Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Moge Pisać Komentarzy Na Stronie Głównej W Newsach
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
kristo2323
Prosi mnie o zalogowanie mimo że jestem zalogowany no ale cóż loguje się aby formalności stało się zadość i dalej prosi o zalogowanie mimo że zawsze mnie wita jako kristo2323 to nadal nie mogę pisać komentarzy pod newsami na stronie głównej. Kiedyś było ok
whan
CYTAT(kristo2323 @ Jan 4 2009, 06:07) *
Prosi mnie o zalogowanie mimo że jestem zalogowany no ale cóż loguje się aby formalności stało się zadość i dalej prosi o zalogowanie mimo że zawsze mnie wita jako kristo2323 to nadal nie mogę pisać komentarzy pod newsami na stronie głównej. Kiedyś było ok

Hmmm, to wiele wyjaśnia... Ostatnio dziwiłem się dlaczego nie ma żadnych komentów pod newsami. Winny jest oczywiście siano.
whan
Dobra, teraz powinno być ok.
kristo2323
Tak jest ok, dzięki za szybka reakcja na mój problem. biggrin.gif
bartek-brt
Dosłownie mam ten sam problem...ledwno co udało mi sie wejsc bo musialem wyjątkowo użyć IE a tu gdy wczytują sie załączniki do posta to jest raport o błędach ale nieważne. Normalnie korzystam z Mozilli i od kilku dni mam ten sam problem co kolega wyżej. O co tu chodzi?
Z góry dzięki!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.