Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By 1922lechpoznan1922
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
1922lechpoznan1922
Oto moje pierwsze w karierze mordki tongue.gif Komentujcie, oceniajcie i jeżeli w miare wam się spodobały to mówcie jakie twarze zrobić następnie biggrin.gif Zobacz
mils
dla mnie zombie

szczególnie ten po prawej - peszko??
Becky
Bardzo ładne twarze ; )
artysta germanista
CYTAT(1922lechpoznan1922 @ Jan 11 2009, 12:46) *
Oto moje pierwsze w karierze mordki tongue.gif Komentujcie, oceniajcie i jeżeli w miare wam się spodobały to mówcie jakie twarze zrobić następnie biggrin.gif Zobacz

wrzucaj je tak:

a co do twarzy to jakoś dziwnie są rozmazane
krzychu117
bo to skany...? tongue.gif
1922lechpoznan1922
Noo skany biggrin.gif słyszałem o jakimś tam oedit czy coś , ale jakoś wole pozostać przy skanowaniu wink.gif biggrin.gif
mils
Szczerze to dajcie sobie spokój z tymi scanami, jakość jest marna a te twory wyglądają jak zombie z nocy żywych trupów...Zostawcie to zawodowcom robiącym je porządnie w formacie .bin do kitservera.

Jedyne dobrze wykonane twarze Kolejorza to te:

http://rapidshare.com/files/185913213/Lech_facepack.rar

Od razu wyjaśniam, że nie wiem kto je wykonał. Zebrałem tylko w całość moim zdaniem najlepsze twarze i ewentualnie edytowałem włosy.
Becky
A wykonał je Sergio#20 ;d
mils
no tak niekoniecznie ziomkiewicz

bosackiego zrobił łukasz cfc czy jakos tak, lewego blackjuve... reszta niepamietam. A sergio je najwyzej skopiował z forum pesleague do swojego patcha, jeśli się nie mylę to on nie jest facemakerem nawet. Najpierw to sprawdź a nie siejesz propagandę chłopcze.

CYTAT(ariados @ Jan 19 2009, 14:13) *
A wykonał je Sergio#20 ;d
Becky
Tak przepraszam ,faktycznie pomyliłem sie ...widzisz dobrze że na posterynku jest zawsze smurf mils.Dziękuje Ci za poprawienie mnie. Ciao smile.gif
mils
:*
krzychu117
murawski i rengifo by krzychu117 closedeyes.gif
mam dla was dobrą wiadomość. Gdy dostanę pesa nowe mordki dla kolejorza ode mnie powstaną smile.gif. Jeszcze tylko poprawie tego bosackiego tego łukasza i swojego rengifo i murawskiego smile.gif
Becky
Bardzo dobra informacja krzychu117 ; ) Bo ten Murawski troche cieńki i Stilica popraw i bedzie gites ; ) No i Arbolede rzecz jasna ; ]
.::Diego::.
Z tej paczki to jedynie Bosacki i Lewandowski wyglądają jako tako.... Murawski katastrofalny...
Kamiloxx
Lewy,Arboleda i Bosacki dobrzy a reszta słaba :/ A Lewandowski by blackjuve palce lizać tongue.gif
blackjuve
no własnie kto mojego lewego tu wrzuca:D a ja go poprawiam:D
1922lechpoznan1922
Nie zniechecilem sie i po obejrzeniu kilku tutoriali postanowilem wykonac po raz pierwszy twarz w ps laugh.gif

Saganowski

Prosze o wyrozumialosc biggrin.gif
1922lechpoznan1922
... ciąg dalszy :

Majewski (problem z zębami biggrin.gif )

Anderson Cueto

Giza ( nie mogłem dopasować włosów i koloru tongue.gif )

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.