Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Load Drużyny Z Ml
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
7demon
Witam, szukałem na forum podobnego problemu, ale nic nie zauważyłem. 

Więc problem jest taki, że mam drużyne w ML już po kilku sezonach gry, oczywiście statystyki moich graczy wysokie, ale jak chcę teraz zagrać exhibition/towarzyski mecz to ich staty są bardzo zaniżone. U kilku graczy wracają do tych standardowych/początkowych, a u innych schodzą do poziomu 10-20. Są też gracze, którzy maja dokładnie takie same wszystkie staty np 77, lub 11. Również wiek graczy się mocno nie zgadza, zamiast 22-23 jest ponad 30. I jeszcze, u nie których graczy typu minanda, ordaz staty znów są bardzo zawyżone.

Jak przeglądam staty w ML to się wszystko zgadza, tzn jest tak jak powinno być.

Gra jest z patchem 1.2.

Czy ktoś spotkał się już z podobnym problem, wie przez co dzieją się takie cuda i jak im zaradzić? Za pomoc z góry dziękuję.
2pac
Nie wiem czy cie zrozumiałem, ale żeby zagrać drużyną z ML mecz towarzyski to przy wyborze druzyny (wtedy jak sie wybiera Europa, Azja itp) jedziesz na sam dół i masz master league. Klikasz i bierzesz swoją drużynę.
lewyy
Jemu chodzi o to ze jak juz bierze towarzyski to pilkarze nie mają swoich normalnych statów.
7demon
Zgadza się, w sumie nie napisałem tego precyzyjnie, ale o to chodzi, chce załadować drużynę z ML na mecz towarzyski
2pac
Po prostu wchodzisz w to tak jak to napisałem 3 posty wyżej, wybierasz save i staty powinny być takie same jak w ML. Jeśli nie jest tak to sam nie wiem co sie dzieje.
7demon
Wiem jak załadować moją drużyne z ML. Wiem też, że staty powinny być takie jakie widze w ML. Każdy na tym forum napewno wie, że tak jest, ale problemem jest dlaczego te staty są takie pokręcone?
Kiedyś było dobrze, wszystko działało elegancko. Odkryłem to w sumie przez przypadek, a do tego czasu, grałem z przekonaniem, że każdy z moich kopaczy ma wysokie staty. Choć dziwiło mnie, że moje wyniki i ogólnie cała moja gra coś słabo wyglądają smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.