gemini4all
Jan 11 2009, 11:05
Nurtuje mnie to pytanie gdyż obecnie gram wyłącznie na konsoli ale z własnego doświadczenia wiem że na PC PES zawsze jest w pełni spatchowany

Jak to wygląda na konsoli, jest gdzieś może zmodyfikowana płyta z grą, gdzie poprawione są mankamenty graficzne, nowe piłki, twarze, stadiony, nazwiska i nazwy?
CYTAT(gemini4all @ Jan 11 2009, 11:09)

Nurtuje mnie to pytanie gdyż obecnie gram wyłącznie na konsoli ale z własnego doświadczenia wiem że na PC PES zawsze jest w pełni spatchowany

Jak to wygląda na konsoli, jest gdzieś może zmodyfikowana płyta z grą, gdzie poprawione są mankamenty graficzne, nowe piłki, twarze, stadiony, nazwiska i nazwy?
Podbijam

Od pewnego czasu gram również na konsoli i irytuje mnie ciągły brak licencji i strojów. Jak temu zaradzić?
gemini4all
Jan 15 2009, 20:38
No i co nikt tego nie wie i się tym nie zajmował?
prosze bardzo

dziala i jest calkiem calkiem ok
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=66885pozdro!
pesmaster
Jan 19 2009, 10:43
a może ktos wyjasnic co trzeba zrobic z tym patchem w wersji PAL bo cos tu pisza że to wersja na NTSC ale że niby da sie cos tam zrobic dla PAL
To jest download dla wersji pal, tam jest poprostu opisane co zrobic zeby przerobic patcha by byl kompatybilny z PESem 09 NTSC.
Pracujemy nad patchem z ekstraklasą do PES 2009 na xbox 360 ale narazie jesteśmy w dupie, każda pomoc mile widziana pw.
pesmaster
Jan 20 2009, 06:19
dzieki! juz sobie poradziłem gra i buczy
gemini4all
Jan 31 2009, 10:37
Hehe super, właśnie ściągnąłem patcha i bawię się w importowanie, potem już tylko nagrać i grać

Rozumiem że to najlepszy patch i lepszego obecnie nie ma?

P.S. Ok wszystko działa, tylko mam jedną ważną uwagę... Co się stało z krzyżykiem który oznacza gdzie spadnie piłka? Oraz co się stało z flagą "spalonego" nad zawodnikiem w BAL? Braknie mi tych dwóch opcji a nie widzę żeby to gdzieś można było "włączyć/wyłączyć" :/
pes2009pl
Feb 3 2009, 12:28
pesmaster i gemini4all mam pytanie jak to zainstalować?będe wdzięczny
CYTAT(gemini4all @ Jan 31 2009, 10:41)

Hehe super, właśnie ściągnąłem patcha i bawię się w importowanie, potem już tylko nagrać i grać

Rozumiem że to najlepszy patch i lepszego obecnie nie ma?
P.S. Ok wszystko działa, tylko mam jedną ważną uwagę... Co się stało z krzyżykiem który oznacza gdzie spadnie piłka? Oraz co się stało z flagą "spalonego" nad zawodnikiem w BAL? Braknie mi tych dwóch opcji a nie widzę żeby to gdzieś można było "włączyć/wyłączyć" :/
gemini4all
Feb 5 2009, 20:23
Dokładnie tak jak napisali... Masz oryginalne ISO albo z "kiosku", konsolę sflashowaną, w Graphic Game Studio Otwierasz owe ISO, i pokolei z menu po lewej klikasz prawym przyciskiem myszy na nazwach pliczków i wybierasz "importuj" wybierasz po kolei pliki ściągnięte ze strony wyżej (ściągnij wszystkie), klikasz na wszystkie pop upy ok, ok, ok. Na koniec zamykasz GGS i wypalasz na płytce, wszystko śmiga, tylko ja raczej nie będę grał, bo sporo gram w Become A Legend i brak flagi spalonego i X'a gdzie spadnie piłka znacząco uprzykrza mi rozgrywkę :/
pes2009pl
Feb 7 2009, 12:13
dzięki a na jaki dzień są transfery?i czy jest jakiś program do robienia transferów na x360?
EDIT:A mogę wgrać na nieprzerobionego Xboxa?