez bym se pogral w LMA wiec postanowilem wam pomoc szukac torrentow a wiec do dziela!!! |
Jakbys cos znalazl to odrazu napisz tu namiary... 8)
dzisiaj szukalem 3h i nic... :x
gdyby supernova istniala...
moze ja przeniesli na inny adres??? wie ktos cos o tym???
tam nie ma lma managera na pc :cry:
Zapraszam na:
http://www.gry-online.pl/bazar_kartatowaru...ru.asp?ID=21070
Gostek sprzedaje za 30 zeta. Dzisiaj nie udało mi się już go złapać ale może wy jutro będziecie mieli więcej szczęścia. Pozdrawiam.
narazie nic na torrentach...

chyba lipa z tym bedzie
ale nie poddajemy sie, szukajcie dalej, moze wspolnymi silami damy rade
boberto
Apr 8 2005, 06:53
chlopaki chcialem wam pomoc ale narazie nic nie mam. bede szukal dalej jak cos znajde to wam podam linka :cry:
Bushmen
Apr 8 2005, 09:17
noo ja tez szukam bo jak dla mnie LMA to zajebista gra

Sprawdzilem na eMmulu (Razorback) i nic nie znalazlo :?
A sprawdzał wogòle ktoś na jakiejś stronce z *.iso newsami, czy wogòle jest ta gra dostepna w sieci?
| QUOTE |
| A sprawdzał wogòle ktoś na jakiejś stronce z *.iso newsami, czy wogòle jest ta gra dostepna w sieci? |
Nic :x Jak szukalem to gdzies bylo ze LMA 2005 mial tylko premiere na swiecie a Polsce sie nie zapowiada na to... :twisted:
BartekRym
Apr 8 2005, 15:33
Zacheciles mnie.
Znaleyc bedyie cholernie trudno ale poprosilem soich kumpli to oni nam pomoga. Im wiecej ludu tym lepiej ;D
Musi gdzies to byc!!! :evil:
A my musimy to znalezc!!! :twisted:
Dzieki za filmik, teraz kolej na demo a potem FULL VERSION
Pozdro, SZUKAJCIE DALEJ AZ DO SKUTKU 8)
Czarny
Apr 11 2005, 13:05
Nic nie znalazlem :x a wy :?: :?: :?:
chyba lipa z tym bedzie... :x
pozdro
j.osti
Apr 11 2005, 13:16
Ja niestety też nic, choć się trochę napaliłem na tą gierkę. A jest wogòle w naszych sklepach? Jest jakis polski dystrybutor?? Jak coś znajdę na jakimś forum warezowym, czy sklepie internetowym dam znać! POZDRO
BartekRym
Apr 11 2005, 13:46
Mòj qmpel mi mowil, że znalazł ale nie mam wiecej informacji.
PS Ok 19 bedzie w hacie to do niego zajze...
Czarny
Apr 12 2005, 00:27
| QUOTE |
| Ja niestety też nic, choć się trochę napaliłem na tą gierkę. A jest wogòle w naszych sklepach? Jest jakis polski dystrybutor?? Jak coś znajdę na jakimś forum warezowym, czy sklepie internetowym dam znać! POZDRO |
Nie bylo niestety premiery tej gry w Polsce i raczej nie bedzie...
Dlatego jest taki problem z jej zdobyciem...
Ja juz odpuscilem...
chazzzz
Apr 13 2005, 18:03
Ja znalazlem, ale tylko na PS 2 i X-klocka..........
Jak chlopaki macie cos??? ja nic :?
W takim razie powiedzcie mi jaki waszym zdaniem jest najlepszy manager na Pc??? :?: Chodzi mi o to zeby byl jaknajbardziej zblizony do LMA Managera z Playa... bo jego traktuje jako Boga w tej dziedzinie. Prosze tylko o uzasadnienie swoich wypowiedzi :!:
Nie no kazdy go juz ma, ty nie masz? To chyba przyspales...
| QUOTE |
Jak chlopaki macie cos??? ja nic :? W takim razie powiedzcie mi jaki waszym zdaniem jest najlepszy manager na Pc??? :?: Chodzi mi o to zeby byl jaknajbardziej zblizony do LMA Managera z Playa... bo jego traktuje jako Boga w tej dziedzinie. Prosze tylko o uzasadnienie swoich wypowiedzi :!: |
lubie placki
:shock:
ps:
Jest wkoncu ten LMA na PC czy nie :?: :!:
kemot co Ty do mnie sie tak przyczepiles ostatnio :!: :?: :twisted:
Masz szczescie ze jestes z Gdyni
8)
Podbij do mnie na spara ziomus, moj nr gg9223150 :idea:
Wiesz to jest forum ISS a nie kibice.net, a ty mi jakos jestes nie po drodze mimo ze z Lubina...
Wiem co to za forum. ISS to pilka nozna. Trudno ze nie jestem ci po drodze, ty mi tez nie zabardzo podchodzisz. Nie wtracaj sie w cos w czym jestes zielony. Nie znasz mnie wiec daj se na luz. Elo
Mam LMA Managera 2005 Na PS2 ale mam na płytce dvd przegrane od kumpla... A ja mam takiego pecha , że mi się leserek w pleju zj**** :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x
Moze mozna sciagnac LMA stary na szaraki i przez emulator popykac... ;D Zaraz zabieram sie za szukanie

Jakby ktos cos znalazl to prosze sie podzielic w tym temacie :wink:
Problem w tym Czarny ze ja tu jestem adminem, i jezeli ja Ci nie podchodze to luz, ale jezeli Ty mi to juz masz problem...
nie mam problemu
Nie masz podstaw zeby mnie wywalic
za co :?:
Za nabijanie postow, mimo ze Zaglebie bardzo lubie to nie moge pozwalac na to zebys nabijal jak szalony, koniec tematu...
Mysle ze z Czarnym wyluzowalismy na privie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.