Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Netsoccer
board.issonline.pl > Inne > Gry
Kenny
Netsoccer jest w pełni darmową grą o tematyce footballowej przeznaczoną do rozgrywki przez sieć. Po włączeniu należy utworzyć własne konto i zawodnika. Następnie można wybrać opcję "Training", gdzie uczy się wszystkiego od podstaw. Aby zacząć mecz trzeba dołączyć się do jednego z wielu serwerów. Istnieje możliwość utworzenia własnego. Żeby zagrać w oficjalnym meczu, należy wykazać się dobrą grą podczas treningu. Dopiero wtedy jedna z drużyn może nas przyjąć. Można obserwować jak rozwijają się inni zawodnicy lub drużyny w opcji "Statscenter". Grafika nie jest na wysokim poziomie. Mimo to pozycja jest warta zainteresowania.

Osobiście gram od 23 lipca 2006r. Można by załozyc sobie team Issonline smile.gif Pozdrawiam

www.netsoccer.biz

Tutaj można sciągnać smile.gif
popeq93
też grałem w to kiedyś bez większych osiągnieć ale mało grałem z 1 tydzień ale z racji tego że byłem zafascynowany pes-em 6 smile.gif
gra naprawdę warta polecenia, sam może nawet sobie dzisiaj pogram
a co do teamu ISSonline to dobry pomysł tongue.gif
Kenny
To jeśli by było więcej chetnych to moge nawet i zaraz zrobić team smile.gif Pozdrawiam
empek
hehe to ja już trenuje smile.gif I team można założyćwink.gif
Kenny
Empek jaki nick? biggrin.gif Pozdrawiam
empek
Empek Ale ja teraz trenuje bo cienki jestem smile.gif
Kenny
Ok,to jak bedziesz na Netsokerze to napisz na Kenny'. Jeśli będe oczywiście biggrin.gif Pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.