Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LMA Manager na Pc???
board.issonline.pl > Inne > Gry
Czarny
Jest LMA Manager na Pc?? Gralem kiedys w niego na Playu, byl zajebisty... 8)
j.osti
Oj chyba nie ma... Przynajmniej nie spotkałem się z tym tytułem. Czarny, co ty tak posty sobie nabijasz?? laugh.gif
j.osti
Hmm poszukałem okazuje się, że jest na PC! Nawet ten najnowszy LMA Manager 2005
Czarny
j.osti gdzie ja sobie posty nabijam??? :evil: niewazne ;D
podaj mi linka strony na ktorym go znalazles???
Nie wiesz czy mozna go gdzies sciagnac z sieci???
To byl naprawde zajebistyczny Manager,
najlepszy jakiego widzialem!!! ;D
Championship,TotalClub sie chowaja! 8)
Tez w niego grales???
Czekam na odpowiedz Pozdro
j.osti
Znalazłem na stronie producenta biggrin.gif
http://www.codemasters.co.uk/games/?gameid=1577

Nie grałem, jestem fanem CM, więc mam spore wymagania co do menadżeròw. Wydaje mi się,że wszystko można znaleźć w sieci. Szukaj! Może jakiś p2p? Ale ja polecam iść do sklepu wink.gif
Jocker
J.Osti edytuj posty (te wyżej) :wink:
Cj90
jeżeli chodzi o Managery to u mnie gòruje LMA Manager laugh.gif
Czarny
Znalazłem na stronie producenta biggrin.gif  
http://www.codemasters.co.uk/games/?gameid=1577

Nie grałem, jestem fanem CM, więc mam spore wymagania co do menadżeròw. Wydaje mi się,że wszystko można znaleźć w sieci. Szukaj! Może jakiś p2p? Ale ja polecam iść do sklepu wink.gif

Szukalem na torrentach i nic nie znalazlem :?
Jakbys Ty cosik jeszcze znalazl na temat tej gierki to napisz tutaj
Strona po angielsku ;D nie znam za bardzo ;D
Ale bylem pewny ze nie ma LMA na Pc...
Dzieki pozdro
j.osti
BEZ JAJ PROSZ
Czarny
I kto tu nabija posty co? ;D
Nie ma co szczerzyc kłòw, poszukajmy wspolnymi silami tej giery do sciagniecia a nie pozalujesz... Daje 3 dni a o Championshipie zapomnisz... ;D Mowie Ci naprawde warto... Zajebisty manager...
O wszelkich Newsach a juz napewno o Znalezieniu Giery do Sciagniecia informujemy tutaj... Chyba ze masz kase na orginal... ;D
8) pozdro, odezwij sie jeszcze 8)
j.osti
Kurde nie szczerzę... Mòj post był inny. Moderator się wygłupia biggrin.gif A co do LMA, to jeśli naprawdę jest taki dobry, dlaczego wcześniej o nim nie słyszałem?? No i pewnie to konwersja z PS2, więc ma dużo mniej mozliwości niż chociażby FM2005. Samo ukazanie meczu nie jest najważniejsze...
Czarny
jeżeli chodzi o Managery to u mnie gòruje LMA Manager  :lol:

Wiesz skad sciagnac LMA Manager 2005 na PC??? Grasz na Playu??? Przeszukalem torenty i znalazlem tylko LMA 2005 na XBoxa :cry: Ale bym se pogral... Brakuje mi go odkad sprzedalem Playa...
Czarny
Kurde nie szczerzę... Mòj post był inny. Moderator się wygłupia biggrin.gif A co do LMA, to jeśli naprawdę jest taki dobry, dlaczego wcześniej o nim nie słyszałem?? No i pewnie to konwersja z PS2, więc ma dużo mniej mozliwości niż chociażby FM2005. Samo ukazanie meczu nie jest najważniejsze...

Ma naprawde duzo opcji i jest bardziej przejrzysty...
mozna bardziej sie wczuc niz w champa, ma wieksza grywalnosc a to jest najwazniejsze, zmiany taktyki w wiekszej mierze wplywaja na los spotkan
dla mnie bezkonkurencyjny 8)
BartekRym
hmm tez bym se pogral w LMA wiec postanowilem wam pomoc szukac torrentow a wiec do dziela!!!
Czarny
hmm tez bym se pogral w LMA wiec postanowilem wam pomoc szukac torrentow a wiec do dziela!!!

Jakbys cos znalazl to odrazu napisz tu namiary... 8)
dzisiaj szukalem 3h i nic... :x
gdyby supernova istniala...
moze ja przeniesli na inny adres??? wie ktos cos o tym???
T-Mac
www.mininova.org
Cj90
tam nie ma lma managera na pc :cry:
j.osti
Dla zainteresowanych trailer (filmik)

http://downloads.megagames.com/movies/LMAM...er2006PS2Xb.zip
cro1
Zapraszam na:
http://www.gry-online.pl/bazar_kartatowaru...ru.asp?ID=21070
Gostek sprzedaje za 30 zeta. Dzisiaj nie udało mi się już go złapać ale może wy jutro będziecie mieli więcej szczęścia. Pozdrawiam.
Czarny
narazie nic na torrentach... sad.gif chyba lipa z tym bedzie
ale nie poddajemy sie, szukajcie dalej, moze wspolnymi silami damy rade
boberto
chlopaki chcialem wam pomoc ale narazie nic nie mam. bede szukal dalej jak cos znajde to wam podam linka :cry:
Bushmen
noo ja tez szukam bo jak dla mnie LMA to zajebista gra biggrin.gif Sprawdzilem na eMmulu (Razorback) i nic nie znalazlo :?
j.osti
A sprawdzał wogòle ktoś na jakiejś stronce z *.iso newsami, czy wogòle jest ta gra dostepna w sieci?
Czarny
A sprawdzał wogòle ktoś na jakiejś stronce z *.iso newsami, czy wogòle jest ta gra dostepna w sieci?

Nic :x Jak szukalem to gdzies bylo ze LMA 2005 mial tylko premiere na swiecie a Polsce sie nie zapowiada na to... :twisted:
BartekRym
QUOTE (j.osti)
Dla zainteresowanych trailer (filmik)  

http://downloads.megagames.com/movies/LMAM...er2006PS2Xb.zip        

Zacheciles mnie.

Znaleyc bedyie cholernie trudno ale poprosilem soich kumpli to oni nam pomoga. Im wiecej ludu tym lepiej ;D
Czarny
Musi gdzies to byc!!! :evil:
A my musimy to znalezc!!! :twisted:
Dzieki za filmik, teraz kolej na demo a potem FULL VERSION
Pozdro, SZUKAJCIE DALEJ AZ DO SKUTKU 8)
Czarny
Nic nie znalazlem :x a wy :?: :?: :?:
chyba lipa z tym bedzie... :x
pozdro
j.osti
Ja niestety też nic, choć się trochę napaliłem na tą gierkę. A jest wogòle w naszych sklepach? Jest jakis polski dystrybutor?? Jak coś znajdę na jakimś forum warezowym, czy sklepie internetowym dam znać! POZDRO
BartekRym
Mòj qmpel mi mowil, że znalazł ale nie mam wiecej informacji.

PS Ok 19 bedzie w hacie to do niego zajze...
Czarny
Ja niestety też nic, choć się trochę napaliłem na tą gierkę. A jest wogòle w naszych sklepach? Jest jakis polski dystrybutor?? Jak coś znajdę na jakimś forum warezowym, czy sklepie internetowym dam znać! POZDRO

Nie bylo niestety premiery tej gry w Polsce i raczej nie bedzie...
Dlatego jest taki problem z jej zdobyciem...
Ja juz odpuscilem...
chazzzz
Ja znalazlem, ale tylko na PS 2 i X-klocka..........
Czarny
Jak chlopaki macie cos??? ja nic :?
W takim razie powiedzcie mi jaki waszym zdaniem jest najlepszy manager na Pc??? :?: Chodzi mi o to zeby byl jaknajbardziej zblizony do LMA Managera z Playa... bo jego traktuje jako Boga w tej dziedzinie. Prosze tylko o uzasadnienie swoich wypowiedzi :!:
kemot
Nie no kazdy go juz ma, ty nie masz? To chyba przyspales...
T-Mac
Jak chlopaki macie cos??? ja nic :?  
W takim razie powiedzcie mi jaki waszym zdaniem jest najlepszy manager na Pc??? :?:  Chodzi mi o to zeby byl jaknajbardziej zblizony do LMA Managera z Playa... bo jego traktuje jako Boga w tej dziedzinie. Prosze tylko o uzasadnienie swoich wypowiedzi :!:

lubie placki
kemot
:shock:

ps: laugh.gif
Czarny
:shock:

ps:  :lol:

Jest wkoncu ten LMA na PC czy nie :?: :!:
kemot co Ty do mnie sie tak przyczepiles ostatnio :!: :?: :twisted:
Masz szczescie ze jestes z Gdyni tongue.gif 8)
Podbij do mnie na spara ziomus, moj nr gg9223150 :idea:
kemot
laugh.gif

Wiesz to jest forum ISS a nie kibice.net, a ty mi jakos jestes nie po drodze mimo ze z Lubina...
Czarny
Wiem co to za forum. ISS to pilka nozna. Trudno ze nie jestem ci po drodze, ty mi tez nie zabardzo podchodzisz. Nie wtracaj sie w cos w czym jestes zielony. Nie znasz mnie wiec daj se na luz. Elo
mesior
Mam LMA Managera 2005 Na PS2 ale mam na płytce dvd przegrane od kumpla... A ja mam takiego pecha , że mi się leserek w pleju zj**** :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x
Czarny
Moze mozna sciagnac LMA stary na szaraki i przez emulator popykac... ;D Zaraz zabieram sie za szukanie tongue.gif Jakby ktos cos znalazl to prosze sie podzielic w tym temacie :wink:
kemot
Problem w tym Czarny ze ja tu jestem adminem, i jezeli ja Ci nie podchodze to luz, ale jezeli Ty mi to juz masz problem...
Czarny
nie mam problemu
Nie masz podstaw zeby mnie wywalic
za co :?:
kemot
Za nabijanie postow, mimo ze Zaglebie bardzo lubie to nie moge pozwalac na to zebys nabijal jak szalony, koniec tematu...
Cinek
Kemot wyluuuuzuj
kemot
Mysle ze z Czarnym wyluzowalismy na privie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.