Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes E.v.o.l.u.t.i.o.n Patch 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
TomasBB
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=50022

wczoraj się ukazał, pobrał już go ktoś???

podobno ma być najlepszy...
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(TomasBB @ Jan 8 2009, 01:24) *
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=50022

wczoraj się ukazał, pobrał już go ktoś???

podobno ma być najlepszy...

Ja juz scigam go z torrenta no dla mnie to jest najlepszy patch wink.gif
dikhet
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Jan 8 2009, 08:53) *
Ja juz scigam go z torrenta no dla mnie to jest najlepszy patch wink.gif

zatwierdzam zdecydowanie polecam
JeLeN
moglby ktos zamiescic screeny lub dac linki z tego patcha i napisac co dodaje
aRnIe
Patrz bardzo dobry ale nie widze by jakoś przewyższał GA patcha (no moze pod wzgledem statystyk zawodników)a zajmuje ponad 2 GB
TomasBB
CYTAT(NeMeZiS @ Jan 8 2009, 15:19) *
moglby ktos zamiescic screeny lub dac linki z tego patcha i napisac co dodaje

w linku w pierwszym poście wszystko jest napisane...
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Juz zainstalowalem i pogralem patch rewalcijny biggrin.gif Najwyzsza klassa tongue.gif
TomasBB
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Jan 9 2009, 10:17) *
Juz zainstalowalem i pogralem patch rewalcijny biggrin.gif Najwyzsza klassa tongue.gif

są gdzieś na necie jakieś screeny z tego patcha???

on chodzi tylko na org. wersjach PESa, czy da się go zainstalować na piracie?
barylatko
A jak to pobrac panowie
http://webmastera.republika.pl/interfejs.html
TomasBB
CYTAT(barylatko @ Jan 9 2009, 11:43) *
A jak to pobrac panowie

na tym forum są linki do rapidshare:
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...022&page=13
barylatko
Ok juz mam sciagam torrenta.

Ciekawe czy zrobi ktos Lecha Poznań do tego patcha
dikhet
CYTAT(TomasBB @ Jan 9 2009, 10:37) *
są gdzieś na necie jakieś screeny z tego patcha???

on chodzi tylko na org. wersjach PESa, czy da się go zainstalować na piracie?

na piracie zainstalujesz ale OF ci nie pojdzie, dlatego warto sie wczesniej zastanowic. aby poprawnie go zainstalowac powinno sie miec wgranego patcha 1.20 od KONAMI co na pirata jest niemozliwe
JaYo
eeee..... wezcie pomurzcie bo mi qwa nie chce wczytywac OF, mam pirata!!! i nie wiem co zrobic a chce mi sie pograc!!!! PS. nie piszcie "kup se orginał" pytam powaznie!!!

A ja odpowiadam poważnie. Na tym forum nie rozmawiamy o pirackich wersjach gier. Radzę zapoznać się z regulaminem forum.///Orange_91
Offsik
CYTAT(dikhet @ Jan 9 2009, 15:25) *
na piracie zainstalujesz ale OF ci nie pojdzie, dlatego warto sie wczesniej zastanowic. aby poprawnie go zainstalowac powinno sie miec wgranego patcha 1.20 od KONAMI co na pirata jest niemozliwe

niemozliwe??;> hehe smile.gif
barylatko
http://poradnik.telewizor.eu/naprawa-tv.php Dokładnie He he he he
JaYo
a jak wy to zrobiliscie bo mi to rece opadaja!!! a kasy na pesa nie che mi sie wydawac ;p
Orange_91
CYTAT(JaYo @ Jan 9 2009, 15:45) *
a jak wy to zrobiliscie bo mi to rece opadaja!!! a kasy na pesa nie che mi sie wydawac ;p

To już twój problem. smile.gif
Jeszcze raz w tym temacie zostanie poruszany temat pirackiej wersji PESa to temat zamykam a autora postu nagrodzę ostrzeżeniem. Nie możecie zrozumieć, że to nie forum warezowe? Chcecie o tym porozmawiać to macie gg albo PW.
rafael91
Wie ktoś jak zmienić język w menu głownym na angielski, jest niemiecki
Robcio
ściągasz ten plik klik! i wklejasz go do folder rv0c_e.img w kitserverze i już po problemie smile.gif
TomasBB
CYTAT(Orange_91 @ Jan 9 2009, 15:51) *
To już twój problem. smile.gif
Jeszcze raz w tym temacie zostanie poruszany temat pirackiej wersji PESa to temat zamykam a autora postu nagrodzę ostrzeżeniem. Nie możecie zrozumieć, że to nie forum warezowe? Chcecie o tym porozmawiać to macie gg albo PW.

OK, sorry! sad.gif
rafael91
Jest błąd z strojami CSKA, chyba że tylko ja mam taki błąd :/
zomek
Napisałby ktoś jak po kolei to zainstalować bo zawsze jak wgrywam Ofa to pisze ze z innej wersji czyli jest wszystko pomieszane ;/

Juz nie trzeba smile.gif Śmiga smile.gif
krzysiekFCB
Ten patch zmienia normalnie pesa jak kazdy czy tworzy oddzielna gre?
.alien
do ty co sciagneli:

napiszcie jak sie prezentuje patch

screnny/of ?

[szczegolnie of]
Mooner

Rand
fajny patch ale mogliby zrobić aktualizację, bo transferów najnowszych nie ma, np. brak Huntelara i Diarry w Realu :-P
ogólnie jak dla mnie najlepszy patch jaki do tej pory wyszedł.
Szycha
No mysle ze to najlepszy pach jaki wyszedl do tej pory.
Polecam !!!
Pzdr
.alien
co jest w nim lepszego od GA ?
Rand
Większość statsów przerobionych :-) dokładnie jak piszą 95% zawodników ma zmienine skille ;-) Mi to wystarcza... inne pierdoły to tylko dodatek ważni są przede wszystkim zawodnicy i zespoły
tomky
Czy instalka tego Patcha spowoduje konieczność rozpoczęcia BAL od początku?
NeV
cz jesli wgram patcha czy ciagle bede mogl grac po sieci? bo z tego co orientuje sie to on zmienia ststy zawodnikow...
lewy203
Mam zainstalowany patch 1.20, Evolution patch poprawnie zainstalowalem, a mimo to jak włączę jakikolwiek mecz to po chwili wywala mnie do windowsa... Czy wiecie jak poradzić sobie z tym problemem?
NeV
chciałbym to zainstalować, ale najpierw muszę sie upewnić czy po wgraniu patcha multiplayer ciagle bedzie dzialac? nie mowcie ze wszyscy tu maja piraty... i nikt nie wie
barylatko
A może ktoś by zrobiłe Lecha Poznań na tym patchu??
barylatko
Będzie update?
ernest180
Witam
Chciałbym poprosic o jakas rade, a mianowice zainstalowalem patcha tak jak napisano tzn
na "czystego" pesa wgralem patcha 1.2, zrobilem w settings download, zainstalowalem evolution patch, nastepnie kitserver, pozniej skopiowalem OF wlaczam gre dalem NO w tym okienku pierwszym, wczytalem w system data, zapisalem i wszystko byloby ok ale w bundeslidze mam poprawne herby druzyn a druzyny sa holenderskie, nie bardzo wiem dlaczego
Lengyel
Witam ! Mam gorącą prośbę do wszystkich ! Mógłby ktoś z łaski swojej wkleić tutaj screeny z gry z ocenami i atrybutami zawodników Juventusu i Arsenalu, bądź przesłać to w jakiejś innej formie ? Z góry dziękuję ! Oczywiście oceny po zainstalowaniu patcha E.V.O.L.U.T.I.O.N.
entilza
Witam
Udało mi się ściągnąć patch evolution niestety pliki sa w dziwnym formaci *.001, 002 około 18 plików, scaliłem je w jeden i nie wiem co z tym dalej począć, proszę o rady
Winrar nie chce tego rozpakowac
Pozdrawiam
cialo7
7-zip to rozpakuje
blazer
Witam. mam wielki problem z rozpakowaniem tego....nie czyta tego winrar ani 7zip, scalenie hjsplitem też nie pomaga....
przy wypakowywaniu tego 7zipem wyskakuje wiadomość: "Nie mogę otworzyć pliku: bla bla\evolution patch jako archiwum", a wg. winrara archiwum jest uszkodzone lub ma niewłaściwy format.....pomóżcie....

@edit...już sobie z tym poradziłem ... trochę spanikowałem, że tyle ściągania,a teraz nie mogę wypakować...ściągnąłem raz jeszcze 1 parta i wszystko już styka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.