Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Around The World Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Jacmen
Around The World

Od dłuższego czasu tworzymy wraz z kilkoma kolegami z forum nowego patcha. Będzie on bazował na poprawionej wersji ofa E 9. Prace są bardzo zaawansowane więc niedługo możemy się spodziewać końca. To jest nasz pierwszy patch i mam nadzieję, że nie ostatni pzdr. Pes 6 nadal żyje ;]

Twórcy patcha:
-Jacmen
-E 9
-Damian
-Jamnik
-Pablo
-Oes
-DarOoOo969

Around The World - zawiera:

- Of na jesień 2008/2009
- Ligi Angielską, Włoską, Holenderską, Hiszpańską, Francuską, Polską Ekstraklasę, 5 Drużyn ligi Niemieckiej oraz kilkadziesiąt ekip z całego świata.
- Aktualny face and hair Server
- Stadiony dla prawie wszystkich drużyn
- Aktualne stroje dla prawie wszystkich ekip
- Nowe piłki
- Bootpack
- Przyśpiewki
- Flagi
- Zmienione menu
- Nowy Soundtrack
- Oraz kilka drobniejszych zmian

Czcionka i ikonki będą jeszcze zmienione więc nie zwracajcie na to uwagi.
Jak chcecie to dam wam resztę screenów jak wrócę.

Screeny

Jamnik
Kapitalnie to się prezentuje smile.gif
p@blo
pare skrinow ode mnie
GooFy
Mi tam się loga i menusy lig nie podobają. A co do zawartości patcha to raczej nic nowego nie wymyśliliście, wszystko jest już w PES 6.5 i EP 5... Poczekamy, zobaczymy.
JustMe1987
Ooo biggrin.gif Niespodzianka i to mila. Pierwsza rzecz mam nadzieje ze nie jest to tylko slomiany zapal. Druga sprawa to np w screenie u Ciebie Pablo jest tlo z nazwa patcha - warto by bylo umiescic ja tak zeby byla mniejsza a widoczna bo narazie to ja ucina w poziomie i przyslania od lewej - pracujcie nad takimi detalami. Trzecia rzecz wydaje mi sie najwazniejsza.. Mianowicie Ev5 ma ekstraklase. 6,5 ma portugalska a wasz moglbym zaoferowac jakas alternatywna lige i wtedy ustawiam sie jako jeden z pierwszych do wyprobowania. Tak to narazie podziekuje. Skoro jest to pierwszy projekt to mozecie zrobic cos dzieki czemu nie musielibyscie zbytnio sie napracowac a moglibyscie dopiescic takie dzielo ( mam na mysli dodatek z mala liczba lig np szkocka ) ale jesli macie ikre to wyskoczcie z inna ciekawa liga ale nie powielajcie bo malo osob sie tym zainteresuje. Pozdrawiam i zycze wydania patcha.. po zmianie jednej z lig cool.gif

Patch nie jest wokol slowa tylko wokol swiata chyba ze idea sie zmienila tongue.gif
lukasz44
Mógłbym pomóc w Soundtracku albo w czymś jak trzeba .jak coś to pisać.
A wogóle to kapitalnie się przezentuje ten patch jak narazie.
szołpas
mam nadzieje,ze wkoncu zobacze najlepszego patcha na scenie pes6
bo prezentuje sie zajebiscie biggrin.gif
MaTi10
O tym patchu wiedziałem już dawno tongue.gif więc czekam na koniec prac smile.gif
Filippo123321
Niestety, ale zgadzam się z JustMe 1987. Ten patch nie jest w stanie mnie zainteresowac, moze i bedzie dopracowany, ale jednak oczekuje czegos innowacyjnego, nowej ligi jakiej do tej pory nie było w PESie.
Mimo wszystko powodzenia!
Jacmen
CYTAT(lukasz44 @ Jan 11 2009, 17:16) *
Mógłbym pomóc w Soundtracku albo w czymś jak trzeba .jak coś to pisać.
A wogóle to kapitalnie się przezentuje ten patch jak narazie.

lukasz44 Soundtrack jest już dawno zrobiony, ale dzięki, za chęć pomocy. Co do innych pytań. .GooFy jeśli Ci się nie podoba to mógłbyś rzucić nam jakimś pomysłem co by mogło być, jak mówiłem to nasz pierwszy patch i na początku jest ciężko no, ale tego Ci mówić chyba nie muszę, co do logosów to nie wiem co Ci się może w nich nie podobać no, ale rzecz gustu i o tym się nie dyskutuje wink.gif szołpas do tego zmierzamy ;p Filippo123321 i JustMe1987 myślałem trochę nad tym, i zastanawiam się co można by było zmienić. Co byście powiedzieli jak były by połączone dwie mniejsze ligi dobry byłby to pomysł, czy może ligę Rosyjską ? Zobaczymy jak to będzie i dzięki za wszystkie komentarze postaramy się coś fajnego wymyśleć ;p I Zapraszam do dalszego komentowania;p
Filippo123321
Uważam, że liga rosyjska to byłby strzał w "10" biggrin.gif
JustMe1987
Mnostwo jest ciekawych lig ktore mozna wziasc pod uwage. Trzeba naturalnie liczyc sie z faktem czy sa jakies stadiony itd. Ja osobiscie gralem juz na wielu patchach i z doswiadczenia wiem ze dobry posunieciem byloby wydac patcha np pl i eng albo sam eng - wtedy ludzie z zagranicy by sie zainteresowali ale poki co chyba lepszym pomyslem jest pozostanie przy wersji pl i zmierzenie sie z pierwszym projektem w takiej postaci. Wracajac do lig to naprawde nie jest latwo cos dobrac.. Proponuje wysondowac wsrod userow jaka lige by chcieli. Ja ze swojej strony daje propozycje takich liga jak:

Rosyjska + sasiad, mocne kluby- ZENIT, CSKA
Szkocka + niewielka ilosc druzyn, moze byc zapleczem do grania Ml w lidze angielskiej
Czeska + cos w klimacie ekstraklasy a jednak swieze pole do popisu, (ponadto dysponuje bardzo dobrym ofem z ta liga ktory moglibyscie jedynie zaktualizowac i pozostaja loga, kits i gotowe)
Grecka + PANATA, OLYMPIACOS, AEK, LARISA-dla wybranych tongue.gif
Turecka + ciekawa liga w ktorej pojawily sie wieksze pieniadze=ciekawi zawodnicy (rowniez posiadam niezlego ofa z ta liga naturalnie do zaktualizowania)

*Brazylijska jest nam zbyt odlegla i ciezkobyloby sie wczuc ale tez mozna by sie nad nia zastanowic chociazby z powodu stadionow

To tyle. Naturalnie moga pasc inne propozycje i to od was zalezy na co sie zdecydujecie i czy wogole release patcha dojdzie do skutku. Jakby co to smialo pisac na pw cool.gif

PS. No ja sam juz nie wiem jak mam to powiedziec: word- słowo a world to świat tongue.gif
Jacmen
ehhe soory literówkę zrobiłem i nie zauważyłem ;p
GooFy
Nom co do logosów to rzeczywiście kwestia gustu, bo technicznie nice. Co do lig to Uważam że jak na pierwszy patch Szkocka byłaby w sam raz. Nikt jej jeszcze nie zrobił, a w Polsce jest coraz bardziej popularna. Nieco trudniej pewnie byłoby z Rosyjską lub Turecką w których tak jak zauważył Justme pojawiły się ogromne pieniądze i z pewnością te ligi niedługo wzniosą się na wyżyny futbolowe.
siwers99
CYTAT(.GooFy @ Jan 13 2009, 17:00) *
Nom co do logosów to rzeczywiście kwestia gustu, bo technicznie nice. Co do lig to Uważam że jak na pierwszy patch Szkocka byłaby w sam raz. Nikt jej jeszcze nie zrobił, a w Polsce jest coraz bardziej popularna. Nieco trudniej pewnie byłoby z Rosyjską lub Turecką w których tak jak zauważył Justme pojawiły się ogromne pieniądze i z pewnością te ligi niedługo wzniosą się na wyżyny futbolowe.

ligę szkocka robi Mati , ja proponuje zamiast słabszych zespołów ligi holenderskiej typu fc volendam zrobić więcej zespołów takich jak sa w others itd wink.gif a screeny
prezentują sie znakomicie;) jeśli potrzebna pomoc mogę pomóc np przy komponowaniu ogromnego face i hair wink.gif
MaTi10
Racja ja robie Szkocką smile.gif więc może Panowie Turecką skminicie smile.gif ? ;] pzDr.
czubinho
Liga tureecka byla by intereaujaca. Może ankiete skmincie
siwers99
CYTAT(czubinho @ Jan 13 2009, 20:41) *
Liga tureecka byla by intereaujaca. Może ankiete skmincie

lepiej chyba zrobić mocniejsze zespoły z tureckiej , holenderskiej i rosyjskiej;)
Jacmen
Zapraszam do komentowania, jak chcecie jakieś screeny piszcie ;p

czubinho
Fajne fotki. Jakby to nie sprawiało problemu to chciałbym obejrzeć jakies screeny z meczu.
Daro.
Zajebisty facesior Buffona... xD
Podobnie jak czubinho - zapodaj jakieś foty z meczu smile.gif
Kamiloxx
czekam na premierę będzie fajny patch smile.gif
p@blo
d-wade
I jak idzie praca? Jakieś postępy?
jean reno
Panowie, nie ma co wrzucac ligi tureckiej czy jakiejs greckiej, jezeli jest tylko 5 zespolow z bundesligi. Moje wrazenie po przeczytaniu pierwszego postu w tym temacie bylo takie: ooo extraklasa, zajebiaszczo i uuu znowu ta holenderska;) no i do tego dochodzi ten brak bundesligi. Ja bym proponowal zamiast holenderskiej dac cala bundeslige i bedzie gitarra. Takie jest moje zdanie. A tak na marginesie, to super, ze patche caly czas wychodza, gram tylko w 6-ke i chyba nigdy to sie nie zmieni biggrin.gif Poza tym wielki respekt dla tworcow za zajawe!
perONE
Też tak myślę, w Niemczech jest co najmniej 8 klasowych zespołów a w Holandii może ze 4 wink.gif
Jacmen
Widzę, że od dłuższego czasu cisza w temacie. Ferie koniec szkoły złożyło się na to, że nie miałem czasu opublikować screenów. No nie będę nic więcej mówił i zachęcam do obejrzenia screenów oraz do komentowania pzdr.

artysta germanista
ale się teraz dodatkow nazbierało. Trzeba będzie przetestować każdy rolleyes.gif
perONE
Prezentuje się okazale wink.gif
artysta germanista
Fajnie, że macie oesa w ekipie. Niby kilku pes-grafików już go dogoniło ale w jego logach jest "to coś" i nie ma bata tongue.gif
JustMe1987
(+)
loga zwlaszcza te w ml
twarze
kitsy

(-)
tlo w ml- juz o tym umiejscowieniu napisu pisalem wczesniej
czcionka w menu glownym
warto sie wysilic i zmienic czcionke w grze
Jacmen jak juz robisz screeny to mozesz smialo robic je z pierwsza strona statsow przy okazji tongue.gif

Ogolnie idzie w dobrym kierunku ale starajcie sie dopiescic wszystko na glanc wink.gif
muszeq
Zmieńcie nazwę Chelsea z Chelsea London na samo Chelsea lub Chelsea FC. Nigdzie oficjalnie nie używa się nazwy miasta w tym przypadku. Podobnie rzecz ma się z Arsenalem.
Paw3l3k92
I jak tam idą prace z patchem??

Nikt nic nie pisze a po screenach wydaje mi sie ze bedzie zaje***ty;)
MaTi10
Powiem tak ;] na razie wygląda okazale, więc pozostaje mi życzyć Wam wytrwałości smile.gif pzdr .
eSeL_15
czekamy z niecierpliwoscia tongue.gif

Paw3l3k92
A można zobaczyć screena z drużynami z całego świata??smile.gif
mariolazi
Również chciałbym zobaczyć jakie będą zespoły ze świata, bo patch zapowiada się solidnie wink.gif

Co do doboru lig to dołączam do grona zwolenników bundesligi w miejsce eredivisie, rosyjska też zła by nie była, a i stadionów do niej jest sporo i ładnie wykonanych.
Złym pomysłem nie byłoby również zrezygnowanie z którejś z lig, by w jej miejsce powrzucać więcej zespołów innych nacji.

Pozdrawiam i życzę owocnej pracy smile.gif

perONE
Jakie drużyny niemieckie będą w patchu?
Jacmen
Bayern M. hamburger schalke sturgart werder
Paw3l3k92
I jak wam idzie??;> możecie zapodac pare screenów??
Paw3l3k92

Robicie dalej tego patcha czy z niego zrezygnowaliście??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.