Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aston Villa By Beto
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Beto

PRZECIWNICY

SKŁAD

WYWIAD

STROJE

Marsin
no coś 'ala gubby biggrin.gif, tyle tylko, że jego gazetka była i jak narazie najlepsza na forum tongue.gif... poza tym czarno biała okładka, co żałoba xD? zmień na kolor tongue.gif...
Pozdro, zycze powodzenia wink.gif
MaTi10
To czekamy na pierwsze mecze smile.gif gazetka fajna ;] reszte zobaczymy pózniej wink.gif .
Beto

OPIS MECZU

WYNIKI

UŻYTKOWNICY

jaro9
No całkiem nieźle jak na początek. Oby tak dalej.Pozdro
Filippo123321
Mnie się bardzo podoba, niezly pomysl z działem "uzytkownicy".
Kenny
Nom bardzo fajny pomysł z tym działem. Szkoda, że gazetka czarno-biała sad.gif Życzę wytrwałości smile.gif Pozdrawiam
MaTi10
Git smile.gif powodzenia w pracy twórczej Betuś tongue.gif
Marsin
CYTAT
...nie stać nas na drukowanie kolorowych stron...

laugh.gif

pomysł gites, no ale lepiej byłoby aby na początek zabrakło kilku stron niż kolorowych okładek tongue.gif. Masz już dwa numery i wiele egzemplarzy się sprzedało, dlatego też next gazetka z kolorem xD...
Poza tym trochę źle czcionkę dobierasz, zmniejsz ją i wyłącz pogrubienie (jeżeli masz włączone). Ogólnie za blog i gazetkę 3+ (4-), ocenę zniża Ci ten czarno biały kolor, nieco krótki opis meczu. Plus to to, że idziesz w ślady gubbego, bo (bd się upierał xD) on miał najlepszy styl pisania/graficzny na forum jeśli chodzi o prowadzenie bloga tongue.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.